Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkumdan baktiramam ki. Haftaya gidicem adet günümü geçsin.git gel eşimde heveslensin istemiyorum. Bi de gittiğimde evet hamilesin desin ya.yok bi daha gel kan testine göre falan deyince bozuluyorum.Insallah vardır kuzum
peki sen bilirsin kuzu iyi sabrediyorsun inşallah mutlu haberlerini alırız paylaş bizimle

Kızlar slm çatlatma iğnemin 11.günü kan testi yaptrdm değerim 2çıktı maalesef yok erken mi sizce yükselme şansı var mı
çatlatma iğnesinden sonra beta hcg etkileniyor normalde kuzu üzülme ama benim fikrim tutmamış bence inşallah olmuştur yine de ben yanılıyorumdur inşallah

bende dün gittim 2 tane yumoşum olmuş 16- 17 mm yeterli görmedi bi de yumurta büyütücü iğne vuruldum :) bugünde çatlatma iğnesi vurulacağım inşallah, peki çatlatmadan sonra ilişki nasıl olmalı kızlar yani kimileri iğneden 36 saat sonra diyor doktor gün aşırı dedi? napam ne edem şimdi??

Sanirim igneden 36 saat sonra catliyo yani icerde sperm olmasi gerekmez mi bana doktorum 12 saat sonra iliski dedi

15.gün 22,5mm olmustu canim igne vuruldum dun gece sen naptin
benim dün 16. gündü daha yumoşlar 16- 17 olmuştu canım ama sanırım büyütücü iğneden sonra daha da büyümüştür, bugün vurulacağım iğne o zman bugün olmasın mı yani beklim mi yarını

evet canım ya çatlatma iğnesi vuruldum dün ilişki oldu, 1 gün beklim mi şimdi sence ?
Doktor bana sadece 12 saat sonra iliski olsun dedi 36.saat doktordaydim catlamis dedi bizim 12,24,48.saat araliklariyla oldu iliski catlamis mi diye bakmasi icin gidicek misin doktora

Doktor bana sadece 12 saat sonra iliski olsun dedi 36.saat doktordaydim catlamis dedi bizim 12,24,48.saat araliklariyla oldu iliski catlamis mi diye bakmasi icin gidicek misin doktora
gitmeyeceğim canım gel demedi ama dün kasıklarım çok fenaydı zor yürüdüm bu sabah ilişki oldu çatlamıştır diye tahmin ediyorum böyle adet olacakmış gibi bir ağrıydı zor yürüyordum. inşallah tutar

beni niye çatlamış mı diye çağırmadı ki keşke çağırsaydı

Yaa benim hic agrim olmadi catlamadigini dusundum ama catlamis sen ne kadarlik evlisin pko falan mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…