- 27 Temmuz 2016
- 267
- 120
- 53
- 38
Belki yaş faktörüne göredir belkide hasta geçmişe göre bilemiyorum'8 ay öncesinden bi düşüğüm var her muayenede olgun yumurtalarım oluyordu zaten bir kez çatlama iğnesi vuruldum olmadı'bu ay rahim filmi istedim klomen deneyelim olmazsa dedi,Seni kontrol etmesi güzel benimki gel demedi 2 ay bu şekilde kullan dediKlomen kullandiktan sonra yumurta takibi yapti mi? Neye gore boyle yazip vermiski. Canim benim durumu anlatayim. Adetin 3. gunu klomen icmeye basladim.sabah aksam birer tane 5 gun ictim. 8. ve 10. gunu kontrole gittim. Yumurta gelismis mi diye bakti. 2 tane solda olusmus. 13. ve 15. gun iliski olsun dedi. 16. gun tekrar bakacak.
Vallahi bende şaşırdım ne yapacağımı keşke sorsaydım doktora o an unuttum tabi.Nedenini bende merak ediyorumNe kadar açıklayıcı yazmışama merak ettim sebebini ilişki yasağının. Ama canım uymayı düşünmüyorum diyosun da bir bildiği var ki öyle dedi.
Benim yaşım 34. Gecen sene Aralik ve bu sene şubatta düşük yaptım.Belki yaş faktörüne göredir belkide hasta geçmişe göre bilemiyorum'8 ay öncesinden bi düşüğüm var her muayenede olgun yumurtalarım oluyordu zaten bir kez çatlama iğnesi vuruldum olmadı'bu ay rahim filmi istedim klomen deneyelim olmazsa dedi,Seni kontrol etmesi güzel benimki gel demedi 2 ay bu şekilde kullan dedi
Benimde 31 evet banada öyle geldi herkese aynı sıralamayı uyguluyor ama ben 28 günde bir değil 25 günde bir regl oluyorum bunu hesapladığını sanmıyorum.Sadece ultrasonla baktı öyle verdi banada.Ağrı'da yaşıyorum çok seçeneğim yok ama bi doktor daha duydum ona gideyim olmazsa'HaklısınBenim yaşım 34. Gecen sene Aralik ve bu sene şubatta düşük yaptım.
Sanki sana verdigini önceden hazirlamista herkese ayni seyi uyguluyor gibi geldi.
Ben klomene baslamadan önce yumurtam catlamis mi diye once muayene oldum. Kist var mi diye bakti. Ondan sonra kullandim.
Sen bilirsin ama başka bir doktora gitme durumun var mi?
Ben de 29 gunde bir oluyorum. Sen muhtemelen doktorun yasakladigi zamanlarda yumurtluyor olabilirsin. Sen gün aşırı devam et bence canım. Farkli bir doktordan da görüş alman senin icin en iyisi olacaktir.Benimde 31 evet banada öyle geldi herkese aynı sıralamayı uyguluyor ama ben 28 günde bir değil 25 günde bir regl oluyorum bunu hesapladığını sanmıyorum.Sadece ultrasonla baktı öyle verdi banada.Ağrı'da yaşıyorum çok seçeneğim yok ama bi doktor daha duydum ona gideyim olmazsa'Haklısın
Doğru söylüyorsun Canım Gideyim.Gün aşırı en mantıklısı.Çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda hamile kalmamız dileğiyleBen de 29 gunde bir oluyorum. Sen muhtemelen doktorun yasakladigi zamanlarda yumurtluyor olabilirsin. Sen gün aşırı devam et bence canım. Farkli bir doktordan da görüş alman senin icin en iyisi olacaktir.
Gelişmeleri yaz mutlaka canim. Iyi haberlerini bekliyorum.Doğru söylüyorsun Canım Gideyim.Gün aşırı en mantıklısı.Çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda hamile kalmamız dileğiyle
Tamam Canım inşallah bende senden bekliyorum'Allahım hayırlısını versin inşallah.Gelişmeleri yaz mutlaka canim. Iyi haberlerini bekliyorum.
Klomen kullandiktan sonra yumurta takibi yapti mi? Neye gore boyle yazip vermiski. Canim benim durumu anlatayim. Adetin 3. gunu klomen icmeye basladim.sabah aksam birer tane 5 gun ictim. 8. ve 10. gunu kontrole gittim. Yumurta gelismis mi diye bakti. 2 tane solda olusmus. 13. ve 15. gun iliski olsun dedi. 16. gun tekrar bakacak.
Zaten niyeyse sorular hiç benim de doktorun yanındayken gelmez aklıma, eve gelince gelirVallahi bende şaşırdım ne yapacağımı keşke sorsaydım doktora o an unuttum tabi.Nedenini bende merak ediyorum
Insallah hamilesindir canim. Bat ne zaman?Bende klomen kullandım ama benim doktorum adetin 5. Gunu kullanicaksın klomeni dedi
Sonrada gittigimde doktorum bakti çatlamış iki gün ilişkiye girin dedi biz önceki 2 günüde değerlendirmiştik
BenimdeeeZaten niyeyse sorular hiç benim de doktorun yanındayken gelmez aklıma, eve gelince gelir
11 gun kaldi tatlim bakalim artik kafama takmiyorum kafaya takinca olacagi varsada olmuyorInsallah hamilesindir canim. Bat ne zaman?
En iyisi dusunmemek tabi. Ama cok zor oluyor. Benim daha 17 gun var.11 gun kaldi tatlim bakalim artik kafama takmiyorum kafaya takinca olacagi varsada olmuyor
Cnm doktora gittim kist falan kalmamis akışına bırak dedi hicbir sorun yok dedi hayirlisi bakalimBu stresler içinde mutlu kalabilmek zor ama insan buna da alışıyor :)) her ay denemenin beklemenin de ayrı bir heyecanı var
Harika haber canım Geçmiş olsun. Artık kafan rahatlamıştır.Cnm doktora gittim kist falan kalmamis akışına bırak dedi hicbir sorun yok dedi hayirlisi bakalim
Aynen cnm akisina birakacagim artik normal hayatima normal donecegimHarika haber canım Geçmiş olsun. Artık kafan rahatlamıştır.
Ne zaman kullandin cnm ve suan ne durumdasin bende ayni durumda olunca merak ettim
bana öle bişey demedi klomeni bitridkten 3 gün sonra gttim baktı yumurtalrımn catlamaya basladıgını söledi ve gün aşırı ilişki önerdi bana bende takıp ettım zaten yumurtlama testı almıstımevet bana koydu o zamnda yumurtam 13. gün çatladı ben 14. gün gitmiştim doktra onun yüzünden günü kaçırdık yap gitsin dinleme ozamn 2 yumurtam oluşmuştu tam zamanıydı tutma olasılığı yüksekti. ama doktorum sağolsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?