öyle maysimirnacım herşeyın hayırlısı,ama insan da üzülmeden yapamıyor.her yeni gün yeni umut ne yapalım değil mi?canım ya az kalsın ağlatıyordun gene yazdıklarınla beni.
evet belirtilere takmayın.bence de.üzülmeyin sonra.
sen nasısın peki canım.senin kontrolün ne zaman olacak bir daha.
yacanım sana msjı yazdım elektrik gitti,kusura bakma..
ağlamaa canımm benim kız ağlıcaksan ağla birlikte ağlarız nolcak,ilk gün belki yarın 3. gün en geç yeniden umut başlıycak içimizde,diğer ayla ilgili...canımm ben adet oldum diye ağladım,5 ay adet göremedim sonra...11 aydır o testler hep negatif,ağladımm,birgün rüyamda yaşlı bi kadın bak bu ay olmazsa diğer ay menapoza giriyosun ona göre dedi,nasıl ağladım,kadına diyorum ama benim yaşımm,kadın bana ayna tutuyor yaşlanmışımm,o gün uyandıktan sonra hep şükrettim,bunları yıllardır yaşayanlarda var tatlımm,allah hepimize sabır versin,bir gün olacak işte,olacak varmı başka yolu...
benim kontrol yok artık çalışmalardayız,ama yumurta çatlamadı diye kafayı yicem,iğne olmadıya,doktorda 10 dk bakıp çatlamış dedi,bide hep alttan bakarken son sefer karından baktı,ee ateşe bakarsanda çatlamadı,böyle düşünüp düşünüp sonra şükrediyorum,napıyım,temmuz 15e kadar bekleyip,sonra ağlamak için test yaptırcamm,hobi oldu artık bende:roflol:
öptümm hepinizi,yok umutsuzluk falan klomen kardeşliğiiiiiii,attırmayın asfalyaları...