Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen kulanipta hamile kalanlar bu ay bende ilk kez denedim bugun klomenden sonra 3 gun 16.11.2020 randevum var doktorda bisey cikma sansi var mi yoksa daha erken mi adetimin 3 gunu basladim 5 gun aldim gunde iki defa sabah aksam sati
İğne vuruldunmuKlomen kulanipta hamile kalanlar bu ay bende ilk kez denedim bugun klomenden sonra 3 gun 16.11.2020 randevum var doktorda bisey cikma sansi var mi yoksa daha erken mi adetimin 3 gunu basladim 5 gun aldim gunde iki defa sabah aksam sati satine
Merhaba hamile misiniz merak ettim kan verdiniz mi?Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12. günü Buda testim
Vereceğim bugünMerhaba hamile misiniz merak ettim kan verdiniz mi?
Canım sende klomen kullanmıştın dimi ve kaç doz çatlatma iğnesi oldun bir mi iki miMerhaba bende dün muayenemi oldum. Sağ da bir solda iki tane büyüdü çatlatma iğnemi oldum Perşembe gideceğim inşallah çatlamıştır.![]()
Evet klomen kullandım bu ay ikinciye başladım. Ben sadece Ganol F de iki kere çatlatma iğnesi oldum. Onun dışında klomen ile bir kez vurdu doktor o da çatladı ama gebelik oluşmadı. Geçen ay günde iki kez beş gün içtim. bu ay günde üç kez beş gün. Salı randevum var.Canım sende klomen kullanmıştın dimi ve kaç doz çatlatma iğnesi oldun bir mi iki mi
Anladım canım kaç yumurtan geliştiEvet klomen kullandım bu ay ikinciye başladım. Ben sadece Ganol F de iki kere çatlatma iğnesi oldum. Onun dışında klomen ile bir kez vurdu doktor o da çatladı ama gebelik oluşmadı. Geçen ay günde iki kez beş gün içtim. bu ay günde üç kez beş gün. Salı randevum var.
Solda üç sağda 4 solda 23 mm de çatladıAnladım canım kaç yumurtan gelişti
Hım çok güzelSolda üç sağda 4 solda 23 mm de çatladı