canım dün kalp atıslarını duyduk çok şükür çok güzel bir duygu ALlah bütün isteyenlere nasip etin inşAllah .
Simdi güzel haber sirası sende :)
merhaba herkese bende iğne vuruldum bu ay sat 24 ekimdi işte bekliyorum bende gögüslerin şiş ve ağrı var ama benim her adetimde oluyor umudum yok ama ALLAHım inş nasip eder bu ay
ayyyy cok sevındım canm yaa ınan yazını okuyunca gozlerım doldu ıns sag salım kucagına alırısın ıns. inş. bende gusel haberler yazarımm c.tesı gunu ıns benm ıcın dua edın cok heycanlıyım cunku
merhabalar kızlar ben yeni katıldım aranıza biz de bebek düşünüyoruz ve 2 aydır tedavi görüyorum ilk ay hiç yumurta oluşmadı,geçen ay da serophene kullandım.doktorum iğneden hiç bahsetmedi 21.gün progestron tahlili verdim sonuç 23.02 çıktı.acaba bebek iğne yapılamadan serophenle olur mu ki .ben de pco luyum 18 kasımda adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti test yapmaya korkuyorum.adet belirtisi olarak da sadece göğüslerim de ağrı var,zaman zaman da kasıklarımda batma.arkadaşlar benim gibi olan var mı ne yapmalıyım lütfen yazın meraktan öleceğim.....
canim senin nezman adet tarihin. igneden kacgun gecti.. benim 14 gunum.. gecen ayda igne vuruldum. ve igneden tam 15gun sonra adetim geldi simdide bekliyorum bakalim hayirlisi allah biliyor.. insalah bebeklerimiz bizimledir.
kizlarrr sln bende pazartesi vuruldum klomenden sonra catlatma ignesini.suan catlamismidir coook merak ediyorum.gebelik testini ne zaman yapsam cikar?en son bu ayin 4. De hasta olmystum..
canım ne zaman iğne vuruldun ? herkes iğneden 12-13 gün sonra test yapıp sonuç alıyorlar... benimde bu ay ilk denememdi klomen ve iğneyi ama 15. gün adet olduminş bebişin seninledir
alırsın inşAllah canım yaa cok garip ve güzel bi duygu midem cok bulanıyo ama kızamıyorum :)
cnm bugun doktora gıttık ve bebısımın kalbi pıt pıt atıodu ınanılmaz gusel bı duygu rabbım ısteyen herkesi evlat sahıbı yapsın ıns. bnmde mıdm ck bulanıo dktr bugun ılac verdı rahatladım bugun ..
cnm bugun doktora gýttýk ve bebýsýmýn kalbi pýt pýt atýodu ýnanýlmaz gusel bý duygu rabbým ýsteyen herkesi evlat sahýbý yapsýn ýns. bnmde mýdm ck bulanýo dktr bugun ýlac verdý rahatladým bugun ..
Ayyy ne kadar guzell.Rabbim ins saglikla kucagina almayi nasip etsinn.darisi bize ins.umarim bizde duyariz bebislerimizin pitpit atan yureklerini..
kizlarrr sln bende pazartesi vuruldum klomenden sonra catlatma ignesini.suan catlamismidir coook merak ediyorum.gebelik testini ne zaman yapsam cikar?en son bu ayin 4. De hasta olmystum..
cnm bugun doktora gıttık ve bebısımın kalbi pıt pıt atıodu ınanılmaz gusel bı duygu rabbım ısteyen herkesi evlat sahıbı yapsın ıns. bnmde mıdm ck bulanıo dktr bugun ılac verdı rahatladım bugun ..
arkadaslar catlatma ignesinin 9'uncu gunundeyim..catlatma ignesinin 3'ncu gununde idrar testi yaptim pozitif (pregnyl etkisi) bugun bi test daha yaptim 9 gun test negatif hamile degil miyim acaba? benim gibi boyle bi sorun yasayan var mi
cnm ben ıgne vurulduktan 18 gun snra evde gebelık testı yapmıstım pozıtf cıkmıstı emın olmak ıcın kan testı yaptım kan testınde cıktı bıras sabır ıstıo. ama sakın stres yapmayın kafanız rahat olsun stresde cok etkılıo bana dktrum o seklde syledı
Dun yaptim testi negatif canim yine husran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?