Klomen ve Ovitrelle sonrası yumurtalıkları catlayıpta hamile kalmayan var mı ?

bana ılacı verdı bısey demedı ılac bıtınce gel dedı ılışkıde demedı bede ılaç bıtınce gıttım ılışkı durumunu sordu bana bısey demedınız dedım ve yumutrta 18 mm dedı catlatma vedı olıvettı karından vuruldum ılıskı onerdı ve bakalım az kaldı 7 gun var reglıme allah yuzunu guldururu ınsallah canım senınde yalnız bısey sormak ıstıyorum nasıl sızden sperm aldı ne testı yaptı tesekkur ederım sımdıde n

insAllah hamile kalirsin canim..
Iliski oldugu icin icimdeki sividan bakti spermlere..
Spermlerin kalitesine bakti canim,odasinda var doktorun hersey odanin icinde yapiyor butun kontrolleri ayri bir yere gitmiyorum,ozel hastane benim gittigim..

Son düzenleme:
insAllah hamile kalirsin canim..
Iliski oldugu icin icimdeki sividan bakti spermlere..
Spermlerin kalitesine bakti canim,odasinda var doktorun hersey odanin icinde yapiyor butun kontrolleri ayri bir yere gitmiyorum,ozel hastane benim gittigim..

benımde ozeldı nıye hıc umursamadan boyle yaptı bana acaba neyse reglıme az kaldı benım bakalımmm 10 reglı tarıhım goguslerım cok agrıyor ama bakalım reglı olucak gıbı yım

Canim cok sevindim.adina cuma doktora gittim kucuck bi kese gordu :) ben sat 2 ekimdi 4 hafta 5 gunluk bugun senin son adet tarihin ne ?

cnm bnem 5 ekımdı sn ad tarıhım doktorun tahmını 4 5 haflaık dedı bnmkı ıcın ama daha kucuk cunku catlama ıgnesndn snra hamıle kaldım. c.tesı gıttım dktorabenmkınde kese falan hıc bısı gorunmedı sadece kan testnde cıktı cuma kontrolecagrdı kesın gormem lazım dedı o yusdn sıkıntılı bı bekleme ıcındeyım. catlama ıgnesyle boiş gebelık yada dıs gebelık rıskı olabılıomus ınternetten okudugum kadryla hayırlısı bakalım. senın bılantı falan varmı?

benımde ozeldı nıye hıc umursamadan boyle yaptı bana acaba neyse reglıme az kaldı benım bakalımmm 10 reglı tarıhım goguslerım cok agrıyor ama bakalım reglı olucak gıbı yım

Canim benim goguslerim hic agrimiyo ya normal adet olcagim zamanda agrimaz hic :44:
Az kalmis,benimde 18 insAllah hamilesindir canim haber verirsin burdan

usten mı muayne oldun usten bellı olmaz oyle muayne olduysan canım

usten mı muayne oldun usten bellı olmaz oyle muayne olduysan canım

eet cnm karnımdan baktı ultrasonla doktor dıs gebelık yada boş gebelıkte olabılır dedı ama dıs gebelık olsa degerın 2 ye katlanmazdı dedı. bıde 2 gundur afedersınz ama acık kahve pembemsı akıntı gelıo bazen hafıf kırmızı anlamadım sızce normalmı bu durum. ufff evde beklemek coz zor mus

Merhaba canım yanı benden 3 gun sonrasın bende de cok kucuk kese görundu doktor normal dedı gecen cuma gıttıgımde 4+3 gunluktu bu cuma yıne gıdıcem kese yı daha ıyı gorebılmek için kalbını ferah tut canım inş. Bi sorun yoktur ve hayırlısyla kucagımıza alırız bebıslerımızı.

Canım bu arada sabahları bulantım oluyor birde sırtım agrıyor

merhaba cnm bnede hıc bısı gorunmedı bnde cumayı ıple cekıorum bakalım. ıns cnm bı sıkıntı yoktur. goguslerım kocaman oldu acıolar belım agrıo ara ara bulantı gıbı bısı oluoda degısık bı duruum. bnde cuma gıdıcem hayırlı haberlerını beklıorum.

aynı sıkayetler bendede var canım aynı gun gidicez mutlaka bende hayırlı haberlerini beklıyorum.

kucukken usten bellı olmaz kese bence sen yat ayaklarının altına yastık koy ve bol su ıcmeye dıkkat et

kucukken usten bellı olmaz kese bence sen yat ayaklarının altına yastık koy ve bol su ıcmeye dıkkat et

bol bol yatıorum su ıcmeyı unutuorum genelde aklıma gelınce bolca ıcıorum. cuma gunu kesn gormem lazm dedı o yusdn sabırsızlıkla beklıorum sankı gunler gecmıo gıbı gelıo. Allah herkese hayırlı bır evlat versın ıns

Off gunler gecmiyo yaa
Bekleyis cok zor Allah sabir versin herkese

igne olduktan sonra ılıskı oldu bızde ıgne oncesı olmadı kızlar ya bana doktor demedı ama kafam cok karısık o sekılde de tutuyormu gebelık oluyormu yumurta catlayınca yanı

Canim yumurtanin catladiktan sonra 24 saat omru var.. Catladiktan sonrada olur.. Kafana takma olmustur insAllah..
Adet gunun ne zamandi senin 10 mu ?

Canim yumurtanin catladiktan sonra 24 saat omru var.. Catladiktan sonrada olur.. Kafana takma olmustur insAllah..
Adet gunun ne zamandi senin 10 mu ?

gecen ay 13 du ondan oncekı de 13 du adet duzemnım de 28 gundu ama bıraz boyle sasırdı ınternette baktım 10 dıyor ama 2 ay 13 olmuştum

gecen ay 13 du ondan oncekı de 13 du adet duzemnım de 28 gundu ama bıraz boyle sasırdı ınternette baktım 10 dıyor ama 2 ay 13 olmuştum

Yumurtanin catladigi gunden itibaren 14 gun say.. 14. gun adetin olur canim...

coca,canim varmi bi haber ?
InsAllah adet olmamissindir :44:
Bana daha 1 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…