BAŞAK cım....sen de ağlarsan ...ben daha değil doğurmak daha hiç hamile bile kalamadım ki....bir evlat hem de kız----kızları çok severim---------ah sen ne şanslısın...kadınlar kulubu nü ne zaman söyledin ona...hııı o zaman okuma yazma biliyor o....ordan görüyor...aman bende soruyorum...onlar ne bilmiş...daha görümcemin kızı 16 aylık mouse u yürütüyor..parmağıyla tıklıyor...analarının karnında öğrenip öyle çıkıyorlar....bizim için yanaklarından sıkıştır öp evladını........
haklısın canım ama insanın elinde olmuyorki bak senin olsun bebegin bana hak vereceksin ben maddi imkansızlıktan ikinciyi düşünmedim ama kendi evime geçtim geçen sene annemin istegiyle ikinciyi düşündüm ama 1 senedir olmuyor tek çocukla bazen düşünüyorum aynısını sende düşüneceksin bana birşey olursa kızım yanlız kalacak diye dayılar amcalar hepsi boş ama kardeşi olursa birbirine destek olurlar sıkıca kenetlenirler sende anne olucan canım inan şu yazdıklarımı anlıycaksın ha bana birşey olucanda degil ama insan düşünmeden edemiyor .