- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
acinci kullanisin bu bebek dusuncen zamaninda5gunluk sabah akşam birer taneydi canım. Daha önce fayda etmisti, ilk kullanisim da 2 tane çok güzel yumurta vardi. İkinci kullanisimda 1 tane küçük yumurta var dedi ama çift yumurta ikizlerim oldu. Bu üçüncü ve hiç yumurta yok dedi. Bir tarafta çok fazla pco var diğer tarafta hicbisi yok
Canım 2 defa geçen yıl kullandım birincisi kimyasal oldu diğeri ikizlere hamile kaldım ama kaybettim 6 ay bekledik bu ay tekrar kullandım hiç yumurta yok çok umutluydum bugün iğne olurum gün sayarim diyordum ama hiç yumurta yikmusk
acinci kullanisin bu bebek dusuncen zamaninda
dr sor yumurta kalitesini yukselten ilac iste yads nette arastir kalitesini yukseltecek gidalar tuket canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinCanım 2 defa geçen yıl kullandım birincisi kimyasal oldu diğeri ikizlere hamile kaldım ama kaybettim 6 ay bekledik bu ay tekrar kullandım hiç yumurta yok çok umutluydum bugün iğne olurum gün sayarim diyordum ama hiç yumurta yikmus
12. Ve 14. Günler gittim. İlk gittiğimde 16 mm, ikinci gittiğimde 16,6 mm olmuştu. Bugün 15. Gün.kacinci gun gidip olmadigini ogrendin
Canım ben geçen yıl kullandigimdq 14.gun 17mm tek yumurtan var çok umutlanma dedi doktor. Ama çift yumurtaya ikiz hamile kaldım12. Ve 14. Günler gittim. İlk gittiğimde 16 mm, ikinci gittiğimde 16,6 mm olmuştu. Bugün 15. Gün.
Ya gerçekten mi, umutlanmak istemiyorum ama tabi ki Rabbim istedikten sonra olur inanıyorum. Çok zor bir süreç, dilerim ki kimse yaşamasınCanım ben geçen yıl kullandigimdq 14.gun 17mm tek yumurtan var çok umutlanma dedi doktor. Ama çift yumurtaya ikiz hamile kaldım
Evet gercek. İlk ay 19 ve 25 mm çok güzel iki yumurtam vardı kesin ikiz dedim ama tutmadı. İkinci ay 17 mm dedi ve umutsuz konuştu ikiz oldu. Sen moraloni bozma benim hiç yok yumurta oluşmamis senin umudun var yineYa gerçekten mi, umutlanmak istemiyorum ama tabi ki Rabbim istedikten sonra olur inanıyorum. Çok zor bir süreç, dilerim ki kimse yaşamasın
Allah hiç birimizin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsinEvet gercek. İlk ay 19 ve 25 mm çok güzel iki yumurtam vardı kesin ikiz dedim ama tutmadı. İkinci ay 17 mm dedi ve umutsuz konuştu ikiz oldu. Sen moraloni bozma benim hiç yok yumurta oluşmamis senin umudun var yine
Film çektirmeye mı canım. Eşinin sonuçlarını gösterdiniz mı o sıkıntılı değilse rahim filminden sonuç alacağınız i dusunuyorumH Hatticeee32 canim persembe gidicem
yok benden daha istekedi doktor normual kontrole gidicem canim esimin senuclarini da gstercezFilm çektirmeye mı canım. Eşinin sonuçlarını gösterdiniz mı o sıkıntılı değilse rahim filminden sonuç alacağınız i dusunuyorum
