- 8 Kasım 2014
- 8
- 9
- 38
bana çatlatma vermedi kullandıktan sonra duruma göre bakacak sanırımYok klomen sadece
Sonra ovitre çatlatma iğnesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana çatlatma vermedi kullandıktan sonra duruma göre bakacak sanırımYok klomen sadece
Sonra ovitre çatlatma iğnesi
bana çatlatma vermedi kullandıktan sonra duruma göre bakacak sanırım
bana çatlatma vermedi kullandıktan sonra duruma göre bakacak sanırım
inşallah canım ben daha kullanmayı başlamadım bir hafta var adete adetimim beşinci günü başlayacağım inşallah gerek kalma ama Banada klomen tek verdi pazar günü ilacım bitiyor pazartesi tekrar gideceğim yumurta kontrolü yapacak bakalım inş oluşmuştur yumoşlar
inşallah canım ben daha kullanmayı başlamadım bir hafta var adete adetimim beşinci günü başlayacağım inşallah gerek kalma ama ![]()
hayırlısı olsun hepimiz hakkında canım iAllah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba canım ben bugün gittim doktoruma 3 tane 13,14 mm yumurta oluşmuş, çarşamba günü tekrar gidecem 18,19 mm olmuşsa çatlatma iğnesi yapacak inş :)
Kızlar ,
Bende klomene başladım P.tesi günü.
P.tesi de dr a gidicem bakalım.
Şimdilik bi yan etkisi yok bende
İnş.canım. Bende p.tesi gidicem bakalım yumoşlar kaç mm olmuşKlomenden sonra bugün çatlatma iğnesi yaptık valla elim ayagım tutmaz gibi oldu halsizim 3 yumurtsm oluşmuştu bugün ik tanesi büyümüş 18 mm olmuş biri diğerinden küçük biraz dha bakalım hayırlısıyla rabbim inş verir
Dr ücretli alınan ovitrelle iğne var canım onu göbekten vurur öyle çatlar ama mm önemli 18,19 mm deyken vuruyorlar benim ikinci ayım bugün vurundum iğnemi bugünden itibaren 5 günü değerlendirin dedi dr,,kızlar yaşım 32 tahlil istedi ilk çocuk denemesi . tahlilden sonra klomen ve dostinex verdi. lh8,38 fsh 8,53 prolaktin 27,96 çıktı prolaktin yüksek dedi biraz ama .benimde rahim duvarın normal dedi günleri değerlendir adet olursan yine gel olmazsan 1 hafta geçsin oyle dedi.sağda sade 3 tane yumurtam vardı boyutlarını sormadım ama vajinal akıntım da yok bu ara çatladımı çatlamadımı bilmiyorum 3 yumurtayı nasıl çatlatırız
Bana igne vermedi dedim yok dedi igneDr ücretli alınan ovitrelle iğne var canım onu göbekten vurur öyle çatlar ama mm önemli 18,19 mm deyken vuruyorlar benim ikinci ayım bugün vurundum iğnemi bugünden itibaren 5 günü değerlendirin dedi dr,,
bende dedim adama ama iğne hormon dedi gerek yok bu ay heralde kendilinden denicek olmazsa iğne yapar heralde bilemedim özelede gidiyorum aslında ama gerek görmüyorum dedi.ayın 14de muayene oluştum 3 yumurtam o zaman vardı 2 gun sonra ağrım sağlı solu oldu haftasonu birşeyim yoktu akıntım da olmadı yumurta akı gibiYumurta takibindeyseniz yumurta istenilen büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapılması gerekir zira yumurta daha büyürse çatlamazsa bu kiste döner canım,, yani kendiliğinden çatlamasını beklemek çok mantıklı değil,,
İNŞALLAH OLUR, BAT NE ZAMAN, BENDE BU AYDA OLMAZSA BENDE DEĞİŞTİRCEM DOKTORU SANIRIMBaşka doktora git bence canım klomrn zaten kendi başına bi hormon o kadar dikkat ediyorsa hormona falan ilk başta evvela onu vermemesi gerekiyordu valla ben bu doktorları anlayamadım geçen ayki dr güvenemedim bana iyi gelmedi özel dr olmasına ragmen bu ay başka dr gittim yaşçada büyük ama tecrübeli çok güven verdi bana inş tutar sabırsızlıkla beklemedim
1 şubat son adet tarihim canım,, 16 şubatta klomenden sonra ovitrelle yaptı dr ilk 5 gün aralıksız ilişki önerdi bakalım nasipİNŞALLAH OLUR, BAT NE ZAMAN, BENDE BU AYDA OLMAZSA BENDE DEĞİŞTİRCEM DOKTORU SANIRIM
benim gibisin hemen hemen 14 de kontrolde 3 yumurta vardı o gün aşırı dedi ilişkiyi. martın ilk haftası sonuçları görcez benim gelecek regl 1 mart inşallah gelmez herkese iyi haberler .regl döngüm 27/28 gün1 şu
1 şubat son adet tarihim canım,, 16 şubatta klomenden sonra ovitrelle yaptı dr ilk 5 gün aralıksız ilişki önerdi bakalım nasip