- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Kişiye göre belirlenmiyorki kullanım sekli aynı. Üç dört yada beşinci gün başlanıyor ilk doz bir tablet olmazsa iki üç diye arttırıyorlar
Canım sen yanlış anlamışsındır klomen 7 gün kullanılmaz prospektüsünde bile 5 gün yazar. Araştır eczaneye sor yada Dr una geri git istersen büyük olasılıkla bir yanlış anlaşma olmuş aranızda. Sen bilirsin tabi.
Benim 28 günde bir 5 gün filan sürüyor canım ama bu ay 2 gün önceden oldum bat 11 ocak
aynen tesadüfe bak gercekten bende öyle biliyorum günde iki kez diye arkadasım ama Dr öyle diyorsa öyle yapmanda fayda var:)Bnde 11 ocakta regl oldum ne tesadüf
Dün gece burda 5 gün kullanılır denmiş msjlara tekrar baktım 7 gün yazıyo. Bugünde arasam mı diye düşünmüyo değilim.aynen tesadüfe bak gercekten bende öyle biliyorum günde iki kez diye arkadasım ama Dr öyle diyorsa öyle yapmanda fayda var:)
Sormuşsun ama doktor öyle demişse bence doktorun dediğine uy sonuçta biz Dr.değiliz canımDün gece burda 5 gün kullanılır denmiş msjlara tekrar baktım 7 gün yazıyo. Bugünde arasam mı diye düşünmüyo değilim.
Sormuşsun ama doktor öyle demişse bence doktorun dediğine uy sonuçta biz Dr.değiliz canım
Doktorun diyorsa öyledir canım yani olmazsa bi dahaki ay baska doktora gözükEwt sordum msj da duruyo . Ama yine teyit etmek istedim. Hep 5 gün kullanılır diye yazılmış.
Kafam karıştı.
Ve imkanın varsa cumaya kdr bir de başka Dr a git sorEwt sordum msj da duruyo . Ama yine teyit etmek istedim. Hep 5 gün kullanılır diye yazılmış.
Kafam karıştı.
Canım kist olısmadı benimde klomen le ikinci ayım ama sen bence kan vererek sonucu net olarak öğren daha iyi olur:)Merhaba arkadaşlar. 2 aydır klomen kullandim. Bunay reglim 7 gun gecikti. 3. Gun gecikmede test yaptim ama negatif cikti. Hicbir agrim belirtim yok. Doktora haftaya gidicem. Sizde kist mi olmustur ?
Ne demek canım :) inşallah hamişsindir yani iyi düşün iyi olsun inşallah haberlerini bekleriz):)3 daha beklim 10 gun gecmis olsun diye bekliyorum kan icin. Hamilelik olsa belirti olurdu herhalde. Yumurtlama donemindede bu ay hic agrim sıkıntı olmadı. Kistten şüpheleniyorum. Beklim biraz daha ☺ coktesekkur ederim canim cevapladigin icin
Canim yaptin mi testInsAllah canim tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Ben de 79 dogumluyum 38 yasimdayim.Ilk çocuk denemem.Klomen+ catlatma ignesin vurundum..Ilk tedavi ayim.Yarin igneden sonraki 13.günüm.Test yapicam.Bakalim...Klomenle 3 adet yumurtam oldu kaalitesini bolemem ama adet olarak iyi.Malum yasla birlikte yumurta kalitesi düşüyor...Bakalim neler olacak...Umuyorum tez zamanda herkes bebegine kavusurarkadaşlar ben 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm biri başarılı oldu bebeğim iki aylıkken kalbi durdu alındı
Sonra miyom ameliyatı oldum ve bir kez daha tüp bebek denedim oda geçen iki ay evvel başarısız sonuçlandı
40 yaşındayım Yumurta sayım az 3 yada 5 oluyor bu ay klomen ile tedaviye başladım kendi kararımla boş beklemektense 3 ay şansımı denemek istedim
Maddi olarak tekrar tüp bebek yapacak durumda değilim en son gittiğim doktorda çok bilinen ünlü bir doktordu çok umutluydum ama olmadı hala kredi kartı taksitlerini ödüyoruz
Sizlerden ricam benim kriterlerimde sorun yaşayıp klomen ile hamile kalanlarınız varsa bana bu konuda ne olur Bilgi verirmisiniz
Mehlikara iğneden sonra 17 gün geçmiş.Hatta bugün 19.Hemen erken gebelik testi al.Yada doktora git kandan baktir gebeligine.Hamile olabilirsin.Kızlar yeni katıldım aranıza bende ilk klomen ve iğnemi vuruldum tüm testleri yapıp temize cıkıp öle başladık tedaviye çok şükür bişe çıkmadı iğnemi 26 aralıkta oldum ve hala adat olmadım göğüslerim çok ağrıyo ama karnımda ağrı yok sizce gebe olabilir miyim cevap yazın kızlar nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?