Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sudenazzzzz sen doktora gidicektin?ne dedi doktorun bu ay?
anladım.bana Progestanı Yutarak Kullan Dedi.aynı Ilaç Hem Fitil Hemde Oral Yolla Alınıyo Sanada Uyku Yapıyomu Peki?benim 21mm Di Ama Tutmadı Tekti.sennşansın çok Yüksek Hemde 2 Tane Maşallah.allahım Dualrımızı Kabul Ederde Inşallah Temmuz Hepimize Uğurlu Gelir. Hadi Hayırlısı.bende Salı öğrencem Bakalım Benim Yumurtalar Büyümüşlermi?
canim Progestanin Içinde Yazan Yan Etkilerden Sadece Bulantisi Oluyo Bende..ilaca Yorumluyorum...uyku Yapmiyor...günde 6 Tane Kullaniyorum Bide..inşallah Bu Seferki Tutar..ama şöyle Diyim Dr.lar 24 Mm Ve Yukarsi Yumurtalardan Bişey Beklemeyin Diyorlar..16-20 Mm Arasi Yapmalari Lazim çatlatmayi...
rockwellcim ben bir türlü düzenleyemedikleri adet düzensizliği yaşıyordum,yumurtlama tembelliği dendi,eşimin sonuçları ve benim hormon sonuçlarım iyi çıktı,ama 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hamilelik oluşmadı o yüzden verildi,senin içinde hayırlısı olsun inşallah..
rosemcim iyi oldu bu liste ben durmadan unutup soruyodum sizin şafak kaç diye,umutsuzluk yok bu listeden tek tek çıkarıcaz isminizi,Allah sabır versin kızlar,fusfuluu kız çok az kaldıı,sudenazında,roseminde,kırmızıbeyazında az kalmış olmalı,ayy ben bile nasıl heyecan yapıyorum sizin için,tabii en sonda bende varım artıkk,Allahımm sabır versin ve hayırlı bebiş haberleri tabikii..
bende klomen kullanıyorum bu ay yumurta gelişmedi temmuzda doz arttıracağız bakalım herkes için hayırlısı