Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
seninle aynı durumdayız insanın öyle bir hevesini kırıyorlar ki bir daha o doktora gitmek istemiyorsun.. Geçen ay benim klomenle tek yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı ama gebelik olmadı.. Bu ayda klomeni günde 3 doz içtiğim halde doktor gelişme yok dedi tarlusal verip gönderdi..

Başka doktor bul canım. Ben öyle yapicam

Bende iğneye başladım klomen den sonra anlatırım cnm sana ben bi tedavi ol kaç iğne verecek hangisini verecek bakalım
Tedaviyi bırakıcam sanırım bilmiyorum yani artık tedavi olmak istemiyorum yakın da değil gittigim yer başka bir ilde o yuzden bu ayki son çatlama iğnesini olup pes edicem gibi görünüyo

Tedaviyi bırakıcam sanırım bilmiyorum yani artık tedavi olmak istemiyorum yakın da değil gittigim yer başka bir ilde o yuzden bu ayki son çatlama iğnesini olup pes edicem gibi görünüyo
Çatlatmadan snra ben biraz daha devam ederim iğne kullandım 12 mm 11 mm 5 yumurtam var Çarşamba tekrarla gideceğim cumada çatlatma iğnesi umidim var

Kizlarer merhaba klomen kullandim bende bu ay ilk denemem
Yarin kontrolum var umarim guzel haberler alirimm.

Arkadaşlar merhaba.ben 1 sene ara ile 2 defa 9. Haftada bebeğimin kalbi durması sonucunda kürtaj oldum.
Tüm genetik kromozom testleri yapıldı. Hiç bir sebep bulunamadı. En son d vitamini eksikliğinden şüphelendi. Şimdi d vitamini kullanıyorum. Bunun yanı sıra doktorum yumurtalarımın daha sağlıklı olabilmesi içşn klomen verdi. Adetimin 2. Günü 2*1 klomen kullandım. Bugün hastaneye gitmem gerekiyordu ama durumlar malüm dışarı çıkmak istemedim. Doktorum la konuştum Ovülasyon testi ile takip et dedi. Günleri değerlendirmemi istedi . Fakat bazı yerlerde klomen kullanırken testlerin doğru çıkmadığını okudum.kafam karıştı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yanlış olması mümkün müdür?

Ben de bu ay Klomen kullanmıştim 2 tane yumurtam vardı büyüyen 12.günde gidebildim ve bir tanesinin catladigini söyledi ancak gebelik oluşmadı,benim sormak istediğim iğne olgunlaşan kaç tane yumurta varsa hepsinin catlamasini sağlayıp şansı mı artırıyor acaba

Benimde 2 tane yumurtam vardi cok guzel buyumuslerdi ki igne vuruldum. Dun kontrolum vardi 1 tanesi catlamis digeri catlamamis dedi umitimi koparttum adetimi bekliyorum

Benimde 2 tane yumurtam vardi cok guzel buyumuslerdi ki igne vuruldum. Dun kontrolum vardi 1 tanesi catlamis digeri catlamamis dedi umitimi koparttum adetimi bekliyorum
Ben bu ay doğal takılicam,Klomenden dolayi çok zor ve ağrılı adet oldum çünkü,incir yiyip burda hamile kaldım diyenler olmuş,sanırım yumurtaları güzel büyütüyormus,o şekilde denicem,duydunuz mu daha önce tecrübeniz var mı,bir de Klomenle birlikte E vitamini veren Drlar varmış onu da çiğ findiktan karşılamayı düşünüyorum

Ben devam edicem klomene hasta oldukdan sonra bide doktorum bana dun progestan verdi tek yumurtam catladigi icinn gebelik olursa rahmi falan ona gore ayarliyrmus herhlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…