• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen yerine neden Femara verilmiyor.

Femara kullananlar kaçıncı denemede hamile kaldınız

• 3• ay

OY: 0 0,0%
  • 4 ve sonrası

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17

karacabandirma

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
431
310
323
26
Arkadaslar selam.. pkoluyum ve bir çocuk annesiyim bebeğimi kucağıma almam için 5 sene uğraşmam gerekti. Defalarca klomen gonal f inesi çatlatma iğneleri tüp bebek aşılama heryerleri denendi sonunda aşılamalardan biri tutuverdi. Aradan yıllar geçti 2. Bebek için tekrar kolları sıvadım doktorum bu sefer direk femara verdi klomenden çok daha güçlü bir ilaç olduğunu klomenden fayda göremeyenlere veya uzun sure kullananlara bunu verdiğini muhtemelen başka hiç bir tedaviye gerek kalmadan eğer eşinizde bir sorun yoksa.. hamile kalacağımı söyledi hem kızdım bu ilacı niye daha önce almadım diye bende şaşırdım. Evet ağır bir ilaç ama yıllarca ilaç almaktan daha iyidir diye düşünüyorum. Femara ile ilgili çok paylaşım yok genelde tüp bebek işine girenlere veriliyor gözlemlediğim kadarı ile bugün ilacımın 3. Günü bakalım klomenden farkı ne olacak.. Aranızda Femara kullanan varmı ¿

Arkadaslar selam.. pkoluyum ve bir çocuk annesiyim bebeğimi kucağıma almam için 5 sene uğraşmam gerekti. Defalarca klomen gonal f inesi çatlatma iğneleri tüp bebek aşılama heryerleri denendi sonunda aşılamalardan biri tutuverdi. Aradan yıllar geçti 2. Bebek için tekrar kolları sıvadım doktorum bu sefer direk femara verdi klomenden çok daha güçlü bir ilaç olduğunu klomenden fayda göremeyenlere veya uzun sure kullananlara bunu verdiğini muhtemelen başka hiç bir tedaviye gerek kalmadan eğer eşinizde bir sorun yoksa.. hamile kalacağımı söyledi hem kızdım bu ilacı niye daha önce almadım diye bende şaşırdım. Evet ağır bir ilaç ama yıllarca ilaç almaktan daha iyidir diye düşünüyorum. Femara ile ilgili çok paylaşım yok genelde tüp bebek işine girenlere veriliyor gözlemlediğim kadarı ile bugün ilacımın 3. Günü bakalım klomenden farkı ne olacak.. Aranızda Femara kullanan varmı ¿
Ben kullanıyorum canm 2. Ayim bugün başladım ilk ay tutmadı nasip 2.ay a genelde 2. Ay daha çok pozitif gören var

Canim bende femara kullandım ilk ay hamile oldugumu öğrendim şimdi oğlum 4 aylık Allahıma binlerce şükür.. size umut olayim bende pkoluydum adetlerim düzensiz di 5 6 defa klomen kullandım. Yumurta catliyo du ama döllenme olmuyodu umutlarım hep bi daha ki aya kalıyordu her ay hüsran çünkü kafaya takmamak da olmuyo. Profesöre gittim bütün şikayetlerimi anlattım tahliller eşimin test sonucu hsg sonucu hepsine baktı ultrasona da baktı direk femara başladı kontrolde sadece 1 tane yum oluşmuştu oda 15 mm ilişki günleri söyledi o günler de eşim şehir dışına çıkti is dolayısıyla. Ben o kadar üzüldüm kızdım ki ona. Döndüğü gün doktorun önerdiği son gündü ve ilişki oldu. Geçen sene 13 eylül de adet olmuştum en son 10 ekim de de cokk silik çizgiyle ve kan testiyle de hamile oldugumu öğrendim. Rabbim isteyen bekleyen hasretini çeken herkese bu muhteşem duyguyu nasip etsin inşallah.. şimdi hala inanamıyorum oğlum kucağımda bu günlerı gösteren bu duyguyu tattiran Rabbime sonsuz şükürler olsn..:KK200::emir_bebek:

