Onu anladık zaten soruyu tam anlamamışsınız bu şekilde olan oldu mu diyorumDemekki klomen yetersiz gelmis diger ay yine git bence
Darısı bizim başımıza inşallahBenim de klomen yetersiz geldi 9 mm yumurta ile hamile kalan olmuş
Şimdiye yumurta büyümüş çatlamıştırda bende bu ay klomene başlıyorum yarın ama keşke ovülasyon testi alsaydınız hangi gün yumurtlma oldu hangi gün çatladı bilirdinizMerhaba kızlar. Ben tedavi görmeye başladım. 2 yıllık evliyim doktor klomen tedavisi başladı. 1 temmuz adet günümdü. 3 temmuzda doktora gittim muayene etti klomen, levotiron, folikasit verdi. Klomeni adetimin 5.günü sabah akşam olmak üzere kullanmaya başladım. 9 temmuz perşembe ilacım bitti 11 temmuz cumartesi kontrole gittim. Alttan muayene etti. Yumurta büyümüş Birtane 13mm dedi istediğim gibi değil dedi çatlatma iğnesi yapamam dedi. Birgün ilişki Birgün yok dedi. Küçük bir ihtimal da olsa olabilir dedi. Sizce o günden bugüne büyümüş olabilir mi yumurtam? Ya da böyle olup hamile olan var mı. Yazarsanız sevinirim.
İşte doktor öyle umutsuz umutsuz konuşunca bende ne biliyim yapmadım inşallah hamileyimdir. Bu süreç bi süre sonra insanı yıpratıyor kimin dileği buysa Rabbım kucağını boş bırakmasınŞimdiye yumurta büyümüş çatlamıştırda bende bu ay klomene başlıyorum yarın ama keşke ovülasyon testi alsaydınız hangi gün yumurtlma oldu hangi gün çatladı bilirdiniz
Amin inşallah doktorlar hergün birsürü kişiyle uğraştıkları için herkese tek tek özenle bakmıyorlar hepimiz tam takır bilgi verilsin ilgilenilsin istiyoruz ama değil malesef biraz bize düşüyorİşte doktor öyle umutsuz umutsuz konuşunca bende ne biliyim yapmadım inşallah hamileyimdir. Bu süreç bi süre sonra insanı yıpratıyor kimin dileği buysa Rabbım kucağını boş bırakmasın
Bana da aynı şey söylendi 2 yumurtamsı varmış 10-11 mm bu ay kendiliğinden de hamile kalabilirsin ilaç veya iğne vermeyeceğim dedi ben de çok ümitli değilimMerhaba kızlar. Ben tedavi görmeye başladım. 2 yıllık evliyim doktor klomen tedavisi başladı. 1 temmuz adet günümdü. 3 temmuzda doktora gittim muayene etti klomen, levotiron, folikasit verdi. Klomeni adetimin 5.günü sabah akşam olmak üzere kullanmaya başladım. 9 temmuz perşembe ilacım bitti 11 temmuz cumartesi kontrole gittim. Alttan muayene etti. Yumurta büyümüş Birtane 13mm dedi istediğim gibi değil dedi çatlatma iğnesi yapamam dedi. Birgün ilişki Birgün yok dedi. Küçük bir ihtimal da olsa olabilir dedi. Sizce o günden bugüne büyümüş olabilir mi yumurtam? Ya da böyle olup hamile olan var mı. Yazarsanız sevinirim.
Doğru söylüyorsun hakkımızda hayırlısıAmin inşallah doktorlar hergün birsürü kişiyle uğraştıkları için herkese tek tek özenle bakmıyorlar hepimiz tam takır bilgi verilsin ilgilenilsin istiyoruz ama değil malesef biraz bize düşüyor
Klomen dışında başka ilacın yok mu folikasit felanBana da aynı şey söylendi 2 yumurtamsı varmış 10-11 mm bu ay kendiliğinden de hamile kalabilirsin ilaç veya iğne vermeyeceğim dedi ben de çok ümitli değilim
Folik asit kullanıyorum 3-4 aydır canımKlomen dışında başka ilacın yok mu folikasit felan
Anladım Rabbım hayırlısını versin inşallahFolik asit kullanıyorum 3-4 aydır canım
Sizin sonuç ne oldu bende klomen kullandım bana kaç mm olduğunu da söylmedi günaşırı ilişki dedi gebe kalırsan kalmazsanda gel dedi ama evde ovulasyon testi kullanıyorum hala yumurtlma yok adetin 18.günü malesefKlomen dışında başka ilacın yok mu folikasit felan
Bende klomen tedavisine başladım hangi günler doktora gıttınızSizin sonuç ne oldu bende klomen kullandım bana kaç mm olduğunu da söylmedi günaşırı ilişki dedi gebe kalırsan kalmazsanda gel dedi ama evde ovulasyon testi kullanıyorum hala yumurtlma yok adetin 18.günü malesef
Ben klomenin 6.günü kontrole gittim adetin 11.günüydü bugün adetin 18.günü yumurtlma olmadı bana bir yumurta büymüş dediBende klomen tedavisine başladım hangi günler doktora gıttınız
Ben adet oldum maalesefSizin sonuç ne oldu bende klomen kullandım bana kaç mm olduğunu da söylmedi günaşırı ilişki dedi gebe kalırsan kalmazsanda gel dedi ama evde ovulasyon testi kullanıyorum hala yumurtlma yok adetin 18.günü malesef
Gerçekten çok sinir bozucuBen adet oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?