Klomen ve yumurta takibi

Bu çatlama iğnesi neden bu kadar zor bulunuyor ya

29 çok fazla zaten de belki de catlamistir canım benim dün 10 mm di yarın tekrar gideceğim bakalım kaç oldu
2 gün önce 25 ti ama gergin bi şekildeydi dün gittiğğmde büzüşük gibiydi gerginliği gitmiş içi de kanlanmış çatlamış muhtemelen dedi çatlasın da kist olmasın ya

İnşallah olmaz canım ya ne kadar süredir istiyorsun
inşAllah canım ben 4 yaşında bi oğlum var Allah bağışlarsa temmuzda korunmayı bıraktık ilk aydan hamile kaldım ama gelişmedi eylül ayında kürtaj oldum sonrasında bir regl geçti tekrar denemeye başladık yaşımda 38 olunca dr letu başlayalım takip yapalım dedi tamam dedim oğlumda 2 yıl sonra oldu çok takip yaptırdım 1 kez aşılama oldum ama olmamıştı sonra kendiliğinden gelmeyi tercih etti çok şükür sen ne kadardır istiyosun ilk gebelikmi olacak varmı evladın

Benim ilk olacak 2.5 senelik evliyim Nisan ayında kimyasal gecirdim daha da olmadı ilk defa klomen kullandım bu ay ama Çarşamba günü 10 mm bakalım yarın kaç çıkacak inşallah olgunlaşır bende 28 yaşındayım

Bende bu ay klomen başladım, ilk defa kullandım, adetlerim düzenlidir kist vs de yok ama doktorum bunu al sonra gel yumurta takibi yapalım dedi. 7-11 Aralık'ta kullandım, 16 Aralık'ta gideceğim doktora o zamana kadar sizce büyümüş olur mu

Olabilir canım benim adetlerim düzensiz o yüzden geç yumurtlama olabilir ama seninki duzenliymis belki de hemen etki eder

Merhaba bende klomen değil ama femara kullandım aksam bitti sabah kontrol var Cuma hürmetine güzel olsun hepimiz için.

Olabilir canım benim adetlerim düzensiz o yüzden geç yumurtlama olabilir ama seninki duzenliymis belki de hemen etki eder
İnşaallah canım hayırlısıyla, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bizlere de inşallah

Canım bende klomenin son günündeyim bugün aşırı akıntım var acaba yumurtam çatladı mı diye korktum pazartesi gidicem doktora sizdede akıntı olsu mu acab

Canım bende klomenin son günündeyim bugün aşırı akıntım var acaba yumurtam çatladı mı diye korktum pazartesi gidicem doktora sizdede akıntı olsu mu acab
Bende olmadı canım sadece dün akşam şeffaf akıntı gördüm ama bugün doktora gittiğimde 11.5 mm ancakdi yumurta yani ne yumurtladim ne de catladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…