ekledım canım senı ..pekı klomenı suan kullanıyormusun?
kıslar beni de ekleyin klomen dün bitti salı doktora gidiyorum adet tarihim 20 temmuz.benim ikinci ayım hadi hayırlısı hepimiz için.geçen ay 1 tane 21mm vardı çatladı ama tutmadı bu ay da olmazsa doktor yumurtlama iğnelerine geçeriz dedi.inş bu ay olurda uğraşmam bu iğnler kilo ve kist yapıyo çünki....
ekledım canım senıde lıstemıze ..hadı bakalım salı gunu guzel haberlerle donmen dılegıyle ınsallah yumoslar buyumustur..:dance:kıslar beni de ekleyin klomen dün bitti salı doktora gidiyorum adet tarihim 20 temmuz.benim ikinci ayım hadi hayırlısı hepimiz için.geçen ay 1 tane 21mm vardı çatladı ama tutmadı bu ay da olmazsa doktor yumurtlama iğnelerine geçeriz dedi.inş bu ay olurda uğraşmam bu iğnler kilo ve kist yapıyo çünki....
senle adet günümüz aynıymış ama benim klomen bitmedi daha kafamçokkarıştı
3 ay kullandım klomen ve kilo aldım ilk defa bu kadar çabuk, bence klomen de kilo yapıyor
kii benim bünyem öyle kolay kolay kilo almaya müsait değil
sizce?
ya valla ben 5.gün başlıyorum 19haziran 1günüydü.ssalı doktor çağırdı bakalım büyümüşlermi.bende pko var zaten 6 kilo fazlam var oyüzden glukofen kullanıyorum.ben geçen ay iğneden sonra geç hastalandım.17gün sonra normalde en geç 14 gün sonra olurmuş bayağı hazırlamıştım kendimi bu ay fazla bi stress yok zaten 8 aydır hep nolcak diye stres yapmaktan kışı nasıl geçirdim haberim yok. bu ay kocişimle karar aldık hiç konuşma yok bebiş olana kadar.doktora devam ama oturup şölemi olcak bölemi olcak yok...:enbuyukkk:
benim eşimin yaşı 37 yani biz biraz da ondan zorlanıyoruz ama kocişime asla sölemedim o da anlayışlı ama herkes soruyo bişe varmı diye bizde zamanı var diyoruz yani korunuyoruz diyoruz napalım.sadece yakınlarımız biliyo 5 kişiyi geçmez.aman artık takmıyorum valla ilaçlarla da olmazsa daha aşılama var tüp bebek var.dimi ama????
anaa kız benim kocişimde 37 yaşında:roflol: ben 26 yım, ya sen?
evet takmaya hiç gerek yok, o kadar çok alternatif var ki
herşeyden önce duamız var Rabbimize, elbet birgün bizimde olur a.s.
bişey sorcam, klomen kullanan arkadaşlarım
bi sabah bi akşam mı alıyorsunuz tableti, yoksa günde 1 defa 2 tablet üst üste mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?