Kızlar klomen kullanırken adetin 11 12 13.günleri ilişki yasağı koydu mu doktor size de ? İlk kez kullanıyorum hiç bilmiyorum
evet bana koydu o zamnda yumurtam 13. gün çatladı ben 14. gün gitmiştim doktra onun yüzünden günü kaçırdık yap gitsin dinleme ozamn 2 yumurtam oluşmuştu tam zamanıydı tutma olasılığı yüksekti. ama doktorum sağolsn
Canım 2 litre suyu neden içirdi anlamadım?ya bende hormon testi yaptırdım LH hormonum 16 çıktı doktorum yumurtan az çalısıo bu nedenden dolayı rahim filmi çekin ole tadaviye başlayalım dedi. Bende o ara devlete geciş yaptım. Ordaki doktor 2 litre su içirip herşey iyi direk klomen kulanmam gerektiğini soledi. Bilmiorm kafam alak bullak
bana 12.13 günler girme dedi cumartesi pazara denk gelmişti pazartesi kontrolüm vardı ancak pazar günü yumurtam catladıgı için artık cok gecti. Klomen ilacı birden fazla yumurta olusturduğu için riske atmamak için bu şekilde yapılıyor diye biliyorum.Nasıl ya? Neden arkadaşlar?? İlişki yasağı?
bana 12.13 günler girme dedi cumartesi pazara denk gelmişti pazartesi kontrolüm vardı ancak pazar günü yumurtam catladıgı için artık cok gecti. Klomen ilacı birden fazla yumurta olusturduğu için riske atmamak için bu şekilde yapılıyor diye biliyorum.
Canım su içtiğinde karnın şiş olduğu için ultrasonla rahmi falan daha iyi görüyorlar o yuzden.bana 12.13 günler girme dedi cumartesi pazara denk gelmişti pazartesi kontrolüm vardı ancak pazar günü yumurtam catladıgı için artık cok gecti. Klomen ilacı birden fazla yumurta olusturduğu için riske atmamak için bu şekilde yapılıyor diye biliyorum.
Canım niye alttan baktırmadın daha iyi değil mi?Canım su içtiğinde karnın şiş olduğu için ultrasonla rahmi falan daha iyi görüyorlar o yuzden.
Yani birden fazla gebelik olsun işte ne güzel:)) ikiz üçüz..bana 12.13 günler girme dedi cumartesi pazara denk gelmişti pazartesi kontrolüm vardı ancak pazar günü yumurtam catladıgı için artık cok gecti. Klomen ilacı birden fazla yumurta olusturduğu için riske atmamak için bu şekilde yapılıyor diye biliyorum.
BİLMIORM Kİ NEDEN OLE YAPTI ZATEN SUAN HİÇ BİRİNE GİTMIORMCanım niye alttan baktırmadın daha iyi değil mi?
ALLAH KAHRETSİN APTALLIĞIMIZA DENK GELDİ GİRME DİYİNCE TEREDDÜT ETTIK KEŞKE GİRSEYDIMYani birden fazla gebelik olsun işte ne güzel:)) ikiz üçüz..
Gittim kontrole cnm catlatma ignesine gerrk yok dedi ilacin dozunun bile fazla geldigini soyledi cunku 5_6 yumurtam olustu ilk kullandigim halde ve en düşüğü 18 mm di ama sonrakisine kontrole gidemedim il disindaydim köye gitmiştik doktor olur gozuyle bakti da ola ola kist olduGeçmiş olsun canım ama doktora gitmen gerekmiyor muydu? Çünkü doktor kontrolünde olması gerekiyor. Sen doktora gidemediğin için kist olmuş sanırım. Çünkü klomenden sonra boşuna çatlatma iğnesi vermiyolar, kist oluşmasın , mutlaka çatlasın diye iğne veriyolar yani ben böyle biliyorum.
Peki bu büyüyenlerin hepsi mi kist oldu? Bir kaçı döllenebilir miydi mesela? Yoksa kist olunca diğerleri de mi döllenemiyor? Keşke iğne verseydi ya! Bu doktorlar var ya...! Bazıları gerçekten sağlam insanı hasta ediyor çok sinirleniyorum. Bir öğretmen, bir esnaf, bir garson veya her hangi bir işçi nasıl ki işini düzgün yapması gerekiyorsa doktorların da işini düzgün yapma MECBURİYETLERİ var. Hem de hepsinden daha fazla.Gittim kontrole cnm catlatma ignesine gerrk yok dedi ilacin dozunun bile fazla geldigini soyledi cunku 5_6 yumurtam olustu ilk kullandigim halde ve en düşüğü 18 mm di ama sonrakisine kontrole gidemedim il disindaydim köye gitmiştik doktor olur gozuyle bakti da ola ola kist oldu
tabi canım bi evlat sahibi yapıcak ama onlar vurdumduymaz ve acımasız.Peki bu büyüyenlerin hepsi mi kist oldu? Bir kaçı döllenebilir miydi mesela? Yoksa kist olunca diğerleri de mi döllenemiyor? Keşke iğne verseydi ya! Bu doktorlar var ya...! Bazıları gerçekten sağlam insanı hasta ediyor çok sinirleniyorum. Bir öğretmen, bir esnaf, bir garson veya her hangi bir işçi nasıl ki işini düzgün yapması gerekiyorsa doktorların da işini düzgün yapma MECBURİYETLERİ var. Hem de hepsinden daha fazla.