bende bu ay ill defa femara kullandim 2 tane 18 birtane 21 birtanedw 15 mm yumurtam olmus hangileri catladi hangileri catlamadi bilmiyorum. ovitrelle oldum 36 saat so ra ve bir gun sonrasinda iliski oldu ama benim bugun seffaf akintim oldu daha once olmasini beklerdim. yumurta igneye gore daha gec catlamis olabilirmi acaba bilemedim ne oldugunu vucut isimda yukselmedi ustelik. bekleyip gorecegiz. belkide sizinde denk gelmis bakin catlatma ignrsi bazilarinda gec yanit veriyordur belki

Ben kullanıyorum canm 2. Ayim bugün başladım ilk ay tutmadı nasip 2.ay a genelde 2. Ay daha çok pozitif gören var

daha once bebislerin olmus allah uzun omur versin hepsine bencede olur cok beklemezsin daha once bebekleri olanlarin sansi cok daha fazla.. sizin evde 5 kiside var ayni heyecan ozaman biliyirmu digerleri kardes istediginizi

daha once bebislerin olmus allah uzun omur versin hepsine bencede olur cok beklemezsin daha once bebekleri olanlarin sansi cok daha fazla.. sizin evde 5 kiside var ayni heyecan ozaman biliyirmu digerleri kardes istediginizi
Onlarin baskisi ile karar verdik zaten hele esim sanki ilk defa baba olacak kadar istekli heyecanli 3 yil oldu isteyli ama olmadi 3 kere klomen tedavisi gördüm ama olmadı geçen ay femara kullandım ilk ay olmadı insallah 2. Ay olur bigun ilacın 3. Gunu rabbim nasip eder inşallah ilk kızımda tedavi ile hamile kalmıştım ama 2. Ayda hamileydim ilk ay tutmamisti insallah bunda tutar klomene ise 1. Ay iğne vurulmustum 2. Ay iğne vurulmadim 3. Say hiç yumurtam bilr gelişmedi

Benimde klomen le oluşmadı ama femaraya geçmedik direk iğneye geçtik. Şimdi yumurta oluşuyor ama hamilelik olmadı

femara fiyat olarak pahali sanirim klomene göre oyüzden vermiyo olabilirler banada klomen verdi dun başladim hayirlisi

Merhaba arkadaşlar bende 2 gün önce dr gittim.Sağda 1 tane 20mm olmuş bir yumurta olduğunu ve catlatma iğnesi verdi ve dün vuruldum..Fakat hiç ümidim yok..e2 bana çok düsük geldi...olmazsa önümüzdeki adette femaraya başlamak istiyorum.Çünkü bende yumurta kalitesizligi var.

Merhaba arkadaşlar bende femara ve gonalf iğneye başladım bu gün aşılama yaptıracam haftaya da inşallah sizlerinde olumlu sonuçlanır rabbim yardimcimiz olsun
aaa ikisine birden mi basladilar. senin sonuclsrini cok.merak ediyorum femara ve igne kullanana duymamistim hic ama femara keisnlikle yumurta kalitesini artiran bise gonal f de cogaltirsa olgun ve guzel yumurtalarla cok kklay olabilir hamilelik.

Merhaba arkadaşlar bende 2 gün önce dr gittim.Sağda 1 tane 20mm olmuş bir yumurta olduğunu ve catlatma iğnesi verdi ve dün vuruldum..Fakat hiç ümidim yok..e2 bana çok düsük geldi...olmazsa önümüzdeki adette femaraya başlamak istiyorum.Çünkü bende yumurta kalitesizligi var.
femra yujurtanin kalitesini artiran bisey kesinljkle eger olmazsa kullan bencede. ama yumurta sayiliyla alakasi yok o islerin tek yumurtayla hamile kalan bir suru insan var.. ki isin dogasida aslinda o. ilk bebegimde asilama olmustjm igne arti catlatma ignesi 8 olgun yumurta olsu doktor korktu hatta yaomayalim dedi arkadasimds gozumu kararttim 1 tanesi tuttu.

Back