Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim doktora gidicektin naptın ne Dedi doktor

Kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandim. Cumartesi günü acile gittim sol yumurtalık da kist oluşmuş sağda bi tane sağlıklı yumurtan var dedi. Boyutunu falan söylemedi ama, yarın doktora gidicem yine. Tek yumurta ile gebe kalma sansim var mı sizce

Canim doktora gidicektin naptın ne Dedi doktor
gittim canım klomene başladık yine adet başlangıcı itibariyle 21 günde adet olmuşum çok anormal sayılmaz dedi. dün klomen bitti bugün gittim yine 5 yumurta oluşmuş sağda 2 solda 3 ama yeterli büyüklükte değil dedi cuma saat 2 de gidicem yine. sende durumlar nasıl ?

İlk defa klomen kullanıp 5 cmlik kist olustu reglime uç gün gecikince kontrole gittim kan negatif çıktı muayene oldum liste dönüşmüş adet söktürücü verdi inşallah adetimle atarim

İlk defa klomen kullanıp 5 cmlik kist olustu reglime uç gün gecikince kontrole gittim kan negatif çıktı muayene oldum liste dönüşmüş adet söktürücü verdi inşallah adetimle atarim
bazı bünyelerde evet kist oluşuyomuş. bende gittim beçen ay klomen vermemişti kist oluşma ihtimalini hissetti zamanlama yanlış ollur diye. genelde doktorlar anlıyor aslında hangi zamanda oluşur kist die ona göre veriolar. hayırlısı olsn canım ben 1,5-2 yıldır uğraşıyorum 5 aydırda klomen kullandım hala pozitifle karşılaşamadım.

Cnmsin ya Annelik duygusunu tatmayan bir evlat olarak canı gönülden diliyorum ki Rabbim en kısa surede nasip etsin. Bazen kiymet bilmek için pişmek gerekiyor cnm ve bence sen fazlasıyla pismissin Rabbim inşallah sana başlangıcından sonuna kadar sağlıklı bir doğum nasip eder. Ben uzulmedim demek ki benim daha pismem gerekiyor sadece adeti düzenli birisi olarak umutlanmistim o yüzden afalladim biraz birde belirtiler nerdeyse hamilelikle ayni sık idrar kasik ağrısı adet gecikmesi

Canım benim 5 yaşında kızım var bizim 2. çocuk olmuyo sebepsiz yere. bende kızımda hiçbişey anlamadım zaman çok çabuk geçti anne kayınvalide karışmaları çok oldu lohusa sendromu falan derken işe başladım ve nerdeyse kızmın hiçbişeyini doğru düzgün yaşayamadım. o yüzden 2.yi çok istiyoruz. herşeyiyle çok güzel duygu inş allah isteyen herkese nasip etsin. biz uzun zamandır uğraşıyoruz ama olumlu sonuöla karşılaşamadık. yarın yien doktor kontrolüm var sanırım iğne vericektir. birde 2 ay öncesinde dış gebelik geçirmişliğim var yine klomenle o çok daha zorlu bir süreçti. artık hayırlısını diliyorum çok fazla ümide kapılıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. alıştım böyle zamanını beklemeye. allah sana da inş nasip etsin hayırlı bir evlat inşallah :) adetlerim benimde düzenlidir hata yumurtlama günlerimi bile hissediyorum desem yeridir.

Hayırlısı olsun cnm benim inşallah herşey gönlünce olur her ne olursa olsun beklerken umut etmekten vazgeçme yeter ki inancın sağlamlığı umutta gizli gibi geliyor bana hani dilimizle diyoruz ya inanıyorum diye iste umut ederekte inancimizi saglamlastiriyoruz. İnşallah bu kontrolün ve devamı umut dolu olur

Bende çok düzenli içmedim bigün iki kere ictim bigün 3 gün yumurtlama olduğunu hissettiğim Zaman birliktelik oldu ama catladimi onu tam bilmiyorum bakalım pek umudum yok açıkcası adetime var dahada zaten düzensiz bakalım ne zaman olucam

hayırlısı canım artık sende sanırım fazla takmamaya başladın :) ben gittim dün doktora sağlı sollu oluşan yumurtalar var ama 2 tanesi çatlama büyüklüğünde dedi bugün öğlende iğne yaptırcam sonrasında beklicem yine her zamanki gibi sabırla zamanı var sanırım daha bebiş olmasının hayırlısıyla olsunlar inşallah. yumurtlama günündemi sadece birliktelik oldu yoksa o hafta gün aşırımı? bana bu ay günleri söylemedi ama artık bilioz die heralde tekrarlama gereği duymadı adam yarın başlarız çalışmalara bugün iğneyi yaptırayımda.

Canım giremedim bir süre siteye köyümköyüne gittim ordada çekmiyodu hasta oldum bu ayda olmadi olmasini cok istiyorum ama sanirim artik uzulmuyorum bu ay asilamami yaptirsam diyorum doktora gidicem pazartesi gunu bakalim ne dicek artik sendende guzel haberler bekliyorum :)

Kızlar merhaba size bir sorum var ben daha önce klomen hiç kullanmadım. Eşimde sperm sayısı ve morfolojisi düşük iki aydır proxeed kullanıyor ama ben yine de bişeyler yapsam mı diyorum doktora gidip klomen almalı mıyım? Sperm sayısı 6 milyondu son ölçümde sizce klomen işe yarar mı?

klomeni doktor kontrolüyle kullanabilrsiniz sadece takip edildiği için. doktora danışın gerek görürse zaten verir size de.

Esin içinmi cnm

Ben eşim için bitkisel kur kullanıyorum birde toz vitamin aldim keçiboynuzu kuru ve pekmezi çoban çökerten çayı iciriyorum birde çakşır suyu ceviz yiyor bunları yap bence

Benim eşim de klomen kullanıyo günde 1 defa 25 gün kullanıp 5 gün bırakıyo böyle 3 ay kullancakmış sperm sayısını ve kalitesine iyi geliyormuş öle soledi dr.birde neofortil kullanıyo eşim hareketlilik icin felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…