Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pki sizde neden etki olmadı acaba kime sorsam etrafımdaki insanlara 2. ayda hamile kalmıs sadece yumurta tembelliği olanlar benimde o şekilde

pki sizde neden etki olmadı acaba kime sorsam etrafımdaki insanlara 2. ayda hamile kalmıs sadece yumurta tembelliği olanlar benimde o şekilde
Nedenini bilmiyorum malesef 4 gün önce asilama oldum bu 3. Klomenim insaAllah olur olmadıkça umutsuzlasiyorum

evet öle oluo ama saberedeceğiz klomen kist yapar diye bi sölentiler var ama

Benide aranıza alın bende yeni başladım klomene yumurta takibi dedi doktor

Benide aranıza alın bende yeni başladım klomene yumurta takibi dedi doktor
hosgeldin arkadasim. Adet itibariylr baslatip catlatma ignesi ile devam edicek sanirim. Ben 6 kez denedim 1 dis gebelikle sonuclandi ama.hala bi gebelik olusmadi. Son kez denedik beklemedeyim su anda. 3 4 ay kadar ara vermemkz gerekecek dedi en son doktorum. Adet 24 ekimi bekliycem sabirsizlanarakta olsa. Hakkimizda hayirlisi ins

Canim napiyosun konuşamadık bayadır neler yaptın

Bilmiyorum ki yumurta takibi yapıcam yumurtan büyüyomu bakalım dedi adetin 3. Günü başlattı klomene bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah sana da rabbim en kısa zamanda nasip eder canım bi de iğne nerden vuruyorlar kol mu karın mı

kızlar günaydın bende ikinci klomeni kullandım ve biraz sonra yumurta takibi için doktora gideceğim geçen ay bi gün uüzünden kacırdım. Yumurtam büyüyp çatlayabiliyor doktor sıkıntı görmedi bakalım birazdan neler olacak.

Canim napiyosun konuşamadık bayadır neler yaptın
aaa hamilesin canım çok sevindimm hayırlı olsun inş bebişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah :) Son ayım artık klomende 7 ekşmde iğne yapıldı beklemedeyim test yapmadım hala ama ölüyorum meraktan. bu ayda olmazda tedaviye ara vericez 3-4 ay kadar dedi doktor.hala bir sorun gözükmüyor ama bir türlü hamöilelik oluşmadı. Sen naptın nasıl oldu başka bi tedavi falanmı uygulandı ? maşallah canım ya hayırlı olsun yeniden bebişin.

5 defa kol arka kısmından yaptırdım bir defa göbekten. çok farketmiyo sanırım hemşire nereyi söylerde sonuçta etkisi aynı dedi.

Saol canim çok teşekkür ederim 3. Klomenimdi doktor aşılama yapmak istedi asilama yaptık oldu çok şükür umudum yoktu ama rabbim verdi hediyesini insaAllah sende güzel haberler alırsın ben inanıyorum bi zamanı var ve zamanı gelince mutlaka oluyo rabbim isteyen herkese versin :)

Amin inş canım bekliyorum bende. 7 ekimde ovitrelle vuruldu ne zaman tahlil yapsam sence? yarın falan idrarda çıkarmı acaba ya.her ay onca şey yaşamaya rağmen ilk defamış gibi tereddüte düşüyorum :) yada kan da falan baktırsam net sonuç alırmıyım çok kararsızım. bir yanım yaptır diyo bi yanımda bekle olcaksa olur zaten diyor. sen erkenmi öğrendin nasıl oldu?

Merhaba kızlar bende daha önce buraya aşılama hakkında bilgi almak için yazmıştım sorunu benimle aynı olanlar için yazmak istedim şimdi de. Beim kontrollerinde herşey normaldi rahatlıkla hamile kalabilirdim fakat eşimde son tahlilde sperm 6 milyon çıkmıştı neyseki varikosel gibi bu durum yoktu tek derdimiz sayı morfoloji hareket vs idi. Doktor 3 ay düzenli kullanmak için proxeed verdi. Eşimi tam iki ay 15 gün proxeedi aksatmadan kullandı biz yanında bir de ikimiz birlikte yemek için kuru incir aldık bir kilo inciri ortadan elimizle yarıp bir kaba doldurup üstüne geçene kadar zeytinyağı ile doldurduk. Bunu da yaklaşık bir buçuk ay düzenli bir şekilde her sabah aç karnına yedik. Hatta bazen aklımıza geldikçe ağzımıza attık belki günde üç kez bile yemişizdir. Sonuç olarak 2 ay 15 gün bunları yaptık bu sırada eşim sigara içilen ortamdan uzak durdu çay günde iki bardaktan fazla içmedi kahve ve gazlı içecek içmedi. Adetime bir hafta kadar kalmıştı eşime test yaptırdık sprem sayısı 60 milyon olmuştu hatta toplam sayı 90 milyondu tabi çok sevindik adet olursam proxeed alıp devam edecektik tabi incire devam ettik de. İki gün öce idrar da pozitif çıktı sonraki gün kan tahlili de pozitif çıktı. Durumu benle aynı olup sadece sperm sayısı yüzünden aşılama olacak arkadaşlara incir kürü kesinlikle tavsiyemdir. Onun dışında doktorun önerdiği herhangi bir takviye de kullanın inşallah şifa olur.

Benim aşılamanın 11.Gününde silik çıkmaya başladı iğnenin 13.Günü oluyo devam ettim sonra hergun bitane yaptım hep pozitif çıktı sonra kan verdim dayanamadım pozitif çıktı çok şükürki sende iğnenin 12. Günündesin yarın sabah bi bak istersen ama çıkmazsa umutsuzluğa kapılma geç çıkma ihtimali yüksek adet günün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…