klomen

beyzahnm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
307
121
53
39
kızlar klomen kullanıyorum bu gün 4. gün yarın son ama bende hicbir belirti yok ağrı sızı gibi ovülasyon testine de başladım daha bi kırmızılık yok bu arada bat 28 şubat tesekur ederim şimdiden

Belirtiler genelde çatlatma iğnesinden sonra başlıyor içerisinde hcg olduğundan. Zaten doktorunuz size bir randevu vermiştir igne yapmak için. Ovulasyonda pik de iğneye gore oluşur bu kadar erken sanmıyorum olacağını.

Canım yumurtlama zamanı geldiğinde ağrın hassasiyetin olabilir. Şuan normal belirti olmaması.

Klomenden sonra çatlatma iğnesi mı oluyo ;#!# öyle bisiy demedi doktorum

Klomenden sonra çatlatma iğnesi mı oluyo ;#!# öyle bisiy demedi doktorum
Klomenle amaç birden çok yumurta oluşturmak yeterli büyüklüge ulaşınca caylatma ignesi olur genelde ilac bitince 1 2 gün sonra cağırır boyutlarına bakmak için. 4 aydır klomen kullanıyorum 2 kez iğneyi oldum diger 2 ay yeterli buyüklük olmadi.

Selam kızlar benimde ilacım pazartesi bitti yarın kontrolüm var bakalım büyümüş mü yumurtalarım.. bende ilaç kullanırken kasık ağrısı oldu sizde oldu mu?

Selam kızlar benimde ilacım pazartesi bitti yarın kontrolüm var bakalım büyümüş mü yumurtalarım.. bende ilaç kullanırken kasık ağrısı oldu sizde oldu mu?
Bende yumurtladığım gün aşırı sancım oldu ilişkide ve gün içinde. Ondan sonra ara ara kasık ağrım devam etti.

Bende yumurtladığım gün aşırı sancım oldu ilişkide ve gün içinde. Ondan sonra ara ara kasık ağrım devam etti.
Benim ilacı icerken hep devam etti şimdide ağrıyor hafiften canım. Senin iğnede olmuş ne durumdasın adeti mi bekliyorsun?

Benim ilacı icerken hep devam etti şimdide ağrıyor hafiften canım. Senin iğnede olmuş ne durumdasın adeti mi bekliyorsun?
İğne olmadım ben. Bi çılgınlık yapıp kendi kendime kullandım doktora gitmeden Ovu testiyle yumurtlamayı yakaladım. Adete 3 gün kala pozitifi gördüm. Yarın doktora gideceğim bakalım kese görünecek mi.

yaaa peki ovülasyonu kaç gün sonra gördün ilaçbitince

Aa gercekten mi güzel bi cılgınlık olmuş o zaman sağlıkla kucağına al inşallah canım. Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına. Umarım benimkiler büyümüştür yarın öğreneceğim..

yaaa peki ovülasyonu kaç gün sonra gördün ilaçbitince
5. Gün başladım günde 1 tane içtim 9. Gün bitti ilaç 16 ve 17. Gün pik yaptı ovu testi 17. Gün çatladı çünkü o gün çok ağrım oldu gün içinde ve ilişkide oradan anladım. 18. Gün zaten silikleşmişti ve duphaston a başladım 4-5 gün falan kullandım.

Hadi bakalım inşallah 3er 5er yumurtlamışsındır

peki düzenli adet oluyormusun benim iyice bozuldu son aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…