Klomen

oktor kontrolündemi kullandınız peki? doktor bu ay banada eşin sperm testi yaptırsın değerleri normalse başlayalım dedi. sizin doktorunuz böyle birsey istedimi ( sperm testi)

Kızlar herkese merhaba ben bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım. Bugün içmeye başlayalı 4. Gün ama iki gündür benim kahverengi akıntım var sürekli olarak acaba ilaçtan mı böyle birşey yaşayan oldu mu ?

Evet canım ilaçtan aşırı akıntı yapar. Benimde 4.gunum afedersin çamaşırım isemis gibi oluyor. benim 3. kullanisim diğerlerinde de öyle oldu. Catlatma iğnesi yapılacak mı o daha çok akıntı yapiyor

Canım geçen ay klomen kullanmadan çatlatma iğnesi yapılmıştı çok akıntım olmuştu klomeni bu ay kullanmaya başladım akıntı kahverengi olunca korktum evet duruma göre iğne yapılacak bu ay da

Yok canım benim 30 mart aynen haberleşelim senin 3. Ayın mı klomenle pco mu var?
Pco var. Geçen yıl tam bu dönemde ilk klomenin kullandım kimyasal gebelik gibi oldu çok az bir değer çıktı ama sonra adetim geldi. Sonraki ay tekrar kullandım ikizlere hamile kaldım onları eylul sonunda 22.haftalarinda erken doğumla kaybettim. Bekleme suremiz bu ay doldu tekrar klomene basladim

Yaa
yaaa çok üzüldüm allah sabır versin benim 1,5 sene olacak korunmayı budakları ikinci ay olacak tedaviye başlayalı bende de pco başlangıcı varmış ama adet düzenim hormonlarım normal görünüyor daha hiç hamile kalamadım bakalım bekliyoruz işte zamanını ne zaman gelecek

Hemen olmuyor zaten ya sabredecegiz doktora gidip geldikçe haberleşelim birlikte geçirelim bu donemi

Allah yardimcimiz olsun insalalh tez vakitte hayirli haberler verelim birbirimize

H Hatticeee32 ben evham yapmadan olur mi hic zaten bi yapmasam iyi olacakta iste

Allah yardimcimiz olsun insalalh tez vakitte hayirli haberler verelim birbirimize

H Hatticeee32 ben evham yapmadan olur mi hic zaten bi yapmasam iyi olacakta iste
Daha gençsin canım benim 30 oldum yaşlı sayılmam ama sen daha avantajlısin. Rahat ol kafana takma anca olur zaten 1 yıl dolmadan tedavi bile etmiyorlar

Daha gençsin canım benim 30 oldum yaşlı sayılmam ama sen daha avantajlısin. Rahat ol kafana takma anca olur zaten 1 yıl dolmadan tedavi bile etmiyorlar

İste benim yumurta gelismedigi icin basladik tedaviye klomen yani sen bitek klomen mi kullaniosun bsska ekstra kullandn mi

benimde klomende 2.ayim persembe gunu dr kontrolune gidecegim suan bat in 4.gunu dun ilaca baslafim sabah aksam 5gunde 10hap icecegim 2gu ara verip persembe dr gidecegim benimle ayni gunlerde olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…