- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
- 83
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Aminn Allah korusun hepimiziYok canım rabbim uzak etsin
Hahaha pardon da burası benim sayfam canım benim tabiki alınıcam. Sen cellalenmek olarak algılıyorsan birşey diyemiycem. Anlayana..Anlamadgn seyi garpisemssn. Ben ayni durumda tedrgnlk yasayan biri olarak buraya birinci cogulla cumle yazyorum
Sen kndi ustune alarak celallenyorsn. Hangsi alinganlik?
Gece 3te 112de calsan arkdslardan net bilgi gelyor sz yok dyorsanz yoktur tabi ne diyelm.Aminn Allah korusun hepimizi
Ben şikayet ettim hak ettiŞikayet etmeye gerek kalmadan banlanmış.Çook teşekkürler♥♥
Aynen canım ki bebekle vürüs ne alaka Rabbim korur inşallah evlatlarımızı hamiş olanları ve hamiş olmayı isteyenleriTeşekkürler canımm♥Gerçekten haketti.böyle insanların işi gücü sağa sola saldırıp laf söylemek
Aynen ikisini nasıl bağdaştırabildi acabaAynen canım ki bebekle vürüs ne alaka Rabbim korur inşallah evlatlarımızı hamiş olanları ve hamiş olmayı isteyenleri❤
Maksat muhalefet olsunAynen ikisini nasıl bağdaştırabildi acaba
Aminn canım Allah korusun hepimizi♥
Aynen canım sana denk geldi şansınaLaf olsun torba dolsun hesabı
Akıllısı bizi bulmaz ki kuzumAynen canım sana denk geldi şansına
Aynen kuzumAkıllısı bizi bulmaz ki kuzum
Neyse ki uzun sürmedi
Nasıl bir yan etki yaptı canım sende. Yarın klomen için doktora gidecegim bende pek bir bilgim yok açıkcası. 1 ay daha bekleyeceksin yaniKlomen yan etki yaptı sanırım doktorumda öyle olduğunu dusunuyo bana bu ay pas geçelim dedi bidahaki ay adetimin 2 yada 3. Gunu gel iğne formu ile devam edelim dedi nedir bu bileniniz varmi
Bende iğneye başladım klomen den sonra anlatırım cnm sana ben bi tedavi ol kaç iğne verecek hangisini verecek bakalımKlomen yan etki yaptı sanırım doktorumda öyle olduğunu dusunuyo bana bu ay pas geçelim dedi bidahaki ay adetimin 2 yada 3. Gunu gel iğne formu ile devam edelim dedi nedir bu bileniniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?