Klomen ve yumurta takibi

Bugun adet başlangıcından sayarsam 14. Gün ilk gebeliktede tedavisiz ovulasyonla takip ediyordum 23. Gün yumurtlama görmüştüm ama ilaç kullanınca büyüyecek sandım olmadı daha büyür mü ki acaba
benimde bugün 10.günü 12mm dedi bi tane var pazartesi bidaha gel dedi bakacak büyümüş ise catlatma iğnesi verecek.bende aynı ilk gebeliğimde 20.gün ovulasyonda pozitif oldum.pko mu var sizdede.büyüme ihtimali yokmuymus doktorunuz ne dedi

İşin tuhaf tarafı pco yok dedi ama bence var yani tek problemim adet duzensizligim başka birseyim yok pazar gununden itibaren gün aşırı birliktelik söyledi bakalım dedi eğer adet olmazsan gel dedi yumurtaların çok var ama tembeller biraz dedi

benimde öyle canım yumurta cok ama gelişmemiş yada zor gelişiyor..sen devam et bence pko yoksa büyüme imkanı daha cok bence.insallah adet olmazsın ve hamile kalırsın canım. adet tarihi ne zaman

benimde öyle canım yumurta cok ama gelişmemiş yada zor gelişiyor..sen devam et bence pko yoksa büyüme imkanı daha cok bence.insallah adet olmazsın ve hamile kalırsın canım. adet tarihi ne zaman
İnşallah canım normalde beklenen adet 28 Aralık ama bfnim adet 45 50 günü buluyor o yüzden net tarih bilemiyorum ki beni yoran tarafı da bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…