Klomen ve Ovitrelle sonrası yumurtalıkları catlayıpta hamile kalmayan var mı ?

Evet beklemek çok zor. Benim de bu gün regl olmam gerekirdi olmadım.... Merak içindeyim. Hiç bişey hissetmiyorum ama yoksa oldu muuu? :S

Canim catlatma ignesi vuruldunmu sen ??
Kiz yarin sabah hemen bi test yapp ben bile heyecanlandim olmusturr insallahhh

Canim catlatma ignesi vuruldunmu sen ??
Kiz yarin sabah hemen bi test yapp ben bile heyecanlandim olmusturr insallahhh

Biz daha kendi kendimize deneme aşamalarındayız. İğne vs.. olmadım. Ama merak edecek bir şey de kalmadı, güne regl olduğumu görerek bşaladım. kısmet bir sonraki aylara

igne olduktan sonra ılıskı oldu bızde ıgne oncesı olmadı kızlar ya bana doktor demedı ama kafam cok karısık o sekılde de tutuyormu gebelık oluyormu yumurta catlayınca yanı

ya canım mrb ben yeni katıldım aranıza biz de bebek düşünüyoruz ve geçen ay klomen kullandım.doktorum iğne için çağırdı fakat gitmedim .acaba bebek iğne yapılamadan klomen le olur mu.benim de pco luyum ama yinede belki olur düşüncesiyle yaptırmadım adetim de 19 kasım da olacak.yani 6 gün var.adet belirtisi olarak da sadece göğüslerim de ağrı var.normal dede ağrı olurdu.arkadaşlar lütfen yazın ya meraktan ölcmm...

Catlatma ignesi catlamayi hizlandiriyo canim,bazen kendisiide catlar ama bazen yumurtalar catlayamiyo buyusede... InsAllah olmustur ama olanda var olmayanda ignesiz...
Şimdi merakla senin sonucunu bekleyeceğiz anlayacağın :)
Ben de bilmiyorum ki daha adetime 6 gun var test yapsam cikmaz heralde daha erken
Biz daha kendi kendimize deneme aşamalarındayız. İğne vs.. olmadım. Ama merak edecek bir şey de kalmadı, güne regl olduğumu görerek bşaladım. kısmet bir sonraki aylara

Hayirlisi olsun artik bir dahaki aya olur insallah ..

Son düzenleme:

ya inşallahh canım hepimizin başına tatlı bebişler nasip etsin rabbim..eğer sadece klomenle de olma şansı varsa çok iyi sevindim buna.bu arada adetime 5 gün kaldı...adet belirtisi olarak sadece göğüslerim ağrıyo..içim den bi his adet olaacğımı söylüyo.ama Rabbim bilir yinede..arkadaşlar dua edelim...lütfeeennn

mrb cnm catla ıgnesındn korkma bıldıgım kadryla klomen yumurtayı buyutuo catlama ıgnesyle catlatılıo. bnm yumurtam kendısı buyuyodu falan catlamıomus bende pkoluyum 1 defa catlama ıgnes vuruldum cok sukur oda tuttu bn tutmaz dıe dsunuodum sımdı 7 haftalık hamıleyım daha kalp atısı alamadık ama onun var oldugunu bılıorum. catlama ıgnesnden korkmayın ve ıcınızı rahat tutun stres yapıncada olmuo.

kızlarrr yardım ediinn nolurrr!!!

ben 2 bucuk yıllık evlıyım bebek dusunmeye baslayalı 2 ay oldu oncesınde esım konunuyordu ben hiç ilac kullanmadım.buarada pco luyum.neyse bebek dusununce doktora gıttım bana kloman werdı ve ıkı gune bır yumurtlama takıbı yaptı hiç ilişkiye su gun gırın demedı sonra dedıgı gun ılıskı oldu kendı ızın alacaktı dedıkı sen 2 gun sonra gel yurmurtan catlamısmı dıger doktor baksın dedı hastaneye gıttıgımde ultrason kızmına gonderdıler benı orda yumurtamı olcutu uzman sonra dıger kadın dogumcuya gıttım sekreterı kagıdı aldı ıcerı gırdı ve recetyele geldı catlatma ıgnesı yazmıstı benı gormedı bıle neye sınırım bozuldu ama yınede wurdurdum sekreterın dedıgı wurdurdugun gun bıde 2gun sonrası ılıskıye gırıcen dedı doktor oyle soylemıs.iğneyı vurdurdugum gun ılıskı oldu ama asıl onemlı olan gun asırı olması gereken ılıskı olmadı ve tabı hamılelık soz konusu bıle olmadı

bu ay hastalıktan sonra doktora gıttım bukes de serephone verdı kullandım yumurta takıbıne basladı yıne ama en son gıttıgımde bu tedavının suresı 6 ay bılıyosun olmazsa baska tedavıye gecıcez dedı bahsettıgıde rahım fılmı falan heralde cok canım sıkıldı sonucta ben esımle hiç bebek için calısma yapmadık 2yıl boyunca doktorun once oyle dene demesı gerekmıyomuydu sorun varmı onuda soylemıyor bır tohum atıyoruz tutucakmı tutmıcakmı bakıcaz dıyo:S acaba doktorumumu degıstırsem ben yaa ayrıca hiç tahlil falan da yapmadı kızlarrrr uzun oldu bılıyorum ama cok kafarm karıstı lutfen yardım edin

