klomen

Test yaptın mı yumurtlama olmasın?
Klomen bende de böyle cins cins ağrılar yapmıştı hamileliktenmiş inşallah seninkide o yüzdendir.
yaptım dün ve bu gün koyulaşmaya başladı yeniden insallah benimde bebektir ama kasıklarim bacaklarım çok ağrıyor

Eklentiler

• 20200317_174223.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 34
Adet düzen li mi

Ben de bu ay Klomen kullanmıştim 2 tane yumurtam vardı büyüyen 12.günde gidebildim ve bir tanesinin catladigini söyledi ancak gebelik oluşmadı,benim sormak istediğim iğne olgunlaşan kaç tane yumurta varsa hepsinin catlamasini sağlayıp şansı mı artırıyor acaba ay resmen cahilim

Öncelikle hayırlı olsun. Günde 1 tane 50 mg kullandınız sanırım ilaç bittikten sonra çatlama iğnesi yaptınız mı? Duphaston ne için ne kadar süre kullandınız?

Öncelikle hayırlı olsun. Günde 1 tane 50 mg kullandınız sanırım ilaç bittikten sonra çatlama iğnesi yaptınız mı? Duphaston ne için ne kadar süre kullandınız?
Günde 1 kullandım. İğne olmadım ovu testiyle takip ettim her sabah ilk idrarla yaptım ve yakaladım. Duphaston döllenme olmuşsa rahme tutunmayı kolaylaştırıyor. Ama yumurtlamadan sonra kullanılması lazım önce kullanılırsa ters etki yaratır baskılar yumurtlamayı.

Bence tekrarlayın 0.4 klasik bi değer değil artabilme ihtimali var.
Benim 22 şubat yumurtlama oldu 1 martta kan değeri 0.100, 4 martta 30 çıkmıştı. Biri 8 gün sonra biri 11 gün sonraydı.

Bence tekrarlayın 0.4 klasik bi değer değil artabilme ihtimali var.
Benim 22 şubat yumurtlama oldu 1 martta kan değeri 0.100, 4 martta 30 çıkmıştı. Biri 8 gün sonra biri 11 gün sonraydı.
Yumurtlamadan sonra duphastonu günde 1 kez mi 2 kez mi kullandınız?

Kafama göre kullandın. Bigün 1 kullandıysam ertesi gün 2 ne zaman aklıma gelirse gibi oldu. Doktor kontrolünde olmadığım için emin olamadım 1 mi kullansam 2 mi kullansam ortaya karışık oldu böyle

Bende pko var ve bu ay klomen kullandım regli düzensizliğim acaba evde testi ne zaman yapmalıyım?

Belirtileriniz nelerdi? Ben de Bu ay Klomen kullandım doktor iğneye gerek görmedi kendiliğinden çatladı yumurtam. Bata 3 gün var ama belim ağrıyor ara ara kasıklarıma sancı giriyor adet mi olacağım acaba diye korkuyorum. Bir de göğüslerim ağrıyor.Özellikle göğüs uçları bunlar klomenin etkisiyle de olabiliyormuş. Siz klomenle hamile kaldığınıza göre daha iyi bilirsiniz.

Hanımlar merhaba.. 6 aydır bebek deniyorum acquenz women kullandım bu ay.. Diş rahatsızlığım yüzünden röntgen çekeceklerdi bebek olma ihtimalinden dolayı çekmediler adetime 7-8 gün var röntgen için kan testi verdim her ihtimale karşı degerim 2.70 çıktı E-babızdan önceden vermiş oldugum kan testlerine baktım hepsi 1 in altında ve onları gecikmeden dolayı vermiştim.. En yüksek bu adetime 7-8 gün olmasına ragmen biliyorum 2.70 negatif ama röntgen cekti rip çektirmemekte kararsız kaldım.. Böyle bir durum yasayan varmış sonradan artma ihtimali olurmu.

Canım benim kasık ağrılarım oluyordu gerilme hareketi falan yaparken onun dışında kayda değer bir belirtim yoktu. Bata 3 gün varsa test yap çıkar

Bana artabilir gibi geldi klasik bi değer değil çünkü 2 gün sonra tekrarla yükselmemişse öyle çektir röntgen riske atma.

Ay bak sonradan aklıma geldi yumurtlamadan bi kaç gün sonra gaz fazlalığı başladı bende normale göre çok daha fazla gazım geliyodu bir de çok susuyordum. O ara hafif bi grip olmuştum susamam ondan olabilir belki dicem ama hala normale göre çok su içiyorum ağzım kuruyor. Bu dediklerim adet geçmeden önce yumurtlamadan bi kaç gün sonra başlayan belirtiler ve hala hepsi var :)

Merhabalar bende klomen kullandım ama 17 mm di yumurtam doktor çatlatma iğnesine gerek yok dedi çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum adet olmadım bekliyorum bakalım inşlh olumlu sonuç alırız hepimiz

Ama klomen adet olduğun günlerde baslanmiyor mu nasıl adet Olasin ki yine

Merhabalar bende klomen kullandım ama 17 mm di yumurtam doktor çatlatma iğnesine gerek yok dedi çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum adet olmadım bekliyorum bakalım inşlh olumlu sonuç alırız hepimiz
Siz neden klomene başladınız öncesinde doğal süreç olarak denediniz mi gebe kalmayı

Ben pkosluyum hamile kalmak isteyince klomenmi basliycam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…