Valla butun sorulari bende kafamda sordum durdum ayni doktora tekrardan gitmedim tabi ki baska doktora gittim kontrole ona anlattim oda neden olmadigina dair birşey soylemedi 5-6 yumurtanin en büyüğü 26 idi en kucugu 18 ve inanilmaz ağrım vardi patlayacak gibiydi kasiklarim iliskiye bile dayanamiyordum ağrıdan dedim kesin hamileyim adette olmadim kan testi negatif çıkınca kontrolde kist çıkınca tabi kist eritme yollarina gectim yarin memnun kaldigim doktor var ona gidecegim bakalim kist ne durumda diye reglim zaten duzensizlesti artik bu ay da uc gun erken geldi bugun dorduncu gun kasik agrilarim falan hicbirisi gecmedi ustune gorme oldu desem normal regl donemi gecirdigimi dusunuyorum o yüzden kontrolle inşallah yeni yil icin calismalara baslarimPeki bu büyüyenlerin hepsi mi kist oldu? Bir kaçı döllenebilir miydi mesela? Yoksa kist olunca diğerleri de mi döllenemiyor? Keşke iğne verseydi ya! Bu doktorlar var ya...! Bazıları gerçekten sağlam insanı hasta ediyor çok sinirleniyorum. Bir öğretmen, bir esnaf, bir garson veya her hangi bir işçi nasıl ki işini düzgün yapması gerekiyorsa doktorların da işini düzgün yapma MECBURİYETLERİ var. Hem de hepsinden daha fazla.
Ne zaman kullandin cnm ve suan ne durumdasin bende ayni durumda olunca merak ettimklomen ben de kist yaptı bir daha kullanmam herhalde
26 çok büyük zaten canım. Benim bildiğim sağlıksız bir büyüklük. Kisti eritmek için ne ilaç veriyolar? Bir de bu kistler sonraki adetler ile atılmıyor mu vücuttan?Valla butun sorulari bende kafamda sordum durdum ayni doktora tekrardan gitmedim tabi ki baska doktora gittim kontrole ona anlattim oda neden olmadigina dair birşey soylemedi 5-6 yumurtanin en büyüğü 26 idi en kucugu 18 ve inanilmaz ağrım vardi patlayacak gibiydi kasiklarim iliskiye bile dayanamiyordum ağrıdan dedim kesin hamileyim adette olmadim kan testi negatif çıkınca kontrolde kist çıkınca tabi kist eritme yollarina gectim yarin memnun kaldigim doktor var ona gidecegim bakalim kist ne durumda diye reglim zaten duzensizlesti artik bu ay da uc gun erken geldi bugun dorduncu gun kasik agrilarim falan hicbirisi gecmedi ustune gorme oldu desem normal regl donemi gecirdigimi dusunuyorum o yüzden kontrolle inşallah yeni yil icin calismalara baslarim
kaçıncı kullanışında yaptı peki kist varsa nasıl anlarızklomen ben de kist yaptı bir daha kullanmam herhalde
normal şartlarda 21 -22 da çatlaması lazm ben ilk defa duyuyrm 26 olduğunu ve çatladığını solememesi o zamn yumurtam büyüyüp çatlamıo26 çok büyük zaten canım. Benim bildiğim sağlıksız bir büyüklük. Kisti eritmek için ne ilaç veriyolar? Bir de bu kistler sonraki adetler ile atılmıyor mu vücuttan?
Aynen cnm agrisi dayabilmazdi zaten ilk adet olayim diye tarlusal verdi adet sokturmek icin sonra olunca kontrole gel dedi ilaç bitince dorduncu gunu oldum gittim adetle yarim milim kuculmus tam atamamisim ki zaten adet olmus gibi bile degildim hormonlar bozuluyor sonucta neyse doğum kontrol hapi verdi en son onu kullandim 2 cm e dustu iste son durum ne onu da yarin ogrenecegim tabi klomen sonrasi bu surec agustostan bu yana devam26 çok büyük zaten canım. Benim bildiğim sağlıksız bir büyüklük. Kisti eritmek için ne ilaç veriyolar? Bir de bu kistler sonraki adetler ile atılmıyor mu vücuttan?
Aynen cnm agrisi dayabilmazdi zaten ilk adet olayim diye tarlusal verdi adet sokturmek icin sonra olunca kontrole gel dedi ilaç bitince dorduncu gunu oldum gittim adetle yarim milim kuculmus tam atamamisim ki zaten adet olmus gibi bile degildim hormonlar bozuluyor sonucta neyse doğum kontrol hapi verdi en son onu kullandim 2 cm e dustu iste son durum ne onu da yarin ogrenecegim tabi klomen sonrasi bu surec agustostan bu yana devam
Aynen cnm valla zor surecti ya cok yumurta oldugu icin catlamadi belki de kist olustugu icin dollenemedi yada dollenme olmuyor bilmiyorum ki ama gittigim iki doktorda sknti görünmüyor dedi alttan kontrolde ultrasonda ilk doktorda sorun yok dedi sonra degerler istedi bir klomene baslayalim dedi sonrasi da iste anlattigim gibi hayirlisi diyorum artik cnm Rabbim be zaman nasip ederse artıknormal şartlarda 21 -22 da çatlaması lazm ben ilk defa duyuyrm 26 olduğunu ve çatladığını solememesi o zamn yumurtam büyüyüp çatlamıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?