Canim ben yurtdisindayim prosedur farklidir belki senin doktorunun..
Ben pcoluyum doktora gittigimde pco oldugunu gordu ve hemen klomen verdi bana,5 gun kullandim sabah aksam ve adet olur olmaz beni ara dedi doktor aradim randevu verdi adetin 10.gunune.. Ve randevudan 1 gun oncede iliskiye gireceksiniz dedi.. Onuda spermlerin kalitesine bakmak icin istedi.. Gittik bakti buyumusler yumurta,icimden sivi aldi spermleri inceledi ve sorun yok dedi.. O anda igne aldirdi esime,igneyi orda vurdu kendisi bacagimdan.. su anda olabilir dollenme dedi ve bu aksam ve yari iliski oerdi... simdide biz bekliyoruz canim.. Eger yumurtalarin catladiysa tutar canim,insAllah catlamistir.
bana ılacı verdı bısey demedı ılac bıtınce gel dedı ılışkıde demedı bede ılaç bıtınce gıttım ılışkı durumunu sordu bana bısey demedınız dedım ve yumutrta 18 mm dedı catlatma vedı olıvettı karından vuruldum ılıskı onerdı ve bakalım az kaldı 7 gun var reglıme allah yuzunu guldururu ınsallah canım senınde yalnız bısey sormak ıstıyorum nasıl sızden sperm aldı ne testı yaptı tesekkur ederım sımdıde n