cnm mrb. sen ılk once doktorunu degstr doktorunun ılk yapması senın hormn degerlerıne bakması gerekıo fsh prolantınıne falan bakılması gerekıo ole dırek catlama ıgneyle olmuo bnm ılk once hormnlarıma bakıldı fsh yuksek cıkmıstı doktrum dırek asılama dedı ben sınır oldum 15 gun boyunca sogan suyu ıctım sonra baska doktora gttım tekrartdan tahlıl yptrdım normale dnmustu hersey sogan suyu saolsun. sonra yumurtama baktı 18 mm dı dedı 2 3 gn snra gel eger yumurtan buyudyse catllama ıgnesı ypalım dedı gttım yumurtam buyumustu catlama ıgnesı oldum 34 36 saat arası ılıskı dedı ve 10 gun boyunca 1 gun yapıp 1 gun yapmayın dedı ama bız buna pey uymadık ve cok sukur hamıle kaldım. bu olaylarda doktor cok onemlı arastır ve ııbı doktora gt hormonlarına baktır rahım fılmı en son dusun yanı benm ılk doktr dırek asılama demıstı bu sekılde zor olur dedı bebegın cok uzulmustum ama Allahtan umut kesılmıo.ve ıkıncı gıttıgım doktor bız korunmadan snra 1 yıl sure tanırız cıftlere dedı 1 yılı gectıkten snra asılma vs. dıger seceneklerı dusunurz dedı ole pat dıe asılama olmz dedı 1 yıl boyunca korunmamanız gerekıo dedı snra yumurtamı gorunce catlama ıgnesı yapamlım dedı bnm sıkıntım yumurtamamın catlamamasymıs. bn korunmayı bırkalı 4 ay olmustu bebegınn olmaması gayet norml demstı

doktorunu değiştirbence. benimde 2 düşüğüme sebep oldu bir doktor şuan ki gittiğim 6. doktorum tabi özele gidiyorum.şimdide hamile kalamıyorum. klomen kullandım ovitrelle vuruldum doktorumun verdiği günlerde ilişki oluyor.ay sonunda inşallah gelir bebişim bunu bana hiçbiri söylemedi hatta alay bile edildim. şimdiki doktorum çok ilgili inşallah böyle gider bir sonuca varırız. bence sende doktorunu değiştir. araştır ben çok araştırdım.allah yardımcımız olsun. bebişlerimizi sağ sağlim alırız kucağımıza inşallah.

canım bu şekilde tedavıye baslanmazkı önce hormon tahlıllerını falan yapması gerekıyo hep gectık bu yoldan hala da devam edıyoruz ondan sonra klomen ve ovitrelle tedavısıne baslaması gerekıyo ama ben bu tedavıden sonuç alamadım ama inş.sizde etkılı olur bırde yenı baslamışsınız bebek duşunmuye 2 ay çok kısa bır sure

mrb cnm nasılsın merk ettım senı doktora gıttın mı? bı sıkntı yoktur ıns?

evet canım gidiyorum gecen hafta gıttıgımde keseyi ve bebegı gördü.
bugünde gidip kalp atıslarını dinlicez inş.

Sen ne yaptın ?

evet canım gidiyorum gecen hafta gıttıgımde keseyi ve bebegı gördü.
bugünde gidip kalp atıslarını dinlicez inş.

Sen ne yaptın ?

cok sevındım o zman bugun haberını beklıorum kalp atısını alırsınız ıns. bnde gecn hfta per. dktora gttım doktorumu degstırdm bnmde kesem goruldu bı sıkıntı yk dedı bebek gorunmedı daha c.tesı gıdıcez kalp atısı ıcın. sabırsızlıkla c.tesıyı beklıorum :)

cok sevimdim canım ya hakkımızda hayırlısı İnş :)

benimde igneyi vurulali 13gun oldu... test nezman yapmam gerek

cok sevimdim canım ya hakkımızda hayırlısı İnş :)

canım dün kalp atıslarını duyduk çok şükür çok güzel bir duygu ALlah bütün isteyenlere nasip etin inşAllah .
Simdi güzel haber sirası sende :)

benimde igneyi vurulali 13gun oldu... test nezman yapmam gerek

canım en erken adetine 2-3 gün kala evde yaptıgın teste görebilirsin.Yada bir kac gün bekleyıp ka tetsi yaptırsanda sonuc cıkar

merhaba herkese bende iğne vuruldum bu ay sat 24 ekimdi işte bekliyorum bende gögüslerin şiş ve ağrı var ama benim her adetimde oluyor umudum yok ama ALLAHım inş nasip eder bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…