Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım ya. çok şaşkınım geçen ay klomene başladım ve regl oldum. sonra tekrar gidecektim doktora yarındı radevu test yaptır dedi arkadaşlar idrar testi yaptım ama negatif çıktı. yani bende üstüne görme olmuş. yarın gidiyorum gelişmleri yarın daha net anlatırım. ayy ay allah bu duyguyu herkese tattırsın:dance:
amma bereketli oldu haziran darısı temmuzun baaşına inşallah kırmızı beyaz suzanşan bi de ben temmuzda hamiş olcaz ben çok umutluyum:9
dıptısdpıtıs canım vajinal ultrasonla bakıyo benim doktor.zaten başka türlü yumurtak-lıkları o kadar net görmesi mümkün değil sanırım.ilaca başlamadan bakmadımı doktorun tatlım?
benim adetimin 3.günü yine vajinal ultrasonla bakılıyo.kontrol için.ilacı kullanmak için uygunmu diye?
RO SEM CİM sema çabuk çabuK yazıyor ya...ben bile 10 dk.da anladım ne kastettiğini....sonuna bak biz li yazmış...canım...hepimizin duaları birbirimize...benim tatlı arkadaşlarım...
beni 5. gün çağırmıştı ultrasonla karın üstünden baktı. kist falan varmı diye bakmış. çok şükğr temizdi. bugün ilaç bitti çarşamba günü kontrolüm var. :teytey: semacım sende ilaç kullanırken zaman zaman kasık sancısı oluyormu?
tamam canım..dualarımıza devam hadı bakalım..ınsallah bu ay daha bereketlı olur..:dance:bende bır lıstemızı guncelleyeyım..rosem hepimizi için hergün dua ediyorum allahım inşallah kabul eder.kırmızı beyaz haberim var kandilden.tamam hepimiz birbirimiz için dua edelim önce.sonra kendimize edelim başkası için ettiğn dua daha etkili olurmuş.samsun yanıyo anacım nem hat safhada.heran yapış yapışız valla.denize de başlayamadım doktor bebiş derken.benim ev denize çok yakın 4 bina ötede deniz.ben biraz böyle aceleci bi yapıdayım pırpırık der kocişim.ondan öle yazmışım rosem kızma tatlım.
ay canım ya bır kez daha sordunmu bılmıyorum gormedım sanırım ozur dılerım..yok canım yurtdısında degılım tamamen yurt ıcındeyım .:roflol:rosem cim...bunu bi kere daha sormuştum sana galiba,yaşadığın yer YURTDIŞI MI?öyleyse türkiye ye gelirken hani isterler ya ...alaman çikolatası falan getirsene gızzzz,eskiden öyleydi değil mi?almanya dan kuzenlerim gelecek diye yazı nasıl beklerdim...ayakkabı getirsinler diye bana...sanki burda yoktu...yok mu ya çocuklulk işte.....
geçen ay olmamıştı ama bu ay çok oldu.kasıklarım sızladı battı.hele ialcın son günü amanın valla yattım bütün gün.benim pko var.yani kist var bende ama doktor geçen aydan hiç bişe bırakmamışsın dedi.sen özelemi gidiyosun yoksa devlete mi?belki ondan vajinal yolla bakmamışlardır.benim doktorum hiç çekinmeden her seferinde vajinal ultrason yapıyo allahtan kadın doktorum.yoksa regliyken hayyatta baktıramazdım alttanklava:
geçen ay olmamıştı ama bu ay çok oldu.kasıklarım sızladı battı.hele ialcın son günü amanın valla yattım bütün gün.benim pko var.yani kist var bende ama doktor geçen aydan hiç bişe bırakmamışsın dedi.sen özelemi gidiyosun yoksa devlete mi?belki ondan vajinal yolla bakmamışlardır.benim doktorum hiç çekinmeden her seferinde vajinal ultrason yapıyo allahtan kadın doktorum.yoksa regliyken hayyatta baktıramazdım alttanklava:
evet canım ben özele gidiyorum. devlette pek ilgilenmiyorlar gıcık oluyorum klava: doktor erkek ama mecburen gidiyorum :roflol: sanırım bundan sonra vajinalle bakacak. bu arada bende hiçbirşey gözükmüyor problem olarak. bu arada çok merak etiğim bir konu var. pko nasıl anlaşılıyor? benimde son 2 aydır adet düzensizliğim var. daha doğrusu yumurtlamalarım hep 1 hafta geç oluyor. endişelenmeye başladım gamyoncuiremsu
Benim adetin 4. günü karından baktı ama bu çarşamba gideceğim vajinal ultrasonla bakacak. Kızlar benim doktorum erkek. Valla ayaklarım geri geri gidiyor. Ben nasıl gidicem ya...