Klomen kulanipta hamile kalanlar bu ay bende ilk kez denedim bugun klomenden sonra 3 gun 16.11.2020 randevum var doktorda bisey cikma sansi var mi yoksa daha erken mi adetimin 3 gunu basladim 5 gun aldim gunde iki defa sabah aksam sati satine
Klomen kulanipta hamile kalanlar bu ay bende ilk kez denedim bugun klomenden sonra 3 gun 16.11.2020 randevum var doktorda bisey cikma sansi var mi yoksa daha erken mi adetimin 3 gunu basladim 5 gun aldim gunde iki defa sabah aksam sati
Klomen kulanipta hamile kalanlar bu ay bende ilk kez denedim bugun klomenden sonra 3 gun 16.11.2020 randevum var doktorda bisey cikma sansi var mi yoksa daha erken mi adetimin 3 gunu basladim 5 gun aldim gunde iki defa sabah aksam sati satine
Merhabalar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk kez üye oldum yazıyorum kusuruma bakmayın . Bu ay klomen kullandım adetimin 3. Günü başladım (15 Kasım bat) günde 2 tane içtim Klomen biteli 3 gün oldu doktor kontrole çağırmadı iğnede vermedi. Tahmini adetin kaçıncı günü yumurta çatlar bugün 10. Gün adetimin.
Evet klomen kullandım bu ay ikinciye başladım. Ben sadece Ganol F de iki kere çatlatma iğnesi oldum. Onun dışında klomen ile bir kez vurdu doktor o da çatladı ama gebelik oluşmadı. Geçen ay günde iki kez beş gün içtim. bu ay günde üç kez beş gün. Salı randevum var.
Evet klomen kullandım bu ay ikinciye başladım. Ben sadece Ganol F de iki kere çatlatma iğnesi oldum. Onun dışında klomen ile bir kez vurdu doktor o da çatladı ama gebelik oluşmadı. Geçen ay günde iki kez beş gün içtim. bu ay günde üç kez beş gün. Salı randevum var.