Klomen ve yumurta takibi

ben bugün ovulasyon test yaptım yani 18mm de testim negatif. normalde koyulasması lazım ama cok hafif.yani benimde 13.gün ve pik degil suan pike yakında degil test.belli olmaz bence.testlerdende emin değilim ben acıkcası
Belirsizlik ne kadar da kötü inşallah bebek yoksa da tez zamanda adet olayım da tedaviye tekrar başlayayım istiyorum

Bende sizlerle aynu anda içmişim klomen bugün 11.gün adetimin gittiğimde 19 mm bir tek yumurtam vardı doktor çatlatma iğnesini yaptı ilişki önerdi bir daha da çağırmadı hepimiz için dua ediyorum bu ay hayırlı haberler alalım

Belirsizlik ne kadar da kötü inşallah bebek yoksa da tez zamanda adet olayım da tedaviye tekrar başlayayım istiyorum
aynı seyi düsünüyorum yoksada hemen yeni tedaviye baslamak istiyorum bende.aynı duygular yasıyoruz hepimizmücadele vermek zor ama mücadele etmek zorundayızinsallah adet olmazsın canım hamile olursun
merhaba Rabbim bebekle sonuclandırsın .benimki 18mm de iğne vermedi.bende verecek diye düsünüyodum acıkcası ölçtü 18x16 mm dedi.20mm olacakmı bakalım dedi.hersey güzel olur insallah beklemek zor

İnşallah Rabbim büyüktür inanıyorum olacak bir gün en doğru vakitte

Evet pcos var geçen ay klomenle denedik bu ay letu verdi doktorum
Bende letu başladım tekrar dün son gün ilacımı da içtim bitti çarşamba doktora gideceğim yumurta büyümüş mü diye bu hafta bir çok il de ovitrelle aradım ama yok hiç bi yerde tüm Türkiye de yok deniyor arama sebebim doktor yazmadı daha ama bana geçen ay gonalpeptyl vermişti bu ay onu bulursam onu alıp yapmak istedim ama yok farkı varmı ovitrelle ile gonalpeptyl bilmiyorum ama ovitrelle için pahalı deniyor ama gonalpeptyl pahalı deil di merak ediyorum fark varmı

Merhaba bende ovitrelleyi İzmir’de buldum sadece. Çok zor bulunuyor. Letu daha etkili bir ilaçmış sanırım umarım bize de iyi gelir. İki iğne arasında fark var mı bilmiyorum ama ovitrelle iğne fiyatı 1100 tl

Evet bende letu daha iyi diye duymuştum bana doktor kendisi yazdı işte geçen ay kullandım tutmadı bu ay yine kullandım inşallah bu ay hamiş kalırız bence iğneler arasında fark var benim aldığım gonalpeptyl 400 tl idi iğneni aldın mı aldığın yerde var demekk i

Kocaelide yaşıyorum iğneyi İzmir’de buldum ordan getirttim. Evet arada 700 tl fiyat farkı varmış. 1100 tl ye aldım ovitrelleyi. 20 aralıkta iğne vuruldu bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…