Ah be canim benim o kadar bile yok. Salı tekrar gideceğiz ama yine gelişmemiş diyecek bu ay klomen etki etmedi. Adetim gelince bakalım tekrar görüşelim dedi doktor. Farklı tedaviye geçeceğiz. Sende umudunu kaybetme belki o yumurtalat büyür hiç belli olmaz inan. Benim arkadaşıma doktor hiç yok bu ay umutsuz adetini bekleyelim demiş kızı var 1 yaşına girdi. O yüzden inan benimde çok çok az da olsa umudum var rabbimin mucizeleri genisH Hatticeee32 canim doktora gittim ama malesef bu ay olumsuz dedi adeti bekleyecegiz ve ilavim iki doz olacak su an yumurtalar 13 mm 3 4 tane ayni boy hepside
bende bugun gittim dr 11.gunum daha gelismemisler pazartesi tekrar cagirdi drAh be canim benim o kadar bile yok. Salı tekrar gideceğiz ama yine gelişmemiş diyecek bu ay klomen etki etmedi. Adetim gelince bakalım tekrar görüşelim dedi doktor. Farklı tedaviye geçeceğiz. Sende umudunu kaybetme belki o yumurtalat büyür hiç belli olmaz inan. Benim arkadaşıma doktor hiç yok bu ay umutsuz adetini bekleyelim demiş kızı var 1 yaşına girdi. O yüzden inan benimde çok çok az da olsa umudum var rabbimin mucizeleri genis
Seninle aynı değil mıydık biz 29 Mart Perşembe akşamı ilk adet gunumdu. 11.gun erken canım 14.gun bekle bakalimbende bugun gittim dr 11.gunum daha gelismemisler pazartesi tekrar cagirdi dr
yok benim 3nisan ilk gunu bugun 10.gun dr cagirdi adetin 3.gunu badla5gun kullanip 2gun ara verip gel dedi zaten ben pkosum suan olsaydida sasardim gecen ay yanlislikla 10gun kullandim gunde tek doz 15.gun gittigimde 11milimdi bakalim pazartesi 14.gunum yumurta olusacakmi folbiol kullaniyordum yumurta kalitesi icin inofolic ilac iyiymis sanirim ondan aldirdim esime .dr sormayi unuttum kullanayimmi diyeSeninle aynı değil mıydık biz 29 Mart Perşembe akşamı ilk adet gunumdu. 11.gun erken canım 14.gun bekle bakalim
ne tedavi dusunuyormus bu ay yumurta olmazsa soyledimiAh be canim benim o kadar bile yok. Salı tekrar gideceğiz ama yine gelişmemiş diyecek bu ay klomen etki etmedi. Adetim gelince bakalım tekrar görüşelim dedi doktor. Farklı tedaviye geçeceğiz. Sende umudunu kaybetme belki o yumurtalat büyür hiç belli olmaz inan. Benim arkadaşıma doktor hiç yok bu ay umutsuz adetini bekleyelim demiş kızı var 1 yaşına girdi. O yüzden inan benimde çok çok az da olsa umudum var rabbimin mucizeleri genis
Yok söylemedi belki dozunu artıracaktır. Sol yumurtalığımda pco ilerlemiş çok sayıda küçük küçük yumurta var. Sağ yumurtaligim bombos. Aslında adetliyken sağ yumurtaligimda da vardı 13 günde nereye gittiler bilmiyorum. Sabah 1 akşam 1 kullandım 5 gunne tedavi dusunuyormus bu ay yumurta olmazsa soyledimi
Sen neden 3. Gün başladın ki biz 5.gun basladikyok benim 3nisan ilk gunu bugun 10.gun dr cagirdi adetin 3.gunu badla5gun kullanip 2gun ara verip gel dedi zaten ben pkosum suan olsaydida sasardim gecen ay yanlislikla 10gun kullandim gunde tek doz 15.gun gittigimde 11milimdi bakalim pazartesi 14.gunum yumurta olusacakmi folbiol kullaniyordum yumurta kalitesi icin inofolic ilac iyiymis sanirim ondan aldirdim esime .dr sormayi unuttum kullanayimmi diye
gecen ayda 3.gun baslatti bilmiyorumkiSen neden 3. Gün başladın ki biz 5.gun basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?