• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Ovitrelle sonrası yumurtalıkları catlayıpta hamile kalmayan var mı ?

Selam kizlar,bende 2 gun once ovitrelle catlatma ignesi vuruldum.. yumurta takibi icin gitmistim doktor su an bile birseyler oluyo olabilir dedi hizlandirmak icin vuruyorum dedi.. Yumurtalari gordum ekranda bi kac tane vardi buyumusler,insallah tutar Allah herkesin yardimcisi olsun... Spermler etrafinda birikmis dedi bide yumurtanin yani catlamis bi yumurtam varmis galiba :26:
Allah isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda

Son düzenleme:
Kasiklarim 3 gundur cok agriyor.. Ovulasyondan sonra yine agri devam ediyormu acaba yada dollenme olduysa yine agri olurmu bilen varmi ? :26:

Son düzenleme:
ne olur bana yardım edin. ne yapacağğımı bilmiyorum.1 yıllık evliyim.ilk 1 ay eşim korundu sadece. bebek istiyoırum ama olmuyor. 4 aydan beri dokora gittim. bişey demediler. 3 aydan beri klomen kullandım. geçen ayda doktorum dupbaston la birlikte klomen verdi. hasta olursan gel dedi ve oldum hasta. gittiğimde doktor yine normal dedi yumurtalıklarıma.benden bu ay rahim filmi istedi. sanırım oda zormuş.bende bu ay istemeyin dedim. ozaman bu ayda klomen verim dedi. bu ayda hasta olursan kasım ayında rahim filmi isterim dedi. ne yapacağımı bilmiyorum. allahıma bol bol dua ediyorum inşallah duamız kabul olur. çalışan bir bayanım ama hep ağlıyorum olmuyor diye.

ne olur bana yardım edin. ne yapacağğımı bilmiyorum.1 yıllık evliyim.ilk 1 ay eşim korundu sadece. bebek istiyoırum ama olmuyor. 4 aydan beri dokora gittim. bişey demediler. 3 aydan beri klomen kullandım. geçen ayda doktorum dupbaston la birlikte klomen verdi. hasta olursan gel dedi ve oldum hasta. gittiğimde doktor yine normal dedi yumurtalıklarıma.benden bu ay rahim filmi istedi. sanırım oda zormuş.bende bu ay istemeyin dedim. ozaman bu ayda klomen verim dedi. bu ayda hasta olursan kasım ayında rahim filmi isterim dedi. ne yapacağımı bilmiyorum. allahıma bol bol dua ediyorum inşallah duamız kabul olur. çalışan bir bayanım ama hep ağlıyorum olmuyor diye.

Uzulme canım stres yapınca da olmaya biliyor.Klomen ıle bırlıkte catlatma ignesini sorsan doktora bende ilk ayda işe yarada onu doktorunla bir paylas istersen. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insAllah

Canım durumun nedir sonuc ? bende dun dayanamayıp kan testı taptırdım 1830 cıktı yanı pozitif İns seninde oyledir.

4 ay neki canim ya neden bu kadar erken taktin kafana ? Bak bende 1 bucuk sene olcak isteyeli... Olursa bu ay olcak iste olmazsada hayirli bir gunde olur Allah bilir.. Hayirli evlat versin allah herkese...
Sende bir sorun yokken neden klomen kullandin onu anlamadim.. klomen yumurtlayamayan bayanlar icin,adet duzensizligimi var sende ? Duphastan adet sokturucu bi ilac...
Adetin duzenliyse duzenli iliskiyle olur insAllah,esinin durumuda onemli onda bir problem varmi ?

Son düzenleme:
Canım durumun nedir sonuc ? bende dun dayanamayıp kan testı taptırdım 1830 cıktı yanı pozitif İns seninde oyledir.

Tebrikler canim,Allah kucagina almayida nasip etsin.. Takvim yap kendine hemen :emir_bebek:
Sende pco varmiydi ?

yok canım cok sükür Amin bu arada :)

Bende pco vardi,o yuzden clomidi ilk kullanisim buyumusler yumurtalar insAllah gebe kalirim bende bana dua et nolur :14:
Nasil bi duygu gebelik :1:

Bende pco vardi,o yuzden clomidi ilk kullanisim buyumusler yumurtalar insAllah gebe kalirim bende bana dua et nolur :14:
Nasil bi duygu gebelik :1:

Ben 6 ay önce 7 haftalıkken düsük yaptım canım o zamankı heycan yok tabi.Sevinemıyorum bir türlü :(. Rabbim İns kucagıma almayı nasip eder.Dualarım sizinle canım

Ben 6 ay önce 7 haftalıkken düsük yaptım canım o zamankı heycan yok tabi.Sevinemıyorum bir türlü :(. Rabbim İns kucagıma almayı nasip eder.Dualarım sizinle canım

Kiyamam insAllah bu sefer olur.. Allah yardimcin olsun..
Olucem kasik agrisindan gidip yatiyim bari bende 18 inde adet olmam lazim olmazsam kesin hamileymisim

Kiyamam insAllah bu sefer olur.. Allah yardimcin olsun..
Olucem kasik agrisindan gidip yatiyim bari bende 18 inde adet olmam lazim olmazsam kesin hamileymisim

kasık agrısı normal canım dayan belli bi süre sonra gecıyor zaten ins Hamıle kalırsın.

Ben 5 aydir clomifen kullandim ama tık yok arkadaşlar :(

Canim ben adet sokturucuyle vakit kaybettim,yumurtlama problemim oldugnu bile bile kadin oyaladi resmen bende doktor degistim simdiki erkek ve ilk ilcata sonuc aldim,sonuc derken yumurtam olustu gerisi Allaha kalmis.. Senin sorunun ne ? pco musun sende ?

Canim ben adet sokturucuyle vakit kaybettim,yumurtlama problemim oldugnu bile bile kadin oyaladi resmen bende doktor degistim simdiki erkek ve ilk ilcata sonuc aldim,sonuc derken yumurtam olustu gerisi Allaha kalmis.. Senin sorunun ne ? pco musun sende ?

kız yumurtlama olduysa hamile kalırsın allahın izniyle:nazar::emir_bebek:hadi bakalım inş adet olmazsın gülüm

kız yumurtlama olduysa hamile kalırsın allahın izniyle:nazar::emir_bebek:hadi bakalım inş adet olmazsın gülüm

InsAllah kuzum ya,bilmiyorum ki fazla umutlanmadan bekle dedi esim herseye hazirlikli olalim sonra uzuluyoruz gunlerce dedi.. Oda hakli.. Bende oyle dusunuyorum..
Doktor dediki spermler yumurtanin etrafini sarmislar su an oluyordur belkide dedi,bide catlamamis yumurta vardi onu hizlandirmak icinde igne yapti.. Allahim buyuk insAllah olur bu sefer :44:

Back