- 3 Ocak 2020
- 307
- 121
- 53
- 39
30 günden 34 e sonra 38 e son ay buçuk ayı geçtibenim son 4 aydır bozuldu pko da var yaş ilerliyor iyice piskolojim bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 günden 34 e sonra 38 e son ay buçuk ayı geçtibenim son 4 aydır bozuldu pko da var yaş ilerliyor iyice piskolojim bozuldu
İnşallahhyarın doktordan sonra bizede yaz canım :)
Canım gittim dra karından bişi göremedi alttan baktı 4mm kese benzeri bi yapı gördü pazartesi tekrar bakıp emin olacak.İnşallahhyarın doktordan sonra bizede yaz canım :)
Evet canım hersey nasip yarın kontrolüm var çatladı mı diye bakıcak. Sen ne alemdesin ne yaptın canım?Canım boyuttan pek anlamam ama araştırdığım kadarıyla normal bence ki doktorda uygun görmüş zaten. Ben bi konu okumuştum doktor bu ay gelişmemiş yumurtalar öteki ay devam edicez klomene tekrar demiş kadın o ay kalmış hamile. Nasibinde varsa yumurta büyükmüş küçükmüş önemli değil tutunca tutuyo.
Yarın için tekrar çağırmıştı doktor karından kese görünür umarım. Perşembe gittiğimde alttan baktı kese benzeri bi yapı var demişti 3.8 mm pazartesi kesinleştirelim dedi ona göre bazı tahliller falan yapıcak.Evet canım hersey nasip yarın kontrolüm var çatladı mı diye bakıcak. Sen ne alemdesin ne yaptın canım?
İnşallah kesedir bebiş vardır kuzumYarın için tekrar çağırmıştı doktor karından kese görünür umarım. Perşembe gittiğimde alttan baktı kese benzeri bi yapı var demişti 3.8 mm pazartesi kesinleştirelim dedi ona göre bazı tahliller falan yapıcak.
malesef ben bu gün gidemedim eşim virüsten dolayı göndermediHadi inşallah dualarım seninle![]()
Tüh kaçırmasan bari ovulasyonu. Test yaparak takip et o zaman kuzum.malesef ben bu gün gidemedim eşim virüsten dolayı göndermedi
senden güzel haberler gelsin insallah ovülasyon testi kullanıyorum zaten de daha yumurtlama olmadı sanırımTüh kaçırmasan bari ovulasyonu. Test yaparak takip et o zaman kuzum.
Ben de 16.30 da gidicem doktora.
Normalden daha önce çekebiliyor klomen yumurtlamayı ben genelde 21 22. Günler yumurtlarım klomenle 17. Gün olmuştu.senden güzel haberler gelsin insallah ovülasyon testi kullanıyorum zaten de daha yumurtlama olmadı sanırım
benim bu gün 18. günüm düzenli adet olmuyorum 388 yada 40 günde o yüzden bilinçsizimNormalden daha önce çekebiliyor klomen yumurtlamayı ben genelde 21 22. Günler yumurtlarım klomenle 17. Gün olmuştu.
Bu arada ben hep ilk idrarla baktım ovulasyona gayette yakaladım gün içinde yapmak için kasmaya gerek yok aslında.
Keşke gidebilseydin doktora en azından için rahat ederdi. Ama sen devam et yapmaya bu aralar sabah akşam da yapabilirsin kiminin pik yapıp hemen çatlıyor kaçırabiliyor testte. Benim pik yapınca 2 gün kalır öyle sonra silikleşir o yüzden tek yapıyordum. Sabah ilk idrarla bir de akşam yap bence.benim bu gün 18. günüm düzenli adet olmuyorum 388 yada 40 günde o yüzden bilinçsizim
bende hergün yapıyorum tek sefer ama ilişki konusunda sık sık birlikte olduğumuzdan kaçıramam diye düşünüyorumKeşke gidebilseydin doktora en azından için rahat ederdi. Ama sen devam et yapmaya bu aralar sabah akşam da yapabilirsin kiminin pik yapıp hemen çatlıyor kaçırabiliyor testte. Benim pik yapınca 2 gün kalır öyle sonra silikleşir o yüzden tek yapıyordum. Sabah ilk idrarla bir de akşam yap bence.
bilmiyorum ki canım bir gebenin günlüğüne de attım olmamış dedi valla bende kaldım öylece klomen falan kullandım infolicid kullanıyorum kafamda deli sorular ama beyaz akıntım başladıCanım ovulasyon testi konuna da yorum yapmıştım 12 ve 13 ü pik yapıp çatlamış gibi duruyordu?
Devam et bakalım baya koyuydu çünkü 12 sinde. Eğer doğruysa 26-27 sinde adet olacaksın olmazsan gebelik testinde pozitifi görürsün görmezsen gerçekten o gün yumurtlamamışsın demektir.bilmiyorum ki canım bir gebenin günlüğüne de attım olmamış dedi valla bende kaldım öylece klomen falan kullandım infolicid kullanıyorum kafamda deli sorular ama beyaz akıntım başladı