- 1 Temmuz 2019
- 265
- 102
- 33
- 25
Valla bide doktorum tatile çıkmış tedavim bir ay daha aksadı başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmezGerçekten çok sinir bozucu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bide doktorum tatile çıkmış tedavim bir ay daha aksadı başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmezGerçekten çok sinir bozucu
Bende malesef memelktme gideceğim için aksıyacakValla bide doktorum tatile çıkmış tedavim bir ay daha aksadı başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez![]()
Hayırlısı kuzum her zaman hayırlısıBende malesef memelktme gideceğim için aksıyacak
Benim normalde klomen kullanmadan önce yumurtlamam adetın 17-18günleri oluyordu şimdi klomen nasıl bı etkı gösterecek bilmiyorumBen klomenin 6.günü kontrole gittim adetin 11.günüydü bugün adetin 18.günü yumurtlma olmadı bana bir yumurta büymüş dedi
Benm büyüklüğünü söylemedi sadece birtane olgunlaşmoş dedi 12 gün öyle diyeli oldu testte çıkmadı yumurtlmaBenim normalde klomen kullanmadan önce yumurtlamam adetın 17-18günleri oluyordu şimdi klomen nasıl bı etkı gösterecek bilmiyorum
Bana kullanmanın 5.günü gel dedi iğne vermediKızlar iyi geceler bende klomen kullandım adetin 3. Gününden itibaren bugün 9. Günüm siz kontrole kaçıncı gün gittiniz ve çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü yaptırdınız
Amin inşallahHayırlısı kuzum her zaman hayırlısı
Kendiliğindenmi çatladıBana kullanmanın 5.günü gel dedi iğne vermedi
İbrahşm saraçoğlunun YouTube den kürlerini dene ben de soğan kürü ve klomen kullandığım ay hamile kalmıştım kullandığınız doz benimki ile aynı yanına da bana b12 iğnesi ve içeriği zengin bir folik asit vermiştiHayırlısı kuzum her zaman hayırlısı
Henüz yumurtlma testte yakalayamadım ki çatlasın herlde büyümeden çatladı yada olacak bilmiyorumKendiliğindenmi çatladı
Malesef herkese yaramıyor ben incir kürünü denedim 7 gün 5.günü kanama başladı 2 gün daha kullanıp bıraktm bırakınca durduİbrahşm saraçoğlunun YouTube den kürlerini dene ben de soğan kürü ve klomen kullandığım ay hamile kalmıştım kullandığınız doz benimki ile aynı yanına da bana b12 iğnesi ve içeriği zengin bir folik asit vermişti
1 yumurtam tek gelişmişti 10. Gün gittiğimde 13 mm kadardı 1 hafta sonra tekrar çağırdı 17mm dedi iki gün sonra çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi ve 36 saat sonra ilişki be gün aşırı devam dedi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım darısı sana ve tüm isteyenlere
Benim doktorum soğan kürü onaylamıştı ve her gün 1 saatlik yürüyüş yapmam gerektiğini de söylemişti
Ben daha önce havuç ve incir kürü yapmıştım o zamanda hamilelik olmuştu sonra düşük olmultu
Ama alternatif tıpı araştır özellikle saraçoğlunun kan değerlerinizdeki anormalliklere göre önerileri oluyor ben o dönem çok araştırmıştım ve klomen kullandığım ay haşimato başlangıcı olduğu için tiroidden kaynaklı dereotu tüketiyordum sabah akşam
Merhaba bişey sormak istiyorum çatlama iğnesinden sonra genelde kız bebek oluyomuş doğrumu kızınız mı oldu duyunca çok sevindim hayalim bir minik prensesİbrahşm saraçoğlunun YouTube den kürlerini dene ben de soğan kürü ve klomen kullandığım ay hamile kalmıştım kullandığınız doz benimki ile aynı yanına da bana b12 iğnesi ve içeriği zengin bir folik asit vermişti
1 yumurtam tek gelişmişti 10. Gün gittiğimde 13 mm kadardı 1 hafta sonra tekrar çağırdı 17mm dedi iki gün sonra çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi ve 36 saat sonra ilişki be gün aşırı devam dedi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım darısı sana ve tüm isteyenlere
Benim doktorum soğan kürü onaylamıştı ve her gün 1 saatlik yürüyüş yapmam gerektiğini de söylemişti
Ben daha önce havuç ve incir kürü yapmıştım o zamanda hamilelik olmuştu sonra düşük olmultu
Ama alternatif tıpı araştır özellikle saraçoğlunun kan değerlerinizdeki anormalliklere göre önerileri oluyor ben o dönem çok araştırmıştım ve klomen kullandığım ay haşimato başlangıcı olduğu için tiroidden kaynaklı dereotu tüketiyordum sabah akşam
Tabi ki prolaktin hormonu yüksek olanda kist yaparmış zaten internette yazıyor bir çok nasıl ne durumda kullanılmalı falan Li her koşulda doktora da danışmakta fayda varMalesef herkese yaramıyor ben incir kürünü denedim 7 gün 5.günü kanama başladı 2 gün daha kullanıp bıraktm bırakınca durdu
Öyle bir şey ilk defa duydumMerhaba bişey sormak istiyorum çatlama iğnesinden sonra genelde kız bebek oluyomuş doğrumu kızınız mı oldu duyunca çok sevindim hayalim bir minik prenses![]()
Benim iki arkadaşımında kız oldu iğneden 36 saat sonra kız şansı çokmuş belkide denk gelmiştir sadece çok heves ettim şimdiÖyle bir şey ilk defa duydum
Evet minik bir kızım varinş allah size de nasip eder
![]()