- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
seninle aynı durumdayız insanın öyle bir hevesini kırıyorlar ki bir daha o doktora gitmek istemiyorsun.. Geçen ay benim klomenle tek yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı ama gebelik olmadı.. Bu ayda klomeni günde 3 doz içtiğim halde doktor gelişme yok dedi tarlusal verip gönderdi..Bende kullandım iğnesiz . Pek gelişme olmamış dedi doktor duphaston verdi adet düzensizliği olduğu için bebek olursa tutundurur olmazsa adet olursun dedi bakalım ilacın bitmesine son 5 gün kaldı sonucu görücez ama umutlarımı kırdı doktor
Başka doktor bul canım. Ben öyle yapicamseninle aynı durumdayız insanın öyle bir hevesini kırıyorlar ki bir daha o doktora gitmek istemiyorsun.. Geçen ay benim klomenle tek yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı ama gebelik olmadı.. Bu ayda klomeni günde 3 doz içtiğim halde doktor gelişme yok dedi tarlusal verip gönderdi..
buldum kuzum buldum adet olmayı bekliyorum olayım da 3.gün ona gidicem. Sen nerede yaşıyorsun ?Başka doktor bul canım. Ben öyle yapicam
Tedaviyi bırakıcam sanırım bilmiyorum yani artık tedavi olmak istemiyorum yakın da değil gittigim yer başka bir ilde o yuzden bu ayki son çatlama iğnesini olup pes edicem gibi görünüyoBende iğneye başladım klomen den sonra anlatırım cnm sana ben bi tedavi ol kaç iğne verecek hangisini verecek bakalım
İzmir canım senbuldum kuzum buldum adet olmayı bekliyorum olayım da 3.gün ona gidicem. Sen nerede yaşıyorsun ?
Çatlatmadan snra ben biraz daha devam ederim iğne kullandım 12 mm 11 mm 5 yumurtam var Çarşamba tekrarla gideceğim cumada çatlatma iğnesi umidim varTedaviyi bırakıcam sanırım bilmiyorum yani artık tedavi olmak istemiyorum yakın da değil gittigim yer başka bir ilde o yuzden bu ayki son çatlama iğnesini olup pes edicem gibi görünüyo
Çok şanslısın Izmır çok güzel ya. Bende bursa canımİzmir canım sen
Çok şanslısın Izmır çok güzel ya. Bende bursa canım
Baktrdnzmı yumurtanız ne durumda kaç tane birde günde kaç doz aldmız klomeniKizlarer merhaba klomen kullandim bende bu ay ilk denemem
Yarin kontrolum var umarim guzel haberler alirimm.
Gidiyorum doktora daha canim haber vericem gunde 2 tane almistim peş peşeBaktrdnzmı yumurtanız ne durumda kaç tane birde günde kaç doz aldmız klomeni
Baktirdim 2 tane cookkk guzel yumurtan var dedi ignede oldum❤Baktrdnzmı yumurtanız ne durumda kaç tane birde günde kaç doz aldmız klomeni
Benimde 2 tane yumurtam vardi cok guzel buyumuslerdi ki igne vuruldum. Dun kontrolum vardi 1 tanesi catlamis digeri catlamamis dedi umitimi koparttum adetimi bekliyorumBen de bu ay Klomen kullanmıştim 2 tane yumurtam vardı büyüyen 12.günde gidebildim ve bir tanesinin catladigini söyledi ancak gebelik oluşmadı,benim sormak istediğim iğne olgunlaşan kaç tane yumurta varsa hepsinin catlamasini sağlayıp şansı mı artırıyor acaba
Yani sonuç olarak iğnenin de hepsini çatlama garantisi yokBenimde 2 tane yumurtam vardi cok guzel buyumuslerdi ki igne vuruldum. Dun kontrolum vardi 1 tanesi catlamis digeri catlamamis dedi umitimi koparttum adetimi bekliyorum
Ben bu ay doğal takılicam,Klomenden dolayi çok zor ve ağrılı adet oldum çünkü,incir yiyip burda hamile kaldım diyenler olmuş,sanırım yumurtaları güzel büyütüyormus,o şekilde denicem,duydunuz mu daha önce tecrübeniz var mı,bir de Klomenle birlikte E vitamini veren Drlar varmış onu da çiğ findiktan karşılamayı düşünüyorumBenimde 2 tane yumurtam vardi cok guzel buyumuslerdi ki igne vuruldum. Dun kontrolum vardi 1 tanesi catlamis digeri catlamamis dedi umitimi koparttum adetimi bekliyorum
Ben devam edicem klomene hasta oldukdan sonra bide doktorum bana dun progestan verdi tek yumurtam catladigi icinn gebelik olursa rahmi falan ona gore ayarliyrmus herhldeBen bu ay doğal takılicam,Klomenden dolayi çok zor ve ağrılı adet oldum çünkü,incir yiyip burda hamile kaldım diyenler olmuş,sanırım yumurtaları güzel büyütüyormus,o şekilde denicem,duydunuz mu daha önce tecrübeniz var mı,bir de Klomenle birlikte E vitamini veren Drlar varmış onu da çiğ findiktan karşılamayı düşünüyorum
Evet bebeğin tutunmasini sağlıyormus rahim duvarını kalinlastirarak,inşallah artık bebis haberleri veririz kocalaraBen devam edicem klomene hasta oldukdan sonra bide doktorum bana dun progestan verdi tek yumurtam catladigi icinn gebelik olursa rahmi falan ona gore ayarliyrmus herhlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?