Klomen

Kafana gore kullanma fazlası zarar

Sanırım kist felan oluşursa önceden önlem almam İçin ya da daha sıkı takip etmek için bu kadar erken çağırdılar benim ilk ayım çok bilmiyorum ama hep 15. Günden sonra çağırmışlar
kist icin regl doneminde ilaca baslamadan cagiriyor drlar cunku kist varsa vermiyor kisti gelistirip buyutur diye bende kist yoktu 2.aya devam ediyoruz bakalim hayirlisi

kist icin regl doneminde ilaca baslamadan cagiriyor drlar cunku kist varsa vermiyor kisti gelistirip buyutur diye bende kist yoktu 2.aya devam ediyoruz bakalim hayirlisi
Adet döneminde gittim zaten takibe adetin 3. Günü itibari ile başlıyoruz. Benim ilk ayım inşallah güzel sonuçlar alırız

Canim senin sonuc nedir bende klomen kullandim cuma gunu doktora gittim iliski onerdi fakat cok kasik agtim oldu dun ve akintim sy gibi

Geç gördüm kusura bakma .Sonuç alamadım canım doktor değiştirdim yumurtam normalde çatlıyor önceki doktorum gereksiz olarak vermiş boşuna kullandım 2 ay klomeni. Rahim filmi çekildim sonuçlar temiz adet günümü bejliyorm hayırlısı

Rahim filminden sonra olanları çok duydum inşallah sonuç alirsin

Merhaba arkadaşlar bende klomen kullandım 1. Ayım yarın kontrolüm var bende adetlerim düzensiz ignemide aldım bakalım sonuç ne olacak

Benim sonuç koca bir sıfır solda ise yaramayan bir suru yumurta var sağda hiç yok. Klomen kullanmıştım çatlama iğnesi vermedi bile... Umutlarım başka bahara kaldi

kacgunluk kactane klomen kullandin canim fayda vermedi
5gunluk sabah akşam birer taneydi canım. Daha önce fayda etmisti, ilk kullanisim da 2 tane çok güzel yumurta vardi. İkinci kullanisimda 1 tane küçük yumurta var dedi ama çift yumurta ikizlerim oldu. Bu üçüncü ve hiç yumurta yok dedi. Bir tarafta çok fazla pco var diğer tarafta hicbisi yok

Ben de bu ay klomene başladım, 5 gün birer doz aldım. 16,6 mm oldu 1 yumurtam. Ama istenilen boyuta gelmedi ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…