Klomen

Merhaba canım benim ilk klomen tedavimde kist oluştu ve sağ kasığımda acillik olacak kadar ağrı hissetmiştim. İnşallah sende oluşmamıştır, bana biraz cektirmişti çünkü :/

İnşallah kistin geçmiştir kadınlar kulübün sürekli takip ettiğim için korkum vardı kist oluştumu die.ama muayeneye gittiğimde doktora söyledim kist yok demisti.

Bende özele gidiyorum doktor bana klomen catlatma iğnesi önermedi zararı var rahim ağzındaki sıvıyı bile azaltabiliyormus gittiğim doktorda doçentlik yapmış prof doktordu biraz kilo vermemi söyledi balık etliyim hormonlarında da bi sorun yok dedi ve yazmadi ilaci

Klomen kullanmanda bi sıkıntı yok ama cstlatma ignesini bilmiyorum tabi. Sende bi sorun varmiydi peki .ne zamandır düşünüyorsunuz. Şuanki tedavin nasıl nedir

Klomen kullanmanda bi sıkıntı yok ama cstlatma ignesini bilmiyorum tabi. Sende bi sorun varmiydi peki .ne zamandır düşünüyorsunuz. Şuanki tedavin nasıl nedir
1 yıllık evliyim 1 düşük yaptım progesteronum 11 hormonlarım iyi klomenide etraftan duydum doktora o yüzden gittim hayır önermiyorum ben dedi yoksa yazip basımdan salardim ama hormonları alt üst ediyor rahim sıvısında azalma yapabilir klomen dedi o yüzden yazmadi

Böyle bi sıkıntılı bir durum olsa kadınların çoğuna doktorlar onermezdi die düşünüyorum. Tek doktorun bilgisine de güvenmeyin derim. Ki ben ilk dusugumu doktor yüzünden yaşamıştım o yüzden çok güvenemiyorum doktorlarada. biri öneriyor biri önemiyor .kime guvencegmizi şaşırdık

İnşallah kistin geçmiştir kadınlar kulübün sürekli takip ettiğim için korkum vardı kist oluştumu die.ama muayeneye gittiğimde doktora söyledim kist yok demisti.
Artık pazartesi günü belli olcak inşallah kaybolup gitmiştir ya sende dikkat et canım

Sagol canim .1 ay sonra kaybolup gidiyormuş hiç sıkıntı yapma :) . Ben herseyi geçtimde Bat günüm gelsene artık var mı yokmu ogrensem . Sabirsiz ben

Sagol canim .1 ay sonra kaybolup gidiyormuş hiç sıkıntı yapma :) . Ben herseyi geçtimde Bat günüm gelsene artık var mı yokmu ogrensem . Sabirsiz ben
Benim 1 gün geçti yarında beklicem inşallah güzel haberler yazarız buraya

İlk ayimda kimyasal gebelik oldu. İkinci ayimda ikizlere hamileydim

büyük ihtimal klomenden kaynaklandı. 5 ay önce 22.haftamda yüksek enfeksiyon sebebiyle kaybettim meleklerimi canım kızım ve canım oglum
Hayırlısı olsun canım ya ikiz olması çok güzel bi duygudur bence, inşallah allahım yine nasip eder sana yanı sıra da bize

Hayırlısı olsun canım ya ikiz olması çok güzel bi duygudur bence, inşallah allahım yine nasip eder sana yanı sıra da bize
Evet çok güzeldi son günlerde hareketlenmislerdi. Mesela patates yediğimde kızım çok hareket ediyordu. Oğlan daha sakindi çok tatliydilar. 4d fotoğrafları vardı çok canliydilar

Allah isteyen herkese nasip etsin ama hayırlısını sagliklisini dile. Bende hep ikiz olsun derdim ama acıları kaldı. Çoğul çok riskli maalesef

Allah isteyen herkese nasip etsin ama hayırlısını sagliklisini dile. Bende hep ikiz olsun derdim ama acıları kaldı. Çoğul çok riskli maalesef
Canım hep öyle dua ediyorum hayırlı sağlıklı evlat istiyorum Allahtan. İnşallah nasip eder bizlere ve tüm isteyenlere

Bende klomen kullandım ve kimyasal gebelik yaşadım. Klomen kullananlar da kimyasal gebelik ve ikiz çok yaşanıyor

bende adetimi bekliyorum kızlar inşallah hamişimdir ama olmazsa da klomen e başlamak için gelecekse bir an önce gelsin istiyorum benim arkadaşımın ilk aydan klomenle çocuğu olacak inşallah. rabbim dileyen herkese nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…