- 19 Kasım 2016
- 5.409
- 4.088
- 173
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Amin canim.nekdrdir istiyosunEvet bebeğin tutunmasini sağlıyormus rahim duvarını kalinlastirarak,inşallah artık bebis haberleri veririz kocalara
Aralıktan beri deniyoruz,ancak benim Amh ve fsh sorunum olduğu için Dr zor da olsa olur dedi geçen ay gittik baktirdik,6 ay daha bu şekilde devam olmazsa tüp bebek denenicek zor ve uzun bir süreçAmin canim.nekdrdir istiyosun
Hmmmm☹ belkide gerek kalmaz rabbimin bilcegi ic o canim insalllah sagliklica kavusuruz.meleklerimizeAralıktan beri deniyoruz,ancak benim Amh ve fsh sorunum olduğu için Dr zor da olsa olur dedi geçen ay gittik baktirdik,6 ay daha bu şekilde devam olmazsa tüp bebek denenicek zor ve uzun bir süreç
İnşallah canım,diyorum ki ben Allah sevdiği kuluna eşegini önce kaybettirir sonra buldururmus hep böyle düşünmek istiyorum,umarım dileyen sevgiyle büyütürum diyen kimsenin kucağı boş kalmazHmmmm☹ belkide gerek kalmaz rabbimin bilcegi ic o canim insalllah sagliklica kavusuruz.meleklerimize
Amiiiiinnnn cok amiiinnnnİnşallah canım,diyorum ki ben Allah sevdiği kuluna eşegini önce kaybettirir sonra buldururmus hep böyle düşünmek istiyorum,umarım dileyen sevgiyle büyütürum diyen kimsenin kucağı boş kalmaz
Bu arada adetimin7. Bunu gitmiştim 0.0 çıkmıştıKızlar merhaba klomen kullandım geçen ayın 12snde gittim doktora 12 mm yumurtam oldugunu söyledi doktor 16snda buyur 18 mm olur demişti. Birdahada gitmedim bilmiyorum. Çatlama iğnesi vurulmadim yani bugün tam 10. Gün adetim gecikti. Kan testi yaptim 0.0 ciktidoktora mesaj attım 1 hafta daha bekle bence dedi. Çok sık idrara çıkıyorum heleki geceleri hiç böyle olmamıştım. Aranızda hiç böyle olanınız oldu mu
Klomenin etkileri inanki,geçen ay ben de yaşadım aynı şeyleri sık idrara çıkma mide yanmasi daha neler neler gittim eczaneye ilk defa test alıp yaptım kocaman bir negatiftiKızlar merhaba klomen kullandım geçen ayın 12snde gittim doktora 12 mm yumurtam oldugunu söyledi doktor 16snda buyur 18 mm olur demişti. Birdahada gitmedim bilmiyorum. Çatlama iğnesi vurulmadim yani bugün tam 10. Gün adetim gecikti. Kan testi yaptim 0.0 ciktidoktora mesaj attım 1 hafta daha bekle bence dedi. Çok sık idrara çıkıyorum heleki geceleri hiç böyle olmamıştım. Aranızda hiç böyle olanınız oldu mu
2 gün gecikti,hamile değilsin canım,ben de gece kalkıp idrara çıkıyordum yorgunluk da vardı erkenden uyuyakaliyordum adeta bu ilaçlar hep hormonlarimizla oynuyor malesefKaç gün gecikti peki adetiniz
10 gün geciken adetten sonra hcg nin tavan olmuş olması gerekirdi tavan olmasa bile belli bir seviyede kendini belli etmiş olmasi gerekirdi,inşallah tez zamanda hamile kalırızKaç gün gecikti peki adetiniz
Anladığım kadarıyla siz hamilesiniz. Klomen kullandığınız ay mi hamile kaldınız?Amiiiiinnnn cok amiiinnnn
Bende onun derdine düştüm valla. Nasıl kullanılacağını bilsem baslayacam bir de onu deneyeyimIyi gunler acaba dusuk rezerv olup klomen kullanan varmi
Nasıl kullandın canım. Bir tüp bebek denemem var gittiğim doktorlara söyleyince bir daha yaptır diyorlar kimse ilaç vermiyor. Yumurta takibinede yanasmiyorlarKiz bu Ay klomen kullandim
Bugun randevum vardi iki Yumurtam gelismis biri 17mm digeri 13mm. Doktor Cok iyi dedi
Ama bana pek iyi gelmedi =(
Canim doktor verdi. Sende doktoruna soyle kullanmak istedigini Baska doktor bul yadaNasıl kullandın canım. Bir tüp bebek denemem var gittiğim doktorlara söyleyince bir daha yaptır diyorlar kimse ilaç vermiyor. Yumurta takibinede yanasmiyorlar
Ne devlet kaldı ne özel hatta özel klinige de gittim. Zaman kaybetme tekrar tüp bebek yaptır diyorlar yine yaptiracam ama bu kez klomen deneyecemCanim doktor verdi. Sende doktoruna soyle kullanmak istedigini Baska doktor bul yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?