Klomenden sonra çatlatma iğnesi mı oluyo ;#!# öyle bisiy demedi doktorumBelirtiler genelde çatlatma iğnesinden sonra başlıyor içerisinde hcg olduğundan. Zaten doktorunuz size bir randevu vermiştir igne yapmak için. Ovulasyonda pik de iğneye gore oluşur bu kadar erken sanmıyorum olacağını.
Klomenle amaç birden çok yumurta oluşturmak yeterli büyüklüge ulaşınca caylatma ignesi olur genelde ilac bitince 1 2 gün sonra cağırır boyutlarına bakmak için. 4 aydır klomen kullanıyorum 2 kez iğneyi oldum diger 2 ay yeterli buyüklük olmadi.Klomenden sonra çatlatma iğnesi mı oluyo ;#!# öyle bisiy demedi doktorum
Canım yeterli büyüklüğe ulaştıysa çatlaması için iğne veriyor coğunlukla göbekten yapılıyor diye biliyorumİğne nasıl bisiy
Bende yumurtladığım gün aşırı sancım oldu ilişkide ve gün içinde. Ondan sonra ara ara kasık ağrım devam etti.Selam kızlar benimde ilacım pazartesi bitti yarın kontrolüm var bakalım büyümüş mü yumurtalarım.. bende ilaç kullanırken kasık ağrısı oldu sizde oldu mu?
Benim ilacı icerken hep devam etti şimdide ağrıyor hafiften canım. Senin iğnede olmuş ne durumdasın adeti mi bekliyorsun?Bende yumurtladığım gün aşırı sancım oldu ilişkide ve gün içinde. Ondan sonra ara ara kasık ağrım devam etti.
İğne olmadım ben. Bi çılgınlık yapıp kendi kendime kullandım doktora gitmedenBenim ilacı icerken hep devam etti şimdide ağrıyor hafiften canım. Senin iğnede olmuş ne durumdasın adeti mi bekliyorsun?
yaaa peki ovülasyonu kaç gün sonra gördün ilaçbitinceİğne olmadım ben. Bi çılgınlık yapıp kendi kendime kullandım doktora gitmedenOvu testiyle yumurtlamayı yakaladım. Adete 3 gün kala pozitifi gördüm. Yarın doktora gideceğim bakalım kese görünecek mi.
Aa gercekten mi güzel bi cılgınlık olmuş o zamanİğne olmadım ben. Bi çılgınlık yapıp kendi kendime kullandım doktora gitmedenOvu testiyle yumurtlamayı yakaladım. Adete 3 gün kala pozitifi gördüm. Yarın doktora gideceğim bakalım kese görünecek mi.
5. Gün başladım günde 1 tane içtim 9. Gün bitti ilaç 16 ve 17. Gün pik yaptı ovu testi 17. Gün çatladı çünkü o gün çok ağrım oldu gün içinde ve ilişkide oradan anladım. 18. Gün zaten silikleşmişti ve duphaston a başladım 4-5 gün falan kullandım.yaaa peki ovülasyonu kaç gün sonra gördün ilaçbitince
Hadi bakalım inşallah 3er 5er yumurtlamışsındırAa gercekten mi güzel bi cılgınlık olmuş o zamansağlıkla kucağına al inşallah canım. Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına. Umarım benimkiler büyümüştür yarın öğreneceğim..
peki düzenli adet oluyormusun benim iyice bozuldu son aylarda5. Gün başladım günde 1 tane içtim 9. Gün bitti ilaç 16 ve 17. Gün pik yaptı ovu testi 17. Gün çatladı çünkü o gün çok ağrım oldu gün içinde ve ilişkide oradan anladım. 18. Gün zaten silikleşmişti ve duphaston a başladım 4-5 gün falan kullandım.
30-35 günde bir çok düzenli değilim ama her ay olurum mutlaka. Pko vs yok. Sende var mı bi problem adet konusunda.peki düzenli adet oluyormusun benim iyice bozuldu son aylarda
İnşallahhHadi bakalım inşallah 3er 5er yumurtlamışsındır
benim son 4 aydır bozuldu pko da var yaş ilerliyor iyice piskolojim bozuldu30-35 günde bir çok düzenli değilim ama her ay olurum mutlaka. Pko vs yok. Sende var mı bi problem adet konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?