Canım belirti arama hiç belli olmuyor. Ben ilk kullandigimdq hamileyim diye dolasiyordum bütün belirtiler vardı ama olmadı ikinci ay hiç belirti yoktu ama ikizlere hamileydim. Ama akintim hep oldu hiç durmadı canimMeraba arkadaşlar ben klomen kullandım bu ay yumurtalarıma bakıldı gecen pazar iğne yaptım 3 gün beraberlik gercekleşti ama sorun şu hiç akıntım olmadı yani cok az oldu ağrım falanda olmadı bu şekilde olan varmı beklemedeyim dr 25 inde tahlil yap inşallah beta hcg pozitif dedi ama bakalım bu arada hiç bi sorunumuz yok 3 tane düşük oldu sadece pıhtılaşma problemim var ben klomen istedim hızlandırmak için ama bakalım
Akıntı bende de oluyordu canım bilemiyorum ama hepimiz farklıyiz aynı şeyleri yaşamiyor olabilirizBen hamilelikten değilde hani iğne etki etmedimi acaba diye düşünmeye başladım. Hamileliği düşünmemeye calısıyorum genelde sadece herkesin sancısı akıntısı var falan kendimden şüphelendim
Ah be canim benim o kadar bile yok. Salı tekrar gideceğiz ama yine gelişmemiş diyecek bu ay klomen etki etmedi. Adetim gelince bakalım tekrar görüşelim dedi doktor. Farklı tedaviye geçeceğiz. Sende umudunu kaybetme belki o yumurtalat büyür hiç belli olmaz inan. Benim arkadaşıma doktor hiç yok bu ay umutsuz adetini bekleyelim demiş kızı var 1 yaşına girdi. O yüzden inan benimde çok çok az da olsa umudum var rabbimin mucizeleri genis
Kökeni ilk kullandigimda çatlatma iğnesi den sonra çok düşündüm bir suru test yaptım araştırdım okudum yazdım hep bu sitedeydim , kendimi dinledim belirti aradım hatta hamileyim diyerwk dolaştım ama olmadı canım hamile değildim. İkinci ay hiç düşünmedim, hastalandım iğne yapılıyor bebeği çıkar kafadan dedim, kadınlar kulübüne hiç ugramadim okumadım yazmadim, hiç tahlil yapmadım belirtilerimde yoktu çünkü kendimi dinlemedim. Ama ikizlere hamile kaldım. Şimdide duramıyorum düşünüyorum aklım hep bebeklerde, hep buradayım, yumurta olacak mı döllenecek mı?? Ama yumurtam oluşmadı bile belki bu kadar düşündüğümden böyle oldu çok gergindimYani öyle tabiki herkesin vucudu farklıda bakalım hayırlısı cevapların için sağol :) bide bu beklemeyle alakalı bişey sorcam ben cok takmamaya calısıyorum ama insanın aklına geliyo tabi ya olursa ya olmazsa diye bunu düşünüp böyle stresle hamile kalan varmı acaba merak ediyorum gercekten
Degerlerim normaldi i ki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bir değişiklik olmadiFsh lh değeri normal olupta yine sansi arttırmak için klomen kullanildiginda 1 ay acaba fsh değeri kalıcı bozar mı klomen
Ümitlendirmek istemem ama ben bi kimyasal gebelik yaşadım en net belirti gögüs hassasiyetiydi sütyrnler bile beni boğuyordu sen yinede gününün geçmesini bekleArkadaşlar, ben bu ay klomen kullandık, 16. Gün de de progestan kullanmaya başladım, 10 gün boyunca kullanacağım. Şuan 24. Gündeyim göğüslerde hassasiyet, uyku, kasık ve karın ağrısı gibi belirtiler var. Tabi ki ister istemez hamilelik geliyor aklıma. Ama doktorumun verdiği takvime göre zaten 12 Nisan dan itibaren birleşme yaşandı. Yani olsa bile 1 haftalık felan. Dün dayanamadım kan testi verdim. <5 çıktı. Negatif yani. Ama sonradan yükselir mi bilmiyorum. Çok yeni o yüzden mi çıkmaz? Böyle bi durum yaşayan var mı acaba aranızda?
