• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen

Devam et bakalım baya koyuydu çünkü 12 sinde. Eğer doğruysa 26-27 sinde adet olacaksın olmazsan gebelik testinde pozitifi görürsün görmezsen gerçekten o gün yumurtlamamışsın demektir.
ama adetlerim hiç düzenli değil o yüzden bi tahminim yok ki

ama adetlerim hiç düzenli değil o yüzden bi tahminim yok ki
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur canım. Düzensiz olmasının sebebi geç ve farklı tarihlerde yumurtluyor olman.
Misal 24. Gün yumurtladığından 38. Gün adet oluyosun öteki ay 26. Gün yumurtlarsın 40. Gün adet olursun. Yani yumurtlamanı bilirsen ne zaman adet olacağını bilirsin.

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur canım. Düzensiz olmasının sebebi geç ve farklı tarihlerde yumurtluyor olman.
Misal 24. Gün yumurtladığından 38. Gün adet oluyosun öteki ay 26. Gün yumurtlarsın 40. Gün adet olursun. Yani yumurtlamanı bilirsen ne zaman adet olacağını bilirsin.
Benm yumurtlamadan 11 12 gün sonra adet gördüğüm çok oldu adetlerim de düzenlidir

ayyy çok heyecan yaptım ozaman 12 snde olduysa eger 27 sinde ögrenebilrimiyim

Benm yumurtlamadan 11 12 gün sonra adet gördüğüm çok oldu adetlerim de düzenlidir
16 gün sonra adet oluyorum diyen de var. - 2 +2 bi sapma var tabii ki ama ortalama olarak böyle. Benim de 15 gün sonra olduğu oluyordu.

16 gün sonra adet oluyorum diyen de var. - 2 +2 bi sapma var tabii ki ama ortalama olarak böyle. Benim de 15 gün sonra olduğu oluyordu.
ozaman ay sonunu beklemeliyim yani adet takvimim tahmini 6 nisan ona göre çok var

ayyy çok heyecan yaptım ozaman 12 snde olduysa eger 27 sinde ögrenebilrimiyim
Evet canım eğer o gün yumurtladıysan ve döllenme olduysa görebilirsin. Benim şubatın 22 sinde döllenme oldu martın 3ünde idrarda çok silik çizgiyi gördüm ertesi gün kanda 30.16 idi. Yani 10 gün sonra idrarda gördüm canım.

Evet canım eğer o gün yumurtladıysan ve döllenme olduysa görebilirsin. Benim şubatın 22 sinde döllenme oldu martın 3ünde idrarda çok silik çizgiyi gördüm ertesi gün kanda 30.16 idi. Yani 10 gün sonra idrarda gördüm canım.
ayy cok sevindim sağlıcakla al kucağına benim testimde çok ince koyu bir çizgiydi bu ay klomen ve infolicid kullandım biraz umutluyum yaş 34 1 yıldır korunmuyoruz

kızlar klomen kullanıyorum bu gün 4. gün yarın son ama bende hicbir belirti yok ağrı sızı gibi ovülasyon testine de başladım daha bi kırmızılık yok bu arada bat 28 şubat tesekur ederim şimdiden
benimle aynı bat beraber bekliycez klomenden bir kacgun sonra hafif hafif kasık ağrısı oldu ama ara ara çok değil bu gün beyaz bi akıntı başladı

yaptığım tüm testler sizce hangisinde yumurtlama var

Eklentiler

• 20200316_173745.webp
    20200316_173745.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 38
Canım bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi senin satın 28 şubat.

Bu arada gittim doktora karından göründü 8.4 mm bazı testler istedi 2 hafta sonra yine gidicem :emir_bebek:5+2 deyim şuan

Canım bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi senin satın 28 şubat.

Bu arada gittim doktora karından göründü 8.4 mm bazı testler istedi 2 hafta sonra yine gidicem :emir_bebek:5+2 deyim şuan
çok sevindim umarım kalp atışını da en kısa zamanda duyarsın bana da dua et lütfen

Kızlar bende ilk defa Klomen kullanıyorum 3. Günüm bugün aslında hiç bi sıkıntım yok 6 ay önce düşük yaptım ovulasyonla takip ettiğim halde kalamadım ve doktorum Klomen verdi günde 1 kez iğne olcaksin diye bisey söylemedi.
Şunu sormak istiyorum çoğu kişi bu hapla hamile kalmadığı ay kist oluştuğunu söylemiş biraz korktum açıkçası sizlerin düşüncesi nedir

bende iğne olmadım canım kontrolde gidemedim bakalım neler olacak seninle paylaşırım

Test yaptın mı yumurtlama olmasın?
Klomen bende de böyle cins cins ağrılar yapmıştı hamileliktenmiş inşallah seninkide o yüzdendir.

Back