Klomen

Hatta oldum bile galiba cunku acik renk gelmeye basladi birzdan sokulur
Umutsuzluğa yer yok olacak diyecegiz. Bir ay geç alacağız kucagimiza. Ben 6 aydır bekliyorum. Adetim daha gelmedi. Sen tedavi sürecindesin rahmin harekete geçti. İnsallİn olacak

Vazgeçme devam et bu ay olmadıysa diğer ay olur. Benim ikinci ay tuttu.

Umutsuzluğa yer yok olacak diyecegiz. Bir ay geç alacağız kucagimiza. Ben 6 aydır bekliyorum. Adetim daha gelmedi. Sen tedavi sürecindesin rahmin harekete geçti. İnsallİn olacak

Benim neredeyse sekiz ay olacak az kaldi bu ay cok umutlydum hala agrim var ve sari renk icinde kahve mi drsem kan mi desem bilemiyorum akinti var birsey olur mu acaba

Bende sadece tembellil var yumurtalillarim pcos goruntusu ama normal hormonlarm bakalim
Geldi mı adetin. Benim bugün geldi yarın doktora gideceğim klomene başlayacağız inşallah girecek ay hamiş oluruz. Bir ay sonra yüzümüz gülerek konusuruz

Geldi mı adetin. Benim bugün geldi yarın doktora gideceğim klomene başlayacağız inşallah girecek ay hamiş oluruz. Bir ay sonra yüzümüz gülerek konusuruz
Evet canim bitmwk uzerr hatta insaAllah ck dua edelim birbirine edilen dualar kabul olurmus

Valla eşim tahlil gibi bisiler yaptırdı sonucu iyidi. Bizim klomen kullanma sebebimiz pco olmasi esimde bişi yok hatta sayı ve hareketli olması çok iyiymiş.
Bizde yaptirdik esime ama
normal hareket yuzde elli
Az hareket yuzde 20
Hareketsiz yuzde otuz iyi mi acaba bilgin var mi

Bizde yaptirdik esime ama
normal hareket yuzde elli
Az hareket yuzde 20
Hareketsiz yuzde otuz iyi mi acaba bilgin var mi
Valla onların hakkında hiç bilgim yok. Onlarla ilgili sıkıntımız olmadığından hiç arastirmadim. Eğer senin dediğin değerler sıkıntılıysa o zaman sana neden klomen veriyorlar. Biz bebek düşünüyoruz dedik doktor ikimizide araştırdı esimde bişi cikmadi sorun bende olunca bana göre tedavi yapiyorlar

Bizim bir sene dolmadigi icin o sekilde olmadi ben gittim zaten tembellik cikinca doktor o ilaci verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…