- 11 Ekim 2024
- 605
- 357
- 18
- Konu Sahibi papatya5571
-
benimde bugün 10.günü 12mm dedi bi tane var pazartesi bidaha gel dedi bakacak büyümüş ise catlatma iğnesi verecek.bende aynı ilk gebeliğimde 20.gün ovulasyonda pozitif oldum.pko mu var sizdede.büyüme ihtimali yokmuymus doktorunuz ne dediBugun adet başlangıcından sayarsam 14. Gün ilk gebeliktede tedavisiz ovulasyonla takip ediyordum 23. Gün yumurtlama görmüştüm ama ilaç kullanınca büyüyecek sandım olmadı daha büyür mü ki acaba
İşin tuhaf tarafı pco yok dedi ama bence var yani tek problemim adet duzensizligim başka birseyim yok pazar gununden itibaren gün aşırı birliktelik söyledi bakalım dedi eğer adet olmazsan gel dedi yumurtaların çok var ama tembeller biraz dedibenimde bugün 10.günü 12mm dedi bi tane var pazartesi bidaha gel dedi bakacak büyümüş ise catlatma iğnesi verecek.bende aynı ilk gebeliğimde 20.gün ovulasyonda pozitif oldum.pko mu var sizdede.büyüme ihtimali yokmuymus doktorunuz ne dedi
İnşaallah canım bakalım inşallah bu ay olurOlabilir canım benim adetlerim düzensiz o yüzden geç yumurtlama olabilir ama seninki duzenliymis belki de hemen etki eder
benimde öyle canım yumurta cok ama gelişmemişİşin tuhaf tarafı pco yok dedi ama bence var yani tek problemim adet duzensizligim başka birseyim yok pazar gununden itibaren gün aşırı birliktelik söyledi bakalım dedi eğer adet olmazsan gel dedi yumurtaların çok var ama tembeller biraz dedi
İnşallah canım normalde beklenen adet 28 Aralık ama bfnim adet 45 50 günü buluyor o yüzden net tarih bilemiyorum ki beni yoran tarafı da bu zatenbenimde öyle canım yumurta cok ama gelişmemişyada zor gelişiyor..sen devam et bence pko yoksa büyüme imkanı daha cok bence.insallah adet olmazsın ve hamile kalırsın canım. adet tarihi ne zaman
Ovulasyon testi yapiyormusun canım.ben ovulasyon testine deniyorum bence deneme lisin.bende öyle ilaçsız adet olamıyorum olsamda 7-8 ayda bir.İnşallah canım normalde beklenen adet 28 Aralık ama bfnim adet 45 50 günü buluyor o yüzden net tarih bilemiyorum ki beni yoran tarafı da bu zaten
Kullanıyordum ilk düşük yaptugimda onunla belirlemiştir günü ama sonrasında doğru düzgün yumurtlama göremedim bende bu ay tedaviye başladım dün doktora gitmiştim 11.5 dün yumurta belki büyür diye ovulasyon aldım bugünden itibaren yapacagimOvulasyon testi yapiyormusun canım.ben ovulasyon testine deniyorum bence deneme lisin.bende öyle ilaçsız adet olamıyorum olsamda 7-8 ayda bir.
Sizce büyüme ihtimali var mı dahaOvulasyon testi yapiyormusun canım.ben ovulasyon testine deniyorum bence deneme lisin.bende öyle ilaçsız adet olamıyorum olsamda 7-8 ayda bir.
Kullanıyordum ilk düşük yaptugimda onunla belirlemiştir günü ama sonrasında doğru düzgün yumurtlama göremedim bende bu ay tedaviye başladım dün doktora gitmiştim 11.5 dün yumurta belki büyür diye ovulasyon aldım bugünden itibaren yapacagim
Benimkide dün 12mm idi büyüme ihtimali var tabiki pazartesi belli olacak benimki ama günde 2mm buyuyormus yani imkan var canım öyle umut ediyorum bende. Ovulasyon bence takip et sen pkoda yok sende yani testler daha güvenilir bilgi verebilir sana.doktor kontrolün ne zaman canım.bu besinlerden yemeye çalış yumurta kalitesi icinSizce büyüme ihtimali var mı daha
Ben bu ay doktora gitmicem daha canım çünkü klomen kullandım ve adetin 14. Günü 11.5 ancak olmuştu doktorumda pazarda. İtibaren gün aşırı ilişki önerdi adet olmazsan gel dedi bu ay olmazsa diğer ay ilacı günde üç tane içeceğim tek merakım acaba büyür mü yumurta bundan sonra çünkü ben duzensizim 50 günü bile buluyor bazen canimBenimkide dün 12mm idi büyüme ihtimali var tabiki pazartesi belli olacak benimki ama günde 2mm buyuyormus yani imkan var canım öyle umut ediyorum bende. Ovulasyon bence takip et sen pkoda yok sende yani testler daha güvenilir bilgi verebilir sana.doktor kontrolün ne zaman canım.bu besinlerden yemeye çalış yumurta kalitesi icin
Benimde sabah kontrolüm var acikcasi umudumda yok büyümediyse diğer aya artık.bence büyüyebilir çünkü adetlerin düzensiz anladığım kadarıyla.Ben bu ay doktora gitmicem daha canım çünkü klomen kullandım ve adetin 14. Günü 11.5 ancak olmuştu doktorumda pazarda. İtibaren gün aşırı ilişki önerdi adet olmazsan gel dedi bu ay olmazsa diğer ay ilacı günde üç tane içeceğim tek merakım acaba büyür mü yumurta bundan sonra çünkü ben duzensizim 50 günü bile buluyor bazen canim
Evet malesef düzensiz zaten sorunum o o yüzden yskalayamiyorum ama belki buyumustur senin canim hiç belli olmaz kiBenimde sabah kontrolüm var acikcasi umudumda yok büyümediyse diğer aya artık.bence büyüyebilir çünkü adetlerin düzensiz anladığım kadarıyla.
o yüzden bizim ancak takiple iste ultrasondan.yinede ovulasyon testi yapıyorum bi umutEvet malesef düzensiz zaten sorunum o o yüzden yskalayamiyorum ama belki buyumustur senin canim hiç belli olmaz ki
Naptın canım nasıl sonuco yüzden bizim ancak takiple iste ultrasondan.yinede ovulasyon testi yapıyorum bi umut
18mm olmus kuzum carsamba bir daha gidecegim büyümüsse catlatma iğnesi verecek insallah bakalımNaptın canım nasıl sonuc
Çok iyi olmuş ya ne kadar sürede büyüdü canım18mm olmus kuzum carsamba bir daha gidecegim büyümüsse catlatma iğnesi verecek insallah bakalım
Cuma en son gitmiştim 2 gün kuzumÇok iyi olmuş ya ne kadar sürede büyüdü canım
İste Çarşamba bakalım ne olacakÇok iyi olmuş ya ne kadar sürede büyüdü canım
İnşallah hayirlisi olur canım ya bence iyi olacak merak etmeİste Çarşamba bakalım ne olacak
insallah canım hepimiz için iyi olsunİnşallah hayirlisi olur canım ya bence iyi olacak merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?