Klomen

Merhaba kizlar polikistik over var bende ilk defa klomen kullandim gunde bir tane 5 gun ictim bugun yani adetin 11.gunu kontrole gittim doktor yumurtan olusmamis dedi iki gun sonra tekrar cagirdi sizce bu iki gun icinde olusma ihtimali varmi yardimci olun lutfen

aslında pco da çok yumurta oluşması lazım değil mi dozu düşük mü geldi acaba iğneliyi dene istersen canım doktoruna sor iyice

hasta oldum bana da klomen yolları gözüktü

Canim senin sonuc nedir bende klomen kullandim cuma gunu doktora gittim iliski onerdi fakat cok kasik agtim oldu dun ve akintim sy gibi

bende doktora gittim kızlar klomen kullandım 3 gün sonra yumurtaların durumuna bakacak inşallah bende çok şükür bir sorun yok hormonlar vs, hsg bile çektirdim temiz inşallah tutar hepimizinki sağlıkla kavuşuruz.

Merhaba kızlar ikizlerimden sonra 6 ay gecti. İnşallah adetim cuma gibi gelirse yeniden klomen sürecine başlıyorum. Klomen kullananlar süreci hep birlikte goturelim

Merhaba kızlar ikizlerimden sonra 6 ay gecti. İnşallah adetim cuma gibi gelirse yeniden klomen sürecine başlıyorum. Klomen kullananlar süreci hep birlikte goturelim
Aynen canım destek olalım birbirimize sorular soralım herkeste birşeyler farklı oluyor gerçi ama olsun yani aradım birsürü klomen başlığı açılmış hepsi de durmuş şekilde

Benim üçüncü kullaniaim olacak. İlk ay kimyasal oldu kanda çok az değer çıktı sonra sifirlandi adetim geldi. İkinci ay ikizdi ama kaybettim

Bende klomen kullandım bu ay. Bugün adetin 12. günü doktor yumurta gördüğünü ancak küçük olduğunu yeni büyümeye başladığını söyledi. 2 gün sonra tekrar gideceğim. Umut var mıdır büyür mü acaba. Yumurtaları biraz geç büyüyen var mı

benim yumurtalarıma henüz bakılmadı ama canım benimde geç olgunlaşır yumurtam, belki de doz yeterli olmamıştır birdahaki sefere arttırabilir bi bakılsında inşallah daha yeniyiz ya sıkıntı olmaz üzülme

İnşallah öyledir geç olsa da olgunlaşsın. Doktor olumsuz bir şey söylemedi gerçi. Tekrar bakalım dedi. Geç olgunlaşan var mı acaba klomen kullanılsa da

Merhaba
Bende bu ay klomen kullandım doktora gitmedim doktora şehir dışına çıkcam gelemem dedim 14 gün ilişki olsun dedi şuan sağ kasığım çok ağırıyor solda arada tekliyor sizce ne oluyor adetime 6 gün var

Benim üçüncü kullaniaim olacak. İlk ay kimyasal oldu kanda çok az değer çıktı sonra sifirlandi adetim geldi. İkinci ay ikizdi ama kaybettim
Sizde bekleyiste stres ypmismiydiniz yani yumurtlama gununden adet gunune kadar

İnşallah öyledir geç olsa da olgunlaşsın. Doktor olumsuz bir şey söylemedi gerçi. Tekrar bakalım dedi. Geç olgunlaşan var mı acaba klomen kullanılsa da
Olabiliyormus gec olgunlasanda gec dollenme olabiliyormus ben sormustun doktoruma dediginiz gunlerde olusmazsa ne olur diye bekleyip takibe alinir demisti

Sizde bekleyiste stres ypmismiydiniz yani yumurtlama gununden adet gunune kadar
Canım ilk ay çok stres yaptim. Hep bebeği düşündüm buraya gelip durmadan okudum yazdım araştırdım kendimi dinledim günlük idrar testi yapiyordum hamile gibiydim hep belirti aradım ama olmadı 14.gun 7 gibi değer çıktı iki gün sonra 3 e düştü sonra adetim geldi. Ama ikinci ay hiç umursamadim gezdim kafamı dağıttım dusunmedim 14.gun öylesine zaten hamile değilim diyerek test yaptım hiçbir belirtim yoktu kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm sasirdiş tekrar yaptim

Of bende stres yapmiyodum nr zaman doktor iliski gunu verdi cumartesi aksamdan baslayin dedi o gunde cok akintim ve sancim oldu snra dedom catladi kacirdik mi naptik basladi stres
İnsallah tutar

Gercekten ne yapacagimi sasirdim umut edelim inanalim mi yoksa napalim insan bilrmiyo gervekten illaki dusunmeden de olmuyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…