Klomen ve Ovitrelle sonrası yumurtalıkları catlayıpta hamile kalmayan var mı ?

canım dün kalp atıslarını duyduk çok şükür çok güzel bir duygu ALlah bütün isteyenlere nasip etin inşAllah .
Simdi güzel haber sirası sende :)

ayyyy cok sevındım canm yaa ınan yazını okuyunca gozlerım doldu ıns sag salım kucagına alırısın ıns. inş. bende gusel haberler yazarımm c.tesı gunu ıns benm ıcın dua edın cok heycanlıyım cunku

merhaba herkese bende iğne vuruldum bu ay sat 24 ekimdi işte bekliyorum bende gögüslerin şiş ve ağrı var ama benim her adetimde oluyor umudum yok ama ALLAHım inş nasip eder bu ay

canim senin nezman adet tarihin. igneden kacgun gecti.. benim 14 gunum.. gecen ayda igne vuruldum. ve igneden tam 15gun sonra adetim geldi simdide bekliyorum bakalim hayirlisi allah biliyor.. insalah bebeklerimiz bizimledir.

alırsın inşAllah canım yaa cok garip ve güzel bi duygu midem cok bulanıyo ama kızamıyorum :)

merhabalar kızlar ben yeni katıldım aranıza biz de bebek düşünüyoruz ve 2 aydır tedavi görüyorum ilk ay hiç yumurta oluşmadı,geçen ay da serophene kullandım.doktorum iğneden hiç bahsetmedi 21.gün progestron tahlili verdim sonuç 23.02 çıktı.acaba bebek iğne yapılamadan serophenle olur mu ki .ben de pco luyum 18 kasımda adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti test yapmaya korkuyorum.adet belirtisi olarak da sadece göğüslerim de ağrı var,zaman zaman da kasıklarımda batma.arkadaşlar benim gibi olan var mı ne yapmalıyım lütfen yazın meraktan öleceğim.....

kimseler yok sanırım

kizlarrr sln bende pazartesi vuruldum klomenden sonra catlatma ignesini.suan catlamismidir coook merak ediyorum.gebelik testini ne zaman yapsam cikar?en son bu ayin 4. De hasta olmystum..

canim senin nezman adet tarihin. igneden kacgun gecti.. benim 14 gunum.. gecen ayda igne vuruldum. ve igneden tam 15gun sonra adetim geldi simdide bekliyorum bakalim hayirlisi allah biliyor.. insalah bebeklerimiz bizimledir.

malesef canım ilk deneme başarısız bizim kırmızılar benimle bu ay bebişler deil off yarabbim duy bizi...insan yıkılıyor gerçekten

kizlarrr sln bende pazartesi vuruldum klomenden sonra catlatma ignesini.suan catlamismidir coook merak ediyorum.gebelik testini ne zaman yapsam cikar?en son bu ayin 4. De hasta olmystum..

canım ne zaman iğne vuruldun ? herkes iğneden 12-13 gün sonra test yapıp sonuç alıyorlar... benimde bu ay ilk denememdi klomen ve iğneyi ama 15. gün adet oldum inş bebişin seninledir

canım ne zaman iğne vuruldun ? herkes iğneden 12-13 gün sonra test yapıp sonuç alıyorlar... benimde bu ay ilk denememdi klomen ve iğneyi ama 15. gün adet oldum inş bebişin seninledir

Pazartesi saat 10 da vuruldumm canimm ne zaman catlar die merak ediyorum ovulasyon yapiyim dedim eczaci catladiysa gostermez dedi.ona gore birlikte oliyim die merak ediyorum ama yapicak bisey yok galiba.umarim seninde yuzun bidahaki ay guler.bende hic umitli degilim ama ins dedigin gibi olur canimmm

alırsın inşAllah canım yaa cok garip ve güzel bi duygu midem cok bulanıyo ama kızamıyorum :)

cnm bugun doktora gıttık ve bebısımın kalbi pıt pıt atıodu ınanılmaz gusel bı duygu rabbım ısteyen herkesi evlat sahıbı yapsın ıns. bnmde mıdm ck bulanıo dktr bugun ılac verdı rahatladım bugun ..

Ayyy ne kadar guzell.Rabbim ins saglikla kucagina almayi nasip etsinn.darisi bize ins.umarim bizde duyariz bebislerimizin pitpit atan yureklerini..

Ayni msj 2 kere yollanmisim kizlar pardonn

Son düzenleme:
Ayyy ne kadar guzell.Rabbim ins saglikla kucagina almayi nasip etsinn.darisi bize ins.umarim bizde duyariz bebislerimizin pitpit atan yureklerini..

aminnn inş. rabbim ısteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın ınanın hep bu sekılde dua edıorum. bu gusel duyguyu ıns en kısa zamnda yasarsınız. rabbım bızım ıcın dogru zamanı bılıo ve o zamnda bızlerı mutlu edıo..

cnm ben ıgne vurulduktan 18 gun snra evde gebelık testı yapmıstım pozıtf cıkmıstı emın olmak ıcın kan testı yaptım kan testınde cıktı bıras sabır ıstıo. ama sakın stres yapmayın kafanız rahat olsun stresde cok etkılıo bana dktrum o seklde syledı

canım cok sevındım.Allah hepimize saglıklı sıhatlı kucagımıza almayı nasip etisn :)

Herkese selam
Bu ay ben de ovulasyon takibi yaptırıyorum.
Eşimde ve bende hiçbir sıkıntı yok çok şükür.
Bu ay doktorum takip yapıyor.
İlk kez klomen kullandım, regl 5. günü günde 1 tablet kullandım, toplam 5 gün...
Bal - Tarçın - Çörekotu kürü de uyguladım bu ay.
10. günümde 21.4 mm ve 18.4 mm kaliteli yumurtalarım oluştu solda.
Doktorum çok beğendi, günde 1 klomen kullanmana rağmen çok iyi oluşmuş yumurtaların dedi, ikiz ihtimalinden bile bahsetti.
12. günümde 24 mm ve 26 mm'e ulaştı yumurtalarım ve ben o gün Ovitrelle iğne vuruldum.
O akşam ve gün aşırı çalışmalarımız oldu, halen de devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak, heyecanla bekliyorum

Bu da benim ateş, ovu ve beraberlik tablom, inceleyebilirsiniz

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

arkadaslar catlatma ignesinin 9'uncu gunundeyim..catlatma ignesinin 3'ncu gununde idrar testi yaptim pozitif (pregnyl etkisi) bugun bi test daha yaptim 9 gun test negatif hamile degil miyim acaba? benim gibi boyle bi sorun yasayan var mi

arkadaslar catlatma ignesinin 9'uncu gunundeyim..catlatma ignesinin 3'ncu gununde idrar testi yaptim pozitif (pregnyl etkisi) bugun bi test daha yaptim 9 gun test negatif hamile degil miyim acaba? benim gibi boyle bi sorun yasayan var mi

Canim adetinin gecmesini bekle.. 9. gunde cikmaz daha idrar testinde

Dun yaptim testi negatif canim yine husran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…