ama adetlerim hiç düzenli değil o yüzden bi tahminim yok kiDevam et bakalım baya koyuydu çünkü 12 sinde. Eğer doğruysa 26-27 sinde adet olacaksın olmazsan gebelik testinde pozitifi görürsün görmezsen gerçekten o gün yumurtlamamışsın demektir.
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur canım. Düzensiz olmasının sebebi geç ve farklı tarihlerde yumurtluyor olman.ama adetlerim hiç düzenli değil o yüzden bi tahminim yok ki
Benm yumurtlamadan 11 12 gün sonra adet gördüğüm çok oldu adetlerim de düzenlidirYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur canım. Düzensiz olmasının sebebi geç ve farklı tarihlerde yumurtluyor olman.
Misal 24. Gün yumurtladığından 38. Gün adet oluyosun öteki ay 26. Gün yumurtlarsın 40. Gün adet olursun. Yani yumurtlamanı bilirsen ne zaman adet olacağını bilirsin.
ayyy çok heyecan yaptım ozaman 12 snde olduysa eger 27 sinde ögrenebilrimiyimYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur canım. Düzensiz olmasının sebebi geç ve farklı tarihlerde yumurtluyor olman.
Misal 24. Gün yumurtladığından 38. Gün adet oluyosun öteki ay 26. Gün yumurtlarsın 40. Gün adet olursun. Yani yumurtlamanı bilirsen ne zaman adet olacağını bilirsin.
16 gün sonra adet oluyorum diyen de var. - 2 +2 bi sapma var tabii ki ama ortalama olarak böyle. Benim de 15 gün sonra olduğu oluyordu.Benm yumurtlamadan 11 12 gün sonra adet gördüğüm çok oldu adetlerim de düzenlidir
ozaman ay sonunu beklemeliyim yani adet takvimim tahmini 6 nisan ona göre çok var16 gün sonra adet oluyorum diyen de var. - 2 +2 bi sapma var tabii ki ama ortalama olarak böyle. Benim de 15 gün sonra olduğu oluyordu.
Evet canım eğer o gün yumurtladıysan ve döllenme olduysa görebilirsin. Benim şubatın 22 sinde döllenme oldu martın 3ünde idrarda çok silik çizgiyi gördüm ertesi gün kanda 30.16 idi. Yani 10 gün sonra idrarda gördüm canım.ayyy çok heyecan yaptım ozaman 12 snde olduysa eger 27 sinde ögrenebilrimiyim
ayy cok sevindim sağlıcakla al kucağına benim testimde çok ince koyu bir çizgiydi bu ay klomen ve infolicid kullandım biraz umutluyum yaş 34 1 yıldır korunmuyoruzEvet canım eğer o gün yumurtladıysan ve döllenme olduysa görebilirsin. Benim şubatın 22 sinde döllenme oldu martın 3ünde idrarda çok silik çizgiyi gördüm ertesi gün kanda 30.16 idi. Yani 10 gün sonra idrarda gördüm canım.
benimle aynı bat beraber bekliycez klomenden bir kacgun sonra hafif hafif kasık ağrısı oldu ama ara ara çok değil bu gün beyaz bi akıntı başladıkızlar klomen kullanıyorum bu gün 4. gün yarın son ama bende hicbir belirti yok ağrı sızı gibi ovülasyon testine de başladım daha bi kırmızılık yok bu arada bat 28 şubat tesekur ederim şimdiden
28 şubatta adet oldum yaniCanım marttayız bat nasıl şubat 28 olabilir?
çok sevindim umarım kalp atışını da en kısa zamanda duyarsın bana da dua et lütfenCanım bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi senin satın 28 şubat.
Bu arada gittim doktora karından göründü 8.4 mm bazı testler istedi 2 hafta sonra yine gidicem5+2 deyim şuan
inşallah kuzumDualarım seninle, bu ay olacak inşallah
canım gözümü kasiklarimdan bacaklarıma vuran bi sancıyla açtım bu günDualarım seninle, bu ay olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?