klomen ve sonrasında çatlatma iğnesi olanlar

deryapo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
75
3
86
Antalya
hadi kızlar burda başlayın derdinizi ve çözüm yollarınızı aramaya rahim filmi-2ay klomen-şimdide çatlatma iğnesi diye bişeyler girdi hayatıma ......
bu ay adetin 5. günü klomene başladık dr 18-20-22 eylülde ödev verdi20sinde gel dedi 21 gittim çatlatma iğne yaptı ve bizim ödevlere 24-26eylülüde ekledi bu nasıl oluyor çatlatma ignesi nasıl uzatıyor bu süreyi allah yardımcımız olsun hiçbirinizi tanımasamda hepiniz için dua ediyorum................... siz neler yaşadınız hadi yazın

selam canım
bende yarın ılk kez catlama ıgnesı yapıcam ve bugunden calısmalara baslamamı soyledı doktor ve ıgneden sonrakı de ıkı gun verdı, bakalım ılk kez denıcem ınallah tutar umıtlıyım cok, tek yumurta varmıs bende sadece yanı bı sansım var oda ınsallah tutar:))
senın de ılk denemelerın mı? ınsallah hayırlısıyla hepımız hamıs kalırız da bebeklerımzle ılgılı konusuruz:)) cok opuyorum

selam canım
bende yarın ılk kez catlama ıgnesı yapıcam ve bugunden calısmalara baslamamı soyledı doktor ve ıgneden sonrakı de ıkı gun verdı, bakalım ılk kez denıcem ınallah tutar umıtlıyım cok, tek yumurta varmıs bende sadece yanı bı sansım var oda ınsallah tutar:))
senın de ılk denemelerın mı? ınsallah hayırlısıyla hepımız hamıs kalırız da bebeklerımzle ılgılı konusuruz:)) cok opuyorum

slm kızlar bende bu ay iilk kez klomen kullandım ve çatlatma ignesini bugun vurulacam hayırlısı olsun tabi herşeyin ama maşallah 4 tane yumurta gördü doktor eşimdede bir sıkıntı yok sizce tutarmı bu ay ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…