- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Doktor ne derse onu yap canım. Yumurtaların tepki vermiyorsa iğneye gececektirOlmazsa iğneye geçicez dedi ama erken değil mi iğne için diye düşünüyorum
Bende de pko var kendiligimden hamile kalamiyirum. Adetlerim hiç düzenli değildir 3 aydır hayıt tohumu kullanıyorum inan 30.gun hemen geldi. Dün gelmesi gerekiyordu gelmedi ve korunmayı 9 gün önce bıraktık hemen hamile kaldıysam hayıt sayesinde olacak gerçekten benim için mucizeBende pkos var. Bir kaç yerde hayıtın lh'ı yükselttiğini bu yüzden pkos'u daha da kötüleştirebileceği yazıyordu. Çünkü pkos'da sorun lh zaten. O yüzden kullanmakta tereddütlüyüm
Evet canım pco var hormonlar boUkbOnu bende duymustum ama hormon bozuklugu felan var mi sende
Hormonlari normlken hayit kullanilir mi acabaEvet canım pco var hormonlar boUkb
Bilmiyorum canımHormonlari normlken hayit kullanilir mi acaba
Gittin mi doktoraBilmiyorum canım
yok canım bugün tekrar test yaptım bişi cikmadi. Adetimi bekliyorum kasiklarimda ağrı var gelse hemen doktora gideceğim klomen baslayacagiZ. Hamile değilim diye üzülmedim adetim gelse tedavi başlayacak ona seviniyorum. sen ne yaptinGittin mi doktora
yok canım bugün tekrar test yaptım bişi cikmadi. Adetimi bekliyorum kasiklarimda ağrı var gelse hemen doktora gideceğim klomen baslayacagiZ. Hamile değilim diye üzülmedim adetim gelse tedavi başlayacak ona seviniyorum. sen ne yaptin
Kaç günün var çatlatma iğnesi kullandın miHayirlisi insallah benim daha var adetme ama hicbir belirti yok
Yok kullanmadm sadece klomen tahmini bir hafta kaldi senn ne zamandi adet gnunKaç günün var çatlatma iğnesi kullandın mi
Adet günüm 4.gunumdeyim canım .Eğer gelseydi bugün son gün olacakti. Biz adete bir hafta kala korunmayı bıraktık. 13 gün oldu. Hamile miyim bilmiyorum en son dün test yaptım çıkmadi. Kan tahlili vermedim cuma gününe kadar bekleywcegim. Adet sokucu kullanıp klomene baslicazYok kullanmadm sadece klomen tahmini bir hafta kaldi senn ne zamandi adet gnun
Adet günüm 4.gunumdeyim canım .Eğer gelseydi bugün son gün olacakti. Biz adete bir hafta kala korunmayı bıraktık. 13 gün oldu. Hamile miyim bilmiyorum en son dün test yaptım çıkmadi. Kan tahlili vermedim cuma gününe kadar bekleywcegim. Adet sokucu kullanıp klomene baslicaz
Enfeksiyon olabilir. Klomen bende de akıntı yaptı. Hemde çok fazla akıntı yapıyor canım. Hamileyken beyaz kremsi bir akintim olmuştuHayirlisi insallah sari akinti neden olur bilgin var mi bide hafif bi sizi var
Benim sari gibi duruyor ama anlamadim ne renkEnfeksiyon olabilir. Klomen bende de akıntı yaptı. Hemde çok fazla akıntı yapıyor canım. Hamileyken beyaz kremsi bir akintim olmuştu
Kaç gün kaldı benim ikizler adete 4 gün kala cikmisti. Hemde 200 gibi yüksek bir değer cikmisti.Benim sari gibi duruyor ama anlamadim ne renk
Haftaya sali gibi adet gunum sanirimKaç gün kaldı benim ikizler adete 4 gün kala cikmisti. Hemde 200 gibi yüksek bir değer cikmisti.
Yarından sonraki salı mı uhuu günün yaklaşmış hadi hayırli haberlere inşallahHaftaya sali gibi adet gunum sanirim
İnsallah cok sancm var sanrm adet olucm test yaptm negtfYarından sonraki salı mı uhuu günün yaklaşmış hadi hayırli haberlere inşallah
Hatta oldum bile galiba cunku acik renk gelmeye basladi birzdan sokulurYarından sonraki salı mı uhuu günün yaklaşmış hadi hayırli haberlere inşallah
Vazgeçme devam et bu ay olmadıysa diğer ay olur. Benim ikinci ay tuttu.Hatta oldum bile galiba cunku acik renk gelmeye basladi birzdan sokulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?