• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba ben bu ay ilk kez klomen kullandım adet günümden 3 gün önce test yaptım 3 saat sonra ikinci çizgi Hafif belirdi ertesi günü yaptım 2 saat sonra çıktı dün yaptım bir saat sonra çıktı çizgiler bugün hastalanmam gerekiyor ama kan testi yaptırdım 0.55 çıktı yani negatif böyle olup kalan varmı ?

Kızlar 12 gün gecikmeyle bugün kahverengi leke geldi adet başlangicida olabilir diyorum yerleşmede yerleşme ne zaman oluyo bilgisi olan

Kızlar 12 gün gecikmeyle bugün kahverengi leke geldi adet başlangicida olabilir diyorum yerleşmede yerleşme ne zaman oluyo bilgisi olan
yerleşme döllenmeden 5 ile 12 gün arası ama genelde döllendikten sonra 1 hafta sonra oluyo bir gün daha bekle adet olursan devamı gelir olmazsan inş vardır bişe

yerleşme döllenmeden 5 ile 12 gün arası ama genelde döllendikten sonra 1 hafta sonra oluyo bir gün daha bekle adet olursan devamı gelir olmazsan inş vardır bişe
12 gün gecikmeyle bugün adet oldm kızlar kim bilir nezaman yumurtlucam takip etmiyorum kendi haline bıraktım artk

Kızlar bugun 10.gun yumurtam 12mm olmus kucuk mu sizce

Kızlar bugun 10.gun yumurtam 12mm olmus kucuk mu sizce
VALA ÇOK BİLMİYORUM BENDE CUMA GİDİCEM 13.GÜNÜ GENELDE 13 14 DE ÇAGIRIR DOKTOR AMA ERKEN Mİ ÇAĞIRDI SENİ İNCİR YE AÇ KARNINA 2 TANE HAVUÇ SUYUDA İYİ

Merhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?

Kızlar slm çatlatma iğnemin 11.günü kan testi yaptrdm değerim 2çıktı maalesef yok erken mi sizce yükselme şansı var mı

Merhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
iğne yoksa var bence kuzu çünkü klomen beta hcg yi etkilemiyor diye biliyorum bugün tekrar baktırsana değer ikiye katlanmış olması lazım :KK9:

iğne yoksa var bence kuzu çünkü klomen beta hcg yi etkilemiyor diye biliyorum bugün tekrar baktırsana değer ikiye katlanmış olması lazım :KK9:
Korkumdan baktiramam ki. Haftaya gidicem adet günümü geçsin.git gel eşimde heveslensin istemiyorum. Bi de gittiğimde evet hamilesin desin ya.yok bi daha gel kan testine göre falan deyince bozuluyorum.Insallah vardır kuzum

Back