Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki yaş faktörüne göredir belkide hasta geçmişe göre bilemiyorum'8 ay öncesinden bi düşüğüm var her muayenede olgun yumurtalarım oluyordu zaten bir kez çatlama iğnesi vuruldum olmadı'bu ay rahim filmi istedim klomen deneyelim olmazsa dedi,Seni kontrol etmesi güzel benimki gel demedi 2 ay bu şekilde kullan dedi

Ne kadar açıklayıcı yazmış ama merak ettim sebebini ilişki yasağının. Ama canım uymayı düşünmüyorum diyosun da bir bildiği var ki öyle dedi.
Vallahi bende şaşırdım ne yapacağımı keşke sorsaydım doktora o an unuttum tabi.Nedenini bende merak ediyorum

Benim yaşım 34. Gecen sene Aralik ve bu sene şubatta düşük yaptım.
Sanki sana verdigini önceden hazirlamista herkese ayni seyi uyguluyor gibi geldi.
Ben klomene baslamadan önce yumurtam catlamis mi diye once muayene oldum. Kist var mi diye bakti. Ondan sonra kullandim.
Sen bilirsin ama başka bir doktora gitme durumun var mi?

Benimde 31 evet banada öyle geldi herkese aynı sıralamayı uyguluyor ama ben 28 günde bir değil 25 günde bir regl oluyorum bunu hesapladığını sanmıyorum.Sadece ultrasonla baktı öyle verdi banada.Ağrı'da yaşıyorum çok seçeneğim yok ama bi doktor daha duydum ona gideyim olmazsa'Haklısın

Ben de 29 gunde bir oluyorum. Sen muhtemelen doktorun yasakladigi zamanlarda yumurtluyor olabilirsin. Sen gün aşırı devam et bence canım. Farkli bir doktordan da görüş alman senin icin en iyisi olacaktir.

Ben de 29 gunde bir oluyorum. Sen muhtemelen doktorun yasakladigi zamanlarda yumurtluyor olabilirsin. Sen gün aşırı devam et bence canım. Farkli bir doktordan da görüş alman senin icin en iyisi olacaktir.
Doğru söylüyorsun Canım Gideyim.Gün aşırı en mantıklısı.Çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda hamile kalmamız dileğiyle

Bende klomen kullandım ama benim doktorum adetin 5. Gunu kullanicaksın klomeni dedi
Sonrada gittigimde doktorum bakti çatlamış iki gün ilişkiye girin dedi biz önceki 2 günüde değerlendirmiştik

Bende klomen kullandım ama benim doktorum adetin 5. Gunu kullanicaksın klomeni dedi
Sonrada gittigimde doktorum bakti çatlamış iki gün ilişkiye girin dedi biz önceki 2 günüde değerlendirmiştik
Insallah hamilesindir canim. Bat ne zaman?

bana öle bişey demedi klomeni bitridkten 3 gün sonra gttim baktı yumurtalrımn catlamaya basladıgını söledi ve gün aşırı ilişki önerdi bana bende takıp ettım zaten yumurtlama testı almıstım

merhaba hanımlar ben de bu ay klomene başladım .. sabah akşam kullanıyorum 1 kutu yazmıştı doktorum perşembe günü de rahim filmi çekilecem ekim ayında da aşılama ile hamile kalıp kimyasal yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…