- 11 Nisan 2023
- 403
- 73
- 28
-
- Konu Sahibi papatya5571
Bu çatlama iğnesi neden bu kadar zor bulunuyor yabende buraya gelim bari benim klomen değil ama letu pazartesi 25 mm idi çatlama iğnesi verdi bulamadımdün gittim kontrole içine kanlanmış çatlamış gibi şeklide değişmiş dedi 29 mm ölçtü ama çatmadı bence ve kist olacak gibime geliyor
O da iyidir canım. Pcos varsa kesinlikle femara derim.Merhaba letu nasıl sizce
2 gün önce 25 ti ama gergin bi şekildeydi dün gittiğğmde büzüşük gibiydi gerginliği gitmiş içi de kanlanmış çatlamış muhtemelen dedi çatlasın da kist olmasın ya29 çok fazla zaten de belki de catlamistir canım benim dün 10 mm di yarın tekrar gideceğim bakalım kaç oldu
valla öyle siz kullanacaksanız şimdiden aramaya başlayın ben hiç bir yerde bulamadım malesefBu çatlama iğnesi neden bu kadar zor bulunuyor ya
İnşallah ya Allah gönlüne göre versin çatlasın yeter ki2 gün önce 25 ti ama gergin bi şekildeydi dün gittiğğmde büzüşük gibiydi gerginliği gitmiş içi de kanlanmış çatlamış muhtemelen dedi çatlasın da kist olmasın ya
Buyuduyse yumurta dunusuyorim ama iki günde ne kadar büyür kivalla öyle siz kullanacaksanız şimdiden aramaya başlayın ben hiç bir yerde bulamadım malesef
amin canım inşAllah kist olmasın ama hayırlısı bakalımİnşallah ya Allah gönlüne göre versin çatlasın yeter ki
büyüyo canım ilerleyen günlerdeBuyuduyse yumurta dunusuyorim ama iki günde ne kadar büyür ki
Evet pcos var geçen ay klomenle denedik bu ay letu verdi doktorumO da iyidir canım. Pcos varsa kesinlikle femara derim.
İnşallah olmaz canım ya ne kadar süredir istiyorsunamin canım inşAllah kist olmasın ama hayırlısı bakalım
büyüyo canım ilerleyen günlerde
inşAllah canım ben 4 yaşında bi oğlum var Allah bağışlarsa temmuzda korunmayı bıraktık ilk aydan hamile kaldım ama gelişmedi eylül ayında kürtaj oldum sonrasında bir regl geçti tekrar denemeye başladık yaşımda 38 olunca dr letu başlayalım takip yapalım dedi tamam dedim oğlumda 2 yıl sonra oldu çok takip yaptırdım 1 kez aşılama oldum ama olmamıştı sonra kendiliğinden gelmeyi tercih etti çok şükürİnşallah olmaz canım ya ne kadar süredir istiyorsun
inşAllah canım ben 4 yaşında bi oğlum var Allah bağışlarsa temmuzda korunmayı bıraktık ilk aydan hamile kaldım ama gelişmedi eylül ayında kürtaj oldum sonrasında bir regl geçti tekrar denemeye başladık yaşımda 38 olunca dr letu başlayalım takip yapalım dedi tamam dedim oğlumda 2 yıl sonra oldu çok takip yaptırdım 1 kez aşılama oldum ama olmamıştı sonra kendiliğinden gelmeyi tercih etti çok şükürsen ne kadardır istiyosun ilk gebelikmi olacak varmı evladın
Bende bu ay klomen başladım, ilk defa kullandım, adetlerim düzenlidir kist vs de yok ama doktorum bunu al sonra gel yumurta takibi yapalım dedi. 7-11 Aralık'ta kullandım, 16 Aralık'ta gideceğim doktora o zamana kadar sizce büyümüş olur muKızlar ben beş gün klomen kullandım bugün biteli ilaç üç gün oldu yani adetin 12. Günü doktor kontrolüne gittim bugün yumurtalarim var bir sürü ama henüz tam gelişmemiş 9 mm 10 mm civarındadır cuma tekrar istedi acaba diyorum büyür mü daha fazla acaba
Olabilir canım benim adetlerim düzensiz o yüzden geç yumurtlama olabilir ama seninki duzenliymis belki de hemen etki ederBende bu ay klomen başladım, ilk defa kullandım, adetlerim düzenlidir kist vs de yok ama doktorum bunu al sonra gel yumurta takibi yapalım dedi. 7-11 Aralık'ta kullandım, 16 Aralık'ta gideceğim doktora o zamana kadar sizce büyümüş olur mu
İnşaallah canım hayırlısıyla, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bizlere de inşallahOlabilir canım benim adetlerim düzensiz o yüzden geç yumurtlama olabilir ama seninki duzenliymis belki de hemen etki eder
Benimkiler buyumemis ya 11.5 mm de kaldı doktor hasta olmazsan gel dedi tekrarMerhaba bende klomen değil ama femara kullandım aksam bitti sabah kontrol var Cuma hürmetine güzel olsun hepimiz için.
Canım bende klomenin son günündeyim bugün aşırı akıntım var acaba yumurtam çatladı mı diye korktum pazartesi gidicem doktora sizdede akıntı olsu mu acabBenim de iki buçuk sene oldu evleneli ama eşimle bir senedir düzenli ilişkimiz var Nisan ayında kimyasal gecirdim sonrasında daha da olmadı yumurtlama da göremedim doğru düzgün bu ay ilk kez klomene başladım artık olsa da kurtulsak diye gozluyoruz
Adetin kaçı günündesiniz belki büyür vakti varsaBenimkiler buyumemis ya 11.5 mm de kaldı doktor hasta olmazsan gel dedi tekrar
Bende olmadı canım sadece dün akşam şeffaf akıntı gördüm ama bugün doktora gittiğimde 11.5 mm ancakdi yumurta yani ne yumurtladim ne de catladiCanım bende klomenin son günündeyim bugün aşırı akıntım var acaba yumurtam çatladı mı diye korktum pazartesi gidicem doktora sizdede akıntı olsu mu acab
Bugun adet başlangıcından sayarsam 14. Gün ilk gebeliktede tedavisiz ovulasyonla takip ediyordum 23. Gün yumurtlama görmüştüm ama ilaç kullanınca büyüyecek sandım olmadı daha büyür mü ki acabaAdetin kaçı günündesiniz belki büyür vakti varsa