- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Umutsuzluğa yer yok olacak diyecegiz. Bir ay geç alacağız kucagimiza. Ben 6 aydır bekliyorum. Adetim daha gelmedi. Sen tedavi sürecindesin rahmin harekete geçti. İnsallİn olacakHatta oldum bile galiba cunku acik renk gelmeye basladi birzdan sokulur
Vazgeçme devam et bu ay olmadıysa diğer ay olur. Benim ikinci ay tuttu.
Umutsuzluğa yer yok olacak diyecegiz. Bir ay geç alacağız kucagimiza. Ben 6 aydır bekliyorum. Adetim daha gelmedi. Sen tedavi sürecindesin rahmin harekete geçti. İnsallİn olacak
Canım adetin geliyor muhtemelen, benim hep öyle baslarBenim neredeyse sekiz ay olacak az kaldi bu ay cok umutlydum hala agrim var ve sari renk icinde kahve mi drsem kan mi desem bilemiyorum akinti var birsey olur mu acaba
Sanirim oyle doktor yolu gozuktu sende ne sorun vardi dr klomen verdiCanım adetin geliyor muhtemelen, benim hep öyle baslar
Pcos var yumurtlama bozukluğu çatlama sıkıntısı. Klomen ve catlatma iğnesi ise ise yaradiSanirim oyle doktor yolu gozuktu sende ne sorun vardi dr klomen verdi
Bende sadece tembellil var yumurtalillarim pcos goruntusu ama normal hormonlarm bakalimPcos var yumurtlama bozukluğu çatlama sıkıntısı. Klomen ve catlatma iğnesi ise ise yaradi
Geldi mı adetin. Benim bugün geldi yarın doktora gideceğim klomene başlayacağız inşallah girecek ay hamiş oluruz. Bir ay sonra yüzümüz gülerek konusuruzBende sadece tembellil var yumurtalillarim pcos goruntusu ama normal hormonlarm bakalim
Evet canim bitmwk uzerr hatta insaAllah ck dua edelim birbirine edilen dualar kabul olurmusGeldi mı adetin. Benim bugün geldi yarın doktora gideceğim klomene başlayacağız inşallah girecek ay hamiş oluruz. Bir ay sonra yüzümüz gülerek konusuruz
Ben pazartesi klomene başlıyorum valla hamileymisim gibi mutluyum. Bu süreç bile rahatlatıyor boşa beklemek daha kotuEvet canim bitmwk uzerr hatta insaAllah ck dua edelim birbirine edilen dualar kabul olurmus
Ben pazartesi klomene başlıyorum valla hamileymisim gibi mutluyum. Bu süreç bile rahatlatıyor boşa beklemek daha kotu
Valla eşim tahlil gibi bisiler yaptırdı sonucu iyidi. Bizim klomen kullanma sebebimiz pco olmasi esimde bişi yok hatta sayı ve hareketli olması çok iyiymiş.Oyle tabi siz spermiyogram yaptirdiniz mi
Bizde yaptirdik esime amaValla eşim tahlil gibi bisiler yaptırdı sonucu iyidi. Bizim klomen kullanma sebebimiz pco olmasi esimde bişi yok hatta sayı ve hareketli olması çok iyiymiş.
Valla onların hakkında hiç bilgim yok. Onlarla ilgili sıkıntımız olmadığından hiç arastirmadim. Eğer senin dediğin değerler sıkıntılıysa o zaman sana neden klomen veriyorlar. Biz bebek düşünüyoruz dedik doktor ikimizide araştırdı esimde bişi cikmadi sorun bende olunca bana göre tedavi yapiyorlarBizde yaptirdik esime ama
normal hareket yuzde elli
Az hareket yuzde 20
Hareketsiz yuzde otuz iyi mi acaba bilgin var mi
Valla onların hakkında hiç bilgim yok. Onlarla ilgili sıkıntımız olmadığından hiç arastirmadim. Eğer senin dediğin değerler sıkıntılıysa o zaman sana neden klomen veriyorlar. Biz bebek düşünüyoruz dedik doktor ikimizide araştırdı esimde bişi cikmadi sorun bende olunca bana göre tedavi yapiyorlar
Bilmiyorum canım ama sorun esindeyse klomen kullanmanun anlamı yok bence. Doktorlar daha iyi bilir tabi de sen bu konuyu netlestirBizim bir sene dolmadigi icin o sekilde olmadi ben gittim zaten tembellik cikinca doktor o ilaci verdi
Onunda tedaviye ihtiyacı olabilirBizim bir sene dolmadigi icin o sekilde olmadi ben gittim zaten tembellik cikinca doktor o ilaci verdi
Evet canım bende çok fazla yapıyor. Çatlatma ignesi daha fazla yapıyor resmen çamaşırın islaniyor normal yaniH Hatticeee32 canim klomen akinti yapar mi bilgin var mi bende yogun bir akinti var
Yeni konu açalım Nisan Mayıs klomen kullananlar bekleyenler vs. Gibi orada beraber bekleyelimH Hatticeee32 canim klomen akinti yapar mi bilgin var mi bende yogun bir akinti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?