- 11 Nisan 2023
- 402
- 73
- 28
-
- Konu Sahibi papatya5571
Merhaba canim fazla buyumemisler ama insAllah cumaya kadar buyurler bildigim kadariyle gunde 1 2 mm buyuyolar, cok cok buyumeside iy bisey deil belki cumadan sonra bir kac gun daha bekletir ozaman tam buyumus olurlar 18mm olmasi yeterlidirKızlar ben beş gün klomen kullandım bugün biteli ilaç üç gün oldu yani adetin 12. Günü doktor kontrolüne gittim bugün yumurtalarim var bir sürü ama henüz tam gelişmemiş 9 mm 10 mm civarındadır cuma tekrar istedi acaba diyorum büyür mü daha fazla acaba
Pcos varmi?Kızlar ben beş gün klomen kullandım bugün biteli ilaç üç gün oldu yani adetin 12. Günü doktor kontrolüne gittim bugün yumurtalarim var bir sürü ama henüz tam gelişmemiş 9 mm 10 mm civarındadır cuma tekrar istedi acaba diyorum büyür mü daha fazla acaba
İnşallah büyürler ya bir kez kendiliğinden gebe kaldım ama o da düşük oldu şimdi ilaca başladık olur inşallahMerhaba canim fazla buyumemisler ama insAllah cumaya kadar buyurler bildigim kadariyle gunde 1 2 mm buyuyolar, cok cok buyumeside iy bisey deil belki cumadan sonra bir kac gun daha bekletir ozaman tam buyumus olurlar 18mm olmasi yeterlidir, benimkiler kafam kadarlar bakalim 10 gune ne olcak insAllah kiste donusmezler
Sizinde diyecektimMerhaba canim fazla buyumemisler ama insAllah cumaya kadar buyurler bildigim kadariyle gunde 1 2 mm buyuyolar, cok cok buyumeside iy bisey deil belki cumadan sonra bir kac gun daha bekletir ozaman tam buyumus olurlar 18mm olmasi yeterlidir, benimkiler kafam kadarlar bakalim 10 gune ne olcak insAllah kiste donusmezler
Doktor yok dedi ama adetlerim düzensizPcos varmi?
Femara yumurta buyutmede daha etkili.Doktor yok dedi ama adetlerim düzensiz
Kendisine fameradan bahsettim biz bu klomen ilaçla da güzel gebelikler elde ettik dedi ama eğer ise yaramazsa kesin verir zatenFemara yumurta buyutmede daha etkili.
Amin insAllah canimİnşallah büyürler ya bir kez kendiliğinden gebe kaldım ama o da düşük oldu şimdi ilaca başladık olur inşallahdizinde tutsun Allah büyüktür
Ne kadar süredir istiyorsunuz bebekAmin insAllah canim
2bucuk sene olduNe kadar süredir istiyorsunuz bebek
Benim de iki buçuk sene oldu evleneli ama eşimle bir senedir düzenli ilişkimiz var Nisan ayında kimyasal gecirdim sonrasında daha da olmadı yumurtlama da göremedim doğru düzgün bu ay ilk kez klomene başladım artık olsa da kurtulsak diye gozluyoruz2bucuk sene oldubir dis gebelik gecirdim methotrexate vuruldugum icin 3 ay korunmam gerekti suan 5 aydir tekrar deniyoruz, cok yoruldum ne gunler geciyo ne saatler ustune birde ruyalarimda artik gormeye basladim hayirlisiyla o mujdeli haberi alsaydik. Size nekadar oldu
Ben yumurtladigimi anlamazdim evlendikten sonra duzensizlesmisti adetim ama su 2 aydir klomenden dolayimi bilmiyorum tam 29.gunde adet oluyorum ve ovulasyon donemi cok agrim oluyo suan 21.gundeyim ve hala o agri bende varBenim de iki buçuk sene oldu evleneli ama eşimle bir senedir düzenli ilişkimiz var Nisan ayında kimyasal gecirdim sonrasında daha da olmadı yumurtlama da göremedim doğru düzgün bu ay ilk kez klomene başladım artık olsa da kurtulsak diye gozluyoruz
İnşallah ya Allah büyüktür bizimde yüzümüz güler bir günBen yumurtladigimi anlamazdim evlendikten sonra duzensizlesmisti adetim ama su 2 aydir klomenden dolayimi bilmiyorum tam 29.gunde adet oluyorum ve ovulasyon donemi cok agrim oluyo suan 21.gundeyim ve hala o agri bende varyeterki bebis olsun cekerim bu agriyi
Bende bu akşam uzayan yumurtlama akıntısı gördüm ama dün daha 10 mm idi yumurtalar bugün acaba olgunlaşmaya mi başladı kiBen yumurtladigimi anlamazdim evlendikten sonra duzensizlesmisti adetim ama su 2 aydir klomenden dolayimi bilmiyorum tam 29.gunde adet oluyorum ve ovulasyon donemi cok agrim oluyo suan 21.gundeyim ve hala o agri bende varyeterki bebis olsun cekerim bu agriyi
Merhaba letu nasıl sizceFemara yumurta buyutmede daha etkili.
29 çok fazla zaten de belki de catlamistir canım benim dün 10 mm di yarın tekrar gideceğim bakalım kaç oldubende buraya gelim bari benim klomen değil ama letu pazartesi 25 mm idi çatlama iğnesi verdi bulamadımdün gittim kontrole içine kanlanmış çatlamış gibi şeklide değişmiş dedi 29 mm ölçtü ama çatmadı bence ve kist olacak gibime geliyor