Off gunler gecmiyo yaa
Bekleyis cok zor Allah sabir versin herkese
Evet beklemek çok zor. Benim de bu gün regl olmam gerekirdi olmadım.... Merak içindeyim. Hiç bişey hissetmiyorum ama yoksa oldu muuu? :S
Canim catlatma ignesi vuruldunmu sen ??
Kiz yarin sabah hemen bi test yapp ben bile heyecanlandim olmusturr insallahhh
Off gunler gecmiyo yaa
Bekleyis cok zor Allah sabir versin herkese
igne olduktan sonra ılıskı oldu bızde ıgne oncesı olmadı kızlar ya bana doktor demedı ama kafam cok karısık o sekılde de tutuyormu gebelık oluyormu yumurta catlayınca yanı
ya canım mrb ben yeni katıldım aranıza biz de bebek düşünüyoruz ve geçen ay klomen kullandım.doktorum iğne için çağırdı fakat gitmedim .acaba bebek iğne yapılamadan klomen le olur mu.benim de pco luyum ama yinede belki olur düşüncesiyle yaptırmadım adetim de 19 kasım da olacak.yani 6 gün var.adet belirtisi olarak da sadece göğüslerim de ağrı var.normal dede ağrı olurdu.arkadaşlar lütfen yazın ya meraktan ölcmm...
Ben de bilmiyorum ki daha adetime 6 gun var test yapsam cikmaz heralde daha erkenŞimdi merakla senin sonucunu bekleyeceğiz anlayacağın :)
Biz daha kendi kendimize deneme aşamalarındayız. İğne vs.. olmadım. Ama merak edecek bir şey de kalmadı, güne regl olduğumu görerek bşaladım. kısmet bir sonraki aylara
Catlatma ignesi catlamayi hizlandiriyo canim,bazen kendisiide catlar ama bazen yumurtalar catlayamiyo buyusede... InsAllah olmustur ama olanda var olmayanda ignesiz...
Ben de bilmiyorum ki daha adetime 6 gun var test yapsam cikmaz heralde daha erken
Hayirlisi olsun artik bir dahaki aya olur insallah ..
aynı sıkayetler bendede var canım aynı gun gidicez mutlaka bende hayırlı haberlerini beklıyorum.
ya canım mrb ben yeni katıldım aranıza biz de bebek düşünüyoruz ve geçen ay klomen kullandım.doktorum iğne için çağırdı fakat gitmedim .acaba bebek iğne yapılamadan klomen le olur mu.benim de pco luyum ama yinede belki olur düşüncesiyle yaptırmadım adetim de 19 kasım da olacak.yani 6 gün var.adet belirtisi olarak da sadece göğüslerim de ağrı var.normal dede ağrı olurdu.arkadaşlar lütfen yazın ya meraktan ölcmm...
kızlarrr yardım ediinn nolurrr!!!
ben 2 bucuk yıllık evlıyım bebek dusunmeye baslayalı 2 ay oldu oncesınde esım konunuyordu ben hiç ilac kullanmadım.buarada pco luyum.neyse bebek dusununce doktora gıttım bana kloman werdı ve ıkı gune bır yumurtlama takıbı yaptı hiç ilişkiye su gun gırın demedı sonra dedıgı gun ılıskı oldu kendı ızın alacaktı dedıkı sen 2 gun sonra gel yurmurtan catlamısmı dıger doktor baksın dedı hastaneye gıttıgımde ultrason kızmına gonderdıler benı orda yumurtamı olcutu uzman sonra dıger kadın dogumcuya gıttım sekreterı kagıdı aldı ıcerı gırdı ve recetyele geldı catlatma ıgnesı yazmıstı benı gormedı bıle neye sınırım bozuldu ama yınede wurdurdum sekreterın dedıgı wurdurdugun gun bıde 2gun sonrası ılıskıye gırıcen dedı doktor oyle soylemıs.iğneyı vurdurdugum gun ılıskı oldu ama asıl onemlı olan gun asırı olması gereken ılıskı olmadı ve tabı hamılelık soz konusu bıle olmadı
bu ay hastalıktan sonra doktora gıttım bukes de serephone verdı kullandım yumurta takıbıne basladı yıne ama en son gıttıgımde bu tedavının suresı 6 ay bılıyosun olmazsa baska tedavıye gecıcez dedı bahsettıgıde rahım fılmı falan heralde cok canım sıkıldı sonucta ben esımle hiç bebek için calısma yapmadık 2yıl boyunca doktorun once oyle dene demesı gerekmıyomuydu sorun varmı onuda soylemıyor bır tohum atıyoruz tutucakmı tutmıcakmı bakıcaz dıyo:S acaba doktorumumu degıstırsem ben yaa ayrıca hiç tahlil falan da yapmadı kızlarrrr uzun oldu bılıyorum ama cok kafarm karıstı lutfen yardım edin
ben 2 bucuk yıllık evlıyım bebek dusunmeye baslayalı 2 ay oldu oncesınde esım konunuyordu ben hiç ilac kullanmadım.buarada pco luyum.neyse bebek dusununce doktora gıttım bana kloman werdı ve ıkı gune bır yumurtlama takıbı yaptı hiç ilişkiye su gun gırın demedı sonra dedıgı gun ılıskı oldu kendı ızın alacaktı dedıkı sen 2 gun sonra gel yurmurtan catlamısmı dıger doktor baksın dedı hastaneye gıttıgımde ultrason kızmına gonderdıler benı orda yumurtamı olcutu uzman sonra dıger kadın dogumcuya gıttım sekreterı kagıdı aldı ıcerı gırdı ve recetyele geldı catlatma ıgnesı yazmıstı benı gormedı bıle neye sınırım bozuldu ama yınede wurdurdum sekreterın dedıgı wurdurdugun gun bıde 2gun sonrası ılıskıye gırıcen dedı doktor oyle soylemıs.iğneyı vurdurdugum gun ılıskı oldu ama asıl onemlı olan gun asırı olması gereken ılıskı olmadı ve tabı hamılelık soz konusu bıle olmadı
bu ay hastalıktan sonra doktora gıttım bukes de serephone verdı kullandım yumurta takıbıne basladı yıne ama en son gıttıgımde bu tedavının suresı 6 ay bılıyosun olmazsa baska tedavıye gecıcez dedı bahsettıgıde rahım fılmı falan heralde cok canım sıkıldı sonucta ben esımle hiç bebek için calısma yapmadık 2yıl boyunca doktorun once oyle dene demesı gerekmıyomuydu sorun varmı onuda soylemıyor bır tohum atıyoruz tutucakmı tutmıcakmı bakıcaz dıyo:S acaba doktorumumu degıstırsem ben yaa ayrıca hiç tahlil falan da yapmadı kızlarrrr uzun oldu bılıyorum ama cok kafarm karıstı lutfen yardım edin
mrb cnm nasılsın merk ettım senı doktora gıttın mı? bı sıkntı yoktur ıns?
evet canım gidiyorum gecen hafta gıttıgımde keseyi ve bebegı gördü.
bugünde gidip kalp atıslarını dinlicez inş.
Sen ne yaptın ?
cok sevındım o zman bugun haberını beklıorum kalp atısını alırsınız ıns. bnde gecn hfta per. dktora gttım doktorumu degstırdm bnmde kesem goruldu bı sıkıntı yk dedı bebek gorunmedı daha c.tesı gıdıcez kalp atısı ıcın. sabırsızlıkla c.tesıyı beklıorum :)
cok sevimdim canım ya hakkımızda hayırlısı İnş :)
benimde igneyi vurulali 13gun oldu... test nezman yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?