Geçen sene ben de yaşadım kimyasal gebelik. Beta 36.65 di test yaptırdığımda. İki gün sonrasında 2 ye düşmüştü. Ama hiç böyle belirtiler yaşamadım. Şuan akıntım da çok. Bir de normalde zaten adetim düzensiz, neye göre geciktiğini hesaplayıp tekrar test yapmalıyım çok karışığım şuan. Pazartesi 28. Gün. Pazartesiden sonra yapayım diye düşünüyorum ama dayanabilir miyim bilmem Ümitlendirmek istemem ama ben bi kimyasal gebelik yaşadım en net belirti gögüs hassasiyetiydi sütyrnler bile beni boğuyordu sen yinede gününün geçmesini bekle
Değerin 5 mı çıktı anlamadım.Arkadaşlar, ben bu ay klomen kullandık, 16. Gün de de progestan kullanmaya başladım, 10 gün boyunca kullanacağım. Şuan 24. Gündeyim göğüslerde hassasiyet, uyku, kasık ve karın ağrısı gibi belirtiler var. Tabi ki ister istemez hamilelik geliyor aklıma. Ama doktorumun verdiği takvime göre zaten 12 Nisan dan itibaren birleşme yaşandı. Yani olsa bile 1 haftalık felan. Dün dayanamadım kan testi verdim. <5 çıktı. Negatif yani. Ama sonradan yükselir mi bilmiyorum. Çok yeni o yüzden mi çıkmaz? Böyle bi durum yaşayan var mı acaba aranızda?
Küçüktür 5 olarak çıktı. 5 in altındaki değeri tam vermiyormuş gittiğim hastane. Ama daha evel yaptırdığımda 2 den küçük çıkmıştı daha önce. Umutlandığım nokta, daha evel 2 den küçük çıkıp şimdi 5 den küçük çıkması. Yani bilmiyorum ama belki 2 den daha yüksek 5 den küçük. Hiç zaman geçmiyor sanki. Bilmiyorum ne yapacağımı. Kimseye bişey söylemek istemiyorum, negatif çıkarsa bi de her sorana cevap vermek çok zor oluyorDeğerin 5 mı çıktı anlamadım.
Keşke verselermis, şimdi değerin az olması normal belki yükselecek. Sıfırı görmek farklı 3 u görmek farkliKüçüktür 5 olarak çıktı. 5 in altındaki değeri tam vermiyormuş gittiğim hastane. Ama daha evel yaptırdığımda 2 den küçük çıkmıştı daha önce. Umutlandığım nokta, daha evel 2 den küçük çıkıp şimdi 5 den küçük çıkması. Yani bilmiyorum ama belki 2 den daha yüksek 5 den küçük. Hiç zaman geçmiyor sanki. Bilmiyorum ne yapacağımı. Kimseye bişey söylemek istemiyorum, negatif çıkarsa bi de her sorana cevap vermek çok zor oluyor
Evet, bazı makinalar okumuyormuş. Ama aynı yerde sıfır da gördüm önceden. O yüzden çok karıştı aklım. Bi arkadaşım devlet hastanesinde yaptırmıştı, 1.20 çıkmıştı. Ben de oraya gittim ama günüm geçmediği için de yapmak istemediler boşu boşuna bekledim.Keşke verselermis, şimdi değerin az olması normal belki yükselecek. Sıfırı görmek farklı 3 u görmek farkli
Kimyasal gebelikten sonra seninde benim gibi hiç bidaha hamilelik olmadımıGeçen sene ben de yaşadım kimyasal gebelik. Beta 36.65 di test yaptırdığımda. İki gün sonrasında 2 ye düşmüştü. Ama hiç böyle belirtiler yaşamadım. Şuan akıntım da çok. Bir de normalde zaten adetim düzensiz, neye göre geciktiğini hesaplayıp tekrar test yapmalıyım çok karışığım şuan. Pazartesi 28. Gün. Pazartesiden sonra yapayım diye düşünüyorum ama dayanabilir miyim bilmem
Sonrasında kan testi yaptırmadım bir daha, çok geciktiği zaman idrar testi yaptım sadece. Çünkü çok üzüldüm ve bir daha görmek istemedim. Yani tekrar kimyasal olduysa da ben farketmedim. Zaten bunu bir çok kadın yaşar ama fark etmezmiş. Umarım hepimiz yaşarız. Tanıyıp tanımadığım herkes için dua ediyorum her gün. Allah, isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın. Bir süre sonra kimseyle konuşmak istemiyor, içine kapanıyorsun. Buraya geldikçe yalnız olmadığımı fark ediyorum.Kimyasal gebelikten sonra seninde benim gibi hiç bidaha hamilelik olmadımıumarım yükselir değerin ve sağlıklı çocuklar sahibi olursunn bütün istediğim o tadı bizde yaşayalımm
Sonrasında kan testi yaptırmadım bir daha, çok geciktiği zaman idrar testi yaptım sadece. Çünkü çok üzüldüm ve bir daha görmek istemedim. Yani tekrar kimyasal olduysa da ben farketmedim. Zaten bunu bir çok kadın yaşar ama fark etmezmiş. Umarım hepimiz yaşarız. Tanıyıp tanımadığım herkes için dua ediyorum her gün. Allah, isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın. Bir süre sonra kimseyle konuşmak istemiyor, içine kapanıyorsun. Buraya geldikçe yalnız olmadığımı fark ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?