Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Iciniz fisiniz anlayissizlik ve kin dolu..Allah a havale edyorum. Anlamszsiniz ve algilama yoksunlugu yasyorsnz. Umarm babadan alir zekasini cocuklarnz
[/QUOTE]

Iciniz fisiniz anlayissizlik ve kin dolu..Allah a havale edyorum. Anlamszsiniz ve algilama yoksunlugu yasyorsnz. Umarm babadan alir zekasini cocuklarnz
[/QUOTE]
Demek ki senin için bu kadar fesat ki bize saldırıyosun burda laf yetiştiriyosun senin seviyene inemiycem kusura bakma hemen sayfamı terket yoksa seni şikayet etmek zorunda kalıcam

Anlamadgn seyi garpisemssn. Ben ayni durumda tedrgnlk yasayan biri olarak buraya birinci cogulla cumle yazyorum
Sen kndi ustune alarak celallenyorsn. Hangsi alinganlik?
Hahaha pardon da burası benim sayfam canım benim tabiki alınıcam. Sen cellalenmek olarak algılıyorsan birşey diyemiycem. Anlayana..

Teşekkürler canımm♥Gerçekten haketti.böyle insanların işi gücü sağa sola saldırıp laf söylemek
Aynen canım ki bebekle vürüs ne alaka Rabbim korur inşallah evlatlarımızı hamiş olanları ve hamiş olmayı isteyenleri

Klomen yan etki yaptı sanırım doktorumda öyle olduğunu dusunuyo bana bu ay pas geçelim dedi bidahaki ay adetimin 2 yada 3. Gunu gel iğne formu ile devam edelim dedi nedir bu bileniniz varmi
Nasıl bir yan etki yaptı canım sende. Yarın klomen için doktora gidecegim bende pek bir bilgim yok açıkcası. 1 ay daha bekleyeceksin yani3 ay bekledim çok zor beklemek de insanı çok yoruyor

Klomen yan etki yaptı sanırım doktorumda öyle olduğunu dusunuyo bana bu ay pas geçelim dedi bidahaki ay adetimin 2 yada 3. Gunu gel iğne formu ile devam edelim dedi nedir bu bileniniz varmi
Bende iğneye başladım klomen den sonra anlatırım cnm sana ben bi tedavi ol kaç iğne verecek hangisini verecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…