Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen tarihlerimiz aynı canım geçen ay 3 yumurtamdan 1 tanesi 18,19 mm ulaştı bu ay ikiyumurtam vardı ikiside 18,19 mm oldu bakalım bnde 3.4 mart gibi test yapıcam çok meraklıyım inş adet olmayız :))

Aynen tarihlerimiz aynı canım geçen ay 3 yumurtamdan 1 tanesi 18,19 mm ulaştı bu ay ikiyumurtam vardı ikiside 18,19 mm oldu bakalım bnde 3.4 mart gibi test yapıcam çok meraklıyım inş adet olmayız :))
vala ben dün progesteron hor baktırdım 42 çıktı iyi bir şey sanırım ama beta hcg yaptırdım merakta o da kocaman negatif ( adete 7 gün var ama çıkardı kanda yani moralım sıfır sıfır sıfır

Bende yarını bekliyorum canım ovitrelleden sonra 15. Gün yarın ,, geçen ay tam 15inde adet olmuştum inşallah yarın olmam yaa valla,, 12. Günde dayanamadım test yaptım tek çizgi çıkmıştı senin şimdi kesin yokmu belli oldumu

Reactions: Cac
Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Suan gelen giden yok regl olmadim iki gun gectil ama erken gebrlik testi dunde negatifti

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Herkese neden bakiyosunuz kim adet dongunuz kac gun.30 gunden fazla ise subatin 28 cektigini unutmayin. Adet takvim programina donguyu girmeden gostermez.demekki dongunuz 30-31 gun programa gore ve adetiniz 3 gun gecikmis

Varmi iyi haber ben hala regl olamadim esime bugün test al dedim olmazsam yarin sabahtan yapicam ama ikugundur de cok gribim habire bitki karisimlari iciyom ıns bise olmaz

Yok yapmadım doktor 10 gün bekle dedi
Iyi dayanmissin ben olsam çatlarım esime bugun test aldircam olmazsam yarin sabah benim doktorda bir hafta bekle dedi ins olir bu.benim bugum daha 3.gun gecikeli ama geceden beri adet olacakmis gibiyim belim karnim agriyo

Iyi dayanmissin ben olsam çatlarım esime bugun test aldircam olmazsam yarin sabah benim doktorda bir hafta bekle dedi ins olir bu.benim bugum daha 3.gun gecikeli ama geceden beri adet olacakmis gibiyim belim karnim agriyo
Benim ne karnım ağrıyo nede belim adet sancılarını adet olcam gün çektim bida da olmadı

Bn de aldırcam erken gebelik testi

Bn de aldırcam erken gebelik testi
Ben erken yapmistim bi regle iki gun kala bide regl sabahi negatifti cok umudum yok millet 6 gun kala ogreniyo regle bem adet gumu yaptin yine simdi bitanr freely diye bi marka almis olmazsa yarin onu yaparm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…