• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler bende klomen kullandım adetin 3. Gününden itibaren bugün 9. Günüm siz kontrole kaçıncı gün gittiniz ve çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü yaptırdınız

Hayırlısı kuzum her zaman hayırlısı
İbrahşm saraçoğlunun YouTube den kürlerini dene ben de soğan kürü ve klomen kullandığım ay hamile kalmıştım kullandığınız doz benimki ile aynı yanına da bana b12 iğnesi ve içeriği zengin bir folik asit vermişti
1 yumurtam tek gelişmişti 10. Gün gittiğimde 13 mm kadardı 1 hafta sonra tekrar çağırdı 17mm dedi iki gün sonra çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi ve 36 saat sonra ilişki be gün aşırı devam dedi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım darısı sana ve tüm isteyenlere
Benim doktorum soğan kürü onaylamıştı ve her gün 1 saatlik yürüyüş yapmam gerektiğini de söylemişti
Ben daha önce havuç ve incir kürü yapmıştım o zamanda hamilelik olmuştu sonra düşük olmultu
Ama alternatif tıpı araştır özellikle saraçoğlunun kan değerlerinizdeki anormalliklere göre önerileri oluyor ben o dönem çok araştırmıştım ve klomen kullandığım ay haşimato başlangıcı olduğu için tiroidden kaynaklı dereotu tüketiyordum sabah akşam

İbrahşm saraçoğlunun YouTube den kürlerini dene ben de soğan kürü ve klomen kullandığım ay hamile kalmıştım kullandığınız doz benimki ile aynı yanına da bana b12 iğnesi ve içeriği zengin bir folik asit vermişti
1 yumurtam tek gelişmişti 10. Gün gittiğimde 13 mm kadardı 1 hafta sonra tekrar çağırdı 17mm dedi iki gün sonra çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi ve 36 saat sonra ilişki be gün aşırı devam dedi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım darısı sana ve tüm isteyenlere
Benim doktorum soğan kürü onaylamıştı ve her gün 1 saatlik yürüyüş yapmam gerektiğini de söylemişti
Ben daha önce havuç ve incir kürü yapmıştım o zamanda hamilelik olmuştu sonra düşük olmultu
Ama alternatif tıpı araştır özellikle saraçoğlunun kan değerlerinizdeki anormalliklere göre önerileri oluyor ben o dönem çok araştırmıştım ve klomen kullandığım ay haşimato başlangıcı olduğu için tiroidden kaynaklı dereotu tüketiyordum sabah akşam
Malesef herkese yaramıyor ben incir kürünü denedim 7 gün 5.günü kanama başladı 2 gün daha kullanıp bıraktm bırakınca durdu

Bende iki kere klomen kullandım yumurtalarımda sağlıklı gelişmişti ama tutmadı bu süreçte ben 7 kilo filan aldım dikkat edin herkesin bünyesinde farklılık gösterebilir

Merhaba bişey sormak istiyorum çatlama iğnesinden sonra genelde kız bebek oluyomuş doğrumu kızınız mı oldu duyunca çok sevindim hayalim bir minik prenses 🌺

Malesef herkese yaramıyor ben incir kürünü denedim 7 gün 5.günü kanama başladı 2 gün daha kullanıp bıraktm bırakınca durdu
Tabi ki prolaktin hormonu yüksek olanda kist yaparmış zaten internette yazıyor bir çok nasıl ne durumda kullanılmalı falan Li her koşulda doktora da danışmakta fayda var

Merhaba bişey sormak istiyorum çatlama iğnesinden sonra genelde kız bebek oluyomuş doğrumu kızınız mı oldu duyunca çok sevindim hayalim bir minik prenses 🌺
Öyle bir şey ilk defa duydum😀
Evet minik bir kızım var 🎈 inş allah size de nasip eder 🤲🏻🙏🏻

Öyle bir şey ilk defa duydum😀
Evet minik bir kızım var 🎈 inş allah size de nasip eder 🤲🏻🙏🏻
Benim iki arkadaşımında kız oldu iğneden 36 saat sonra kız şansı çokmuş belkide denk gelmiştir sadece çok heves ettim şimdi 😍😍gerçi benim ilk olcak önemli olan sağlık tabi inşallah olsunda bir. Sizde sağlıkla büyütün inşallah

Kızlar adetimin 10. Günü tek bir yumurtam oluşmuş 15 mm şansım varmı sizce pazartesi tekrar kontrol edicek doktorum

Back