tamam canim sagol anladim simdi. Benimde adetlerim duzensiz. bazen 37 gunde bir bazen tam 30 gunde bir geliyor. boyle olunca zor tabi tutturmak. hayirlisi herkes icin. a.s.
arkadaslar bende varim rosemciim benide eklermisin listene 12 temmuz benim tarihim insallah ugurlu gelir hepimize
selam kızlar ben de bu ay listeye giricektim ama ufak bir kist ve hormonda problem çıktı ama bir aya bir ilaç alıp öbür ay klomene başlayacağım ne yazıkki daha listede değilim ama şimdiden sizin için bile heyecanlandım.doktor yüzde yetmişbeş 3 ay içinde klomen in başarısı diyor hayırlısı hepimiz için
tamam canım .ınsallah lıste ugurlu gelır ..:dance:ılk defa lıste acıyorum hadı bakalım sans getırsın..:teytey:
canım bu ılacı kullanan arkadaslarımız sabahları bırde yataktan kalkmadan once ısılarını olcuyor.yanı yumurta catladıktan sonra ısı degerı yuksekse 36.7_36,8 gıbı ve adet olucagın zaman dusmuyorsa buyuk ıhtımal hamıs kalıyorsun..:dance:inşallah aslında bu ay başlayacaktık işte nasip...bir de bana ateş olayını açıklarmısınız ne demekistiyorsunuz ateş sormakla yumurtlama günü için mi birde ganaphene klomenden daha mı farklı hiç duymadım daha önce şimdiden teşekkür ederim.biliyorum ki siz çok duyarlısınız çünkü ancak bu duyguyu bilenler birbirini analr ben sizin yerinize çok heyecanlıyım ben de sizinle birlikte takip edeceğim bu ayı
ekledım canım senıde lıstemıze..:dance:canım benide eklermisin listeye klomende 3 ayım olacak birdahaki adetim temmuz 27 inşallah son kullanışım olur ve hepimiz hamiş oluruz a.s
canımm arkadaşım teşekkür ederim,bu listede sizin aranızda gördümya adımı,şükürler olsun,hepimizede hayırlı olsuna.s.
bu arada sudenazcım maşallahhh ateşin çok iyi gidiyor
sudenazcım Hava Sıcaklığı,bugün Pazar Muhtemelen Aynı Saatte De ölçmemişsindir.bence Yarını Bekle Bir Daha ölç.ayrıca Diğer Başlıklardan Okuduğum Ve ısısı Düşük Giden Ama Hamile Olan Insanlar Da Vardı.sabır Canım Sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?