• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen 🤍

INCI95

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
208
134
23
29
Klomen kulanipta hamile kalanlar bu ay bende ilk kez denedim bugun klomenden sonra 3 gun 16.11.2020 randevum var doktorda bisey cikma sansi var mi yoksa daha erken mi adetimin 3 gunu basladim 5 gun aldim gunde iki defa sabah aksam sati satine

Klomen kulanipta hamile kalanlar bu ay bende ilk kez denedim bugun klomenden sonra 3 gun 16.11.2020 randevum var doktorda bisey cikma sansi var mi yoksa daha erken mi adetimin 3 gunu basladim 5 gun aldim gunde iki defa sabah aksam sati

Klomen kulanipta hamile kalanlar bu ay bende ilk kez denedim bugun klomenden sonra 3 gun 16.11.2020 randevum var doktorda bisey cikma sansi var mi yoksa daha erken mi adetimin 3 gunu basladim 5 gun aldim gunde iki defa sabah aksam sati satine
İğne vuruldunmu

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12. günü Buda testim

Eklentiler

• AE03A8C7-5B67-4E27-81DD-5B411D0A63CB.webp
    AE03A8C7-5B67-4E27-81DD-5B411D0A63CB.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba bende dün muayenemi oldum. Sağ da bir solda iki tane büyüdü çatlatma iğnemi oldum Perşembe gideceğim inşallah çatlamıştır. 🤲🏻

Merhabalar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk kez üye oldum yazıyorum kusuruma bakmayın . Bu ay klomen kullandım adetimin 3. Günü başladım (15 Kasım bat) günde 2 tane içtim Klomen biteli 3 gün oldu doktor kontrole çağırmadı iğnede vermedi. Tahmini adetin kaçıncı günü yumurta çatlar bugün 10. Gün adetimin.

Canım sende klomen kullanmıştın dimi ve kaç doz çatlatma iğnesi oldun bir mi iki mi
Evet klomen kullandım bu ay ikinciye başladım. Ben sadece Ganol F de iki kere çatlatma iğnesi oldum. Onun dışında klomen ile bir kez vurdu doktor o da çatladı ama gebelik oluşmadı. Geçen ay günde iki kez beş gün içtim. bu ay günde üç kez beş gün. Salı randevum var.

Son düzenleme:
Evet klomen kullandım bu ay ikinciye başladım. Ben sadece Ganol F de iki kere çatlatma iğnesi oldum. Onun dışında klomen ile bir kez vurdu doktor o da çatladı ama gebelik oluşmadı. Geçen ay günde iki kez beş gün içtim. bu ay günde üç kez beş gün. Salı randevum var.
Anladım canım kaç yumurtan gelişti

Back
X