Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dertsiz başımıza dert alıoruz ya bişey yaparken başka şeylere sebeb acıyoruz. Hayırlısı ne diyelim

Çok geçmiş olsun canım ya gerçekten üzüldüm yani. Ve korktum şimdi ya bende de olursa diye. Senin normalde klomen kullanmadan hiç yumurtan büyüyor muydu doğal yollardan?
Cnm onu bilmiyorum ki hic uc ay denedik deneme sureciyle benim adetimde duzensizlik basladi normalde hic sasmaz bizde hem adet duzensizligini soyleriz hemde hamilelik olmuyor ya sorun vardir belki kontrole gidelim ogrenelim dedik bu surecle karsi karsiya kaldik keske gitmeseydim vücudum korunma sureci sonrasina yeni yeni alisiyor olabilir dedi cevremdekiler ama is isten coktan geçmişti zaten ilkde de kimseye anlatamiyorsun ki olmuyor falan diye

Çok geçmiş olsun canım ya gerçekten üzüldüm yani. Ve korktum şimdi ya bende de olursa diye. Senin normalde klomen kullanmadan hiç yumurtan büyüyor muydu doğal yollardan?
Ayrica korkma kontrole git sadece aksatma eger kendini garantilemek istiyorsan bir doktora daha gorunebilirsin danışma amaçlı ayni seyleri soylerse zaten dogru yoldasindir

Korunmayı bıraktığımızda benim de 3 ay adetlerim düzensizleşmişti. Normalde hiç düzensiz gelmezdi. Stresten oluyormuş bu durum.

Korunmayı bıraktığımızda benim de 3 ay adetlerim düzensizleşmişti. Normalde hiç düzensiz gelmezdi. Stresten oluyormuş bu durum.
Aynen oyleymis simdi bu sorunlardan kurtulup yeni yila yeni umutlarla baslamak istiyorum inşallah yarin doktor guzel haberler verir kist falan kalmamistir

Tabi ki yazarım ama sen sakin kendini benim durumumla kiyaslayip stres falan yapma akışına bırak senin icin ve tabi ki baska klomen kullanan arkadaslar icinde herşey guzel olsun mutlu anneler olalim ki mutlu beybilerimiz olsun

Tabi ki yazarım ama sen sakin kendini benim durumumla kiyaslayip stres falan yapma akışına bırak senin icin ve tabi ki baska klomen kullanan arkadaslar icinde herşey guzel olsun mutlu anneler olalim ki mutlu beybilerimiz olsun
Bu stresler içinde mutlu kalabilmek zor ama insan buna da alışıyor :)) her ay denemenin beklemenin de ayrı bir heyecanı var

Kızlar klomen kullanırken adetin 11 12 13.günleri ilişki yasağı koydu mu doktor size de ? İlk kez kullanıyorum hiç bilmiyorum
Doktorum bana 13. ve 15. günü ilişki olsun dedi. Biz 11. gunude degerlendirdik. Cunku catlatma ignesi vermedi. Acaba sperm azalmasin diye mi sana oyle soyledi?

Doğru söylüyorsun yapıyım gitsin Zaten 25 günde bir adet oluyorum doktorun dediği zamanlar benim en verimli olduğum zamanlar kaçırmamak lazım.Beni hiç kontrole çağırmadı 2 ay aynı şekilde kullan öyle gel dedi progestan ile birlikte kullanıyorum ben'Allah yardım etsin hepimize

Doktorum bana 13. ve 15. günü ilişki olsun dedi. Biz 11. gunude degerlendirdik. Cunku catlatma ignesi vermedi. Acaba sperm azalmasin diye mi sana oyle soyledi?
Valla hiç bilmiyorum neden öyle söyledi banada vermedi iğne 2 ay bu şekilde kullan dedi progestan ile birlikte alıyorum birlikte derken 14.gün progestan başlıyorum.Çoğul gebelik ömür diye öyle söylüyorlar sanırım

Çogul olsun yeterki olsun valla. Bana progestan da vermedi. Yarinı ve pazartesiyi degerlendirecegiz daha. Sali yani 16. gün kontrol var. Catlamis mi diye bakar herhalde.

Çogul olsun yeterki olsun valla. Bana progestan da vermedi. Yarinı ve pazartesiyi degerlendirecegiz daha. Sali yani 16. gün kontrol var. Catlamis mi diye bakar herhalde.
Kesinlikle katılıyorum hayırlısıyla olsunda çoğul olsun.Prosgestanı rahim duvarı kalınlaşsın gebelik olursa tutunsun diye verdi geçen ayda kullanmıştım ama olmadı bakalım bu ay kısmet.İnşallah çatlamıştır çatlamazsa iğne verir zaten.

Eki Görüntüle 2076814
Bu şekilde yazıyor bunu uygula dedi dr
Klomen kullandiktan sonra yumurta takibi yapti mi? Neye gore boyle yazip vermiski. Canim benim durumu anlatayim. Adetin 3. gunu klomen icmeye basladim.sabah aksam birer tane 5 gun ictim. 8. ve 10. gunu kontrole gittim. Yumurta gelismis mi diye bakti. 2 tane solda olusmus. 13. ve 15. gun iliski olsun dedi. 16. gun tekrar bakacak.

ben dinledim pişman oldum gününü kaçırdım yap gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…