Klomen

Kişiye göre belirlenmiyorki kullanım sekli aynı. Üç dört yada beşinci gün başlanıyor ilk doz bir tablet olmazsa iki üç diye arttırıyorlar

Kişiye göre belirlenmiyorsa neden herkes farklı dozda ve adetin 3. yada 5. günü başlıyo

Dr um günde 1 adet 7 gün kullanacaksın dedi. Hatta hemeb eşime söyledim dr dan çıkar çıkmaz. Eczaneye uğradık ilacı almak için eczacı günde 2 kez kullanılacak dedi sabah akşam. Sonra dr a msj yazdım hayır günde 1 kez 7 gün kullan gel dedi

aynen tesadüfe bak gercekten bende öyle biliyorum günde iki kez diye arkadasım ama Dr öyle diyorsa öyle yapmanda fayda var:)
Dün gece burda 5 gün kullanılır denmiş msjlara tekrar baktım 7 gün yazıyo. Bugünde arasam mı diye düşünmüyo değilim.

Sormuşsun ama doktor öyle demişse bence doktorun dediğine uy sonuçta biz Dr.değiliz canım

Ewt sordum msj da duruyo . Ama yine teyit etmek istedim. Hep 5 gün kullanılır diye yazılmış.
Kafam karıştı.

Merhaba arkadaslar ben geçen ay klomen kullanmıştım. Ama malesef gebe kalamadm. Regl olunca tekrar doktora gittim. Doktor bu ay klomene ara verelim dedi yazmadi. Omepa q10 diye bir vitamin yazdı. Klomeni böyle ara vererek kullanan oldu mu

Merhaba arkadaşlar. 2 aydır klomen kullandim. Bunay reglim 7 gun gecikti. 3. Gun gecikmede test yaptim ama negatif cikti. Hicbir agrim belirtim yok. Doktora haftaya gidicem. Sizde kist mi olmustur ?

Merhaba arkadaşlar. 2 aydır klomen kullandim. Bunay reglim 7 gun gecikti. 3. Gun gecikmede test yaptim ama negatif cikti. Hicbir agrim belirtim yok. Doktora haftaya gidicem. Sizde kist mi olmustur ?
Canım kist olısmadı benimde klomen le ikinci ayım ama sen bence kan vererek sonucu net olarak öğren daha iyi olur:)

3 daha beklim 10 gun gecmis olsun diye bekliyorum kan icin. Hamilelik olsa belirti olurdu herhalde. Yumurtlama donemindede bu ay hic agrim sıkıntı olmadı. Kistten şüpheleniyorum. Beklim biraz daha ☺ coktesekkur ederim canim cevapladigin icin

Ne demek canım :) inşallah hamişsindir yani iyi düşün iyi olsun inşallah haberlerini bekleriz):)

Yaptim canım. Negatif cikti. Doktor muaynede etti kistte yok dedi coksukur. Ama hala adet olamadim bugun 16.gun oldu gecikeli. Bugunde sol kasik agrim ve akintim var.

Kızlar ben de günde bir klomen içerek ikinci ay hamile kaldım. İncir kürü de yapmıştım o ay ama dr lar kotu diyor ona ama ben yaptım. Rabbim nasip etti oldu. Ümidinizi kaybetmeyin.

Ben de 79 dogumluyum 38 yasimdayim.Ilk çocuk denemem.Klomen+ catlatma ignesin vurundum..Ilk tedavi ayim.Yarin igneden sonraki 13.günüm.Test yapicam.Bakalim...Klomenle 3 adet yumurtam oldu kaalitesini bolemem ama adet olarak iyi.Malum yasla birlikte yumurta kalitesi düşüyor...Bakalim neler olacak...Umuyorum tez zamanda herkes bebegine kavusur

Mehlikara iğneden sonra 17 gün geçmiş.Hatta bugün 19.Hemen erken gebelik testi al.Yada doktora git kandan baktir gebeligine.Hamile olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…