Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsaAllah bende senin gibi gülerek karşılarım :) hayırlısı olsun HakkımiZda en kısa zamanda hamile kalırız umarım :)

Kızlar bugun iğnenin 18. Gunu test yaptım ama bikaç saat sonra böyle çıktı sizce olma ihtimali varmı :/

Eklentiler

• image.jpeg
    34,9 KB · Görüntüleme: 86
Olma ihtimali var canm silik cizgi gözükmekte hadi hayirlisi ins sabah hemen bi kan testi de yaptırman en garantisi dedigin gibi bayagi gecti igneden de ☺
Hemen çıkmadı Bi kaç saat sonra çıkınca emin olamadım kan testinede cesaretim yok yarın 19. Günüm bilmiyorum yaa insaAllah vardır sen naptın Canim yarınmı gidicektin doktora

Bende bu ay klomen kullandım sanirim yine hüsran adetin 23. Gününde kan testi (hormon testi) yapıldı gebelik yoktu zaten adetime 1 hafta vardı pazartesi adet olmam lazım inşallah geç döllenme olmuştur Doktor adet olursan 3. Günü gel olmazsan yine gel dedi tekrar klomen vericek hayırlısı inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin Bu arada 2 senedir bekliyoruz butun testleri de yaptik esimde sorun çıkmadı bütün sorunlar bende

Hemen çıkmadı Bi kaç saat sonra çıkınca emin olamadım kan testinede cesaretim yok yarın 19. Günüm bilmiyorum yaa insaAllah vardır sen naptın Canim yarınmı gidicektin doktora
1,30 da canım benm randevum.bence yptır kan testi bugün-2 gün sora yine yaptır çünkü benm geçen ay pozitif ghözüktü herşey meğer dış gebelikmiş inş hamişsindir canım

1,30 da canım benm randevum.bence yptır kan testi bugün-2 gün sora yine yaptır çünkü benm geçen ay pozitif ghözüktü herşey meğer dış gebelikmiş inş hamişsindir canım
Olmadığını bildiğim icin hic yaptırmak istemiyorum adet gunumumu beklesem diyorum bosuna ümitlenmeden Ozaman olurum heralde

Olmadığını bildiğim icin hic yaptırmak istemiyorum adet gunumumu beklesem diyorum bosuna ümitlenmeden Ozaman olurum heralde
kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap sen canım fazla umutla bağlanma şimdilik. BEkleyebilceksen bekle adet gününü nasılsa kırmızılarda başımız üstüne artık :) erken öğrenmek bazen daha fazla zarar veriyo insana. inşallah hamilesindir senden kapmam gereken taktikler olabilr ve bolca dua isteyebilrim

Haklısın Canim en iyisi adet gününü beklemek 8 günüm var bakalım nolucak tabikide ederim dua herzaman hamile olsamda olmasamda birbirimize dua edelim insaAllah en kısa zamanda istediğimiz haberi alırız :)

Selam kızlar. Ben de bu ay tekrardan klomene dönüş yaptım bilmiyorum iyi mi kötü mü ama inşallah artık son olur. Adetimin 3.günü başladım günde 2 kez alıyorum ve pazartesi bitecek. Cumartesi de kontrolüm var. İnşallah güzel haberleri hep birlikte veririz

Selam kızlar. Ben de ilk defa kullanıyorum bu ikinci günüm. Adetin 5 günü başla bitince gel dedi. Buradan okuduğuma göre erken mi kontrol için. 10. günü oluyor

Selam kızlar. Ben de ilk defa kullanıyorum bu ikinci günüm. Adetin 5 günü başla bitince gel dedi. Buradan okuduğuma göre erken mi kontrol için. 10. günü oluyor

Canım burada da buluştuk ya beni mesela 12. Günümde çağırdı bilmiyorum vardır bir hesapları heralde sana 5. Günü mü başlattı ben anlayamadım

Canım burada da buluştuk ya beni mesela 12. Günümde çağırdı bilmiyorum vardır bir hesapları heralde sana 5. Günü mü başlattı ben anlayamadım
Evet canım dertler ortak. İnşallah hepimiz deva bulacağız Allahın izniyle. Evet 5. günü başlattı. Günde iki tane. Bana da erken geldi bakalim ne diyecek. Yine mi çağıracak bilemedim

Olabilir canım belki erken çatlama ihtimaline karşı çağırmıştır kontrol etmek için güzel dileklerin için ise amin

Ya kızlar çok garip bısey oldu sabah test yaptım ikinci ciZgiyi gordum soonra yürümeye başladı ciZgi bastan sona 2-3 kez yürüdü sonra kayboldu hatta gezerken yakaladım fotoğrafı yaklaştırdım biraz bulanık oldu daha önce hic gezen çizgi görmemiştim :) iğneden sonra 19. Günüm

Eklentiler

• image.jpeg
    20 KB · Görüntüleme: 45
Canim çıktım Simdi dr dan adet olmama ragmen 2 adet yum 20mm var sağlı sollu ilacsiz denicez bu ay dedi enteresan şekilde kist yok adet duzenli ve normal gelişen 2 adet yumurta mevcut. Bittigi gibi çalışmalara ddevam. Bu ay ikimizde enteresn durumlarla karsilasuoz allah sabirla siniyo sanirim :) sen cizgiyi gorde kuzum oynaya oynaya geliodur belkim hadi insallah hep duamdasin bebis konusunda.

Çok sevındım çok güzel Canim masaAllah bu ay sende olumlu sonuçlar alicaksin inanıyorum sende dualarimdasin insaAllah artık bizde kavuşuruz bebeklerimize :)

Bugun hasta oldum Canim demekki 20. Günde adet olunabiliyomus yarın doktora gidicem bakalım nolucak tekrar klomene başlatıcak die düşünüyorum ama cuma gününden sonra bir hafta burda olmıcam ilacı icsem iğne olmadan sorun olurmu acaba kafam karıştı doktora solicem bakalım ne dicek ara vermekte istemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…