Klomen ve Ovitrelle sonrası yumurtalıkları catlayıpta hamile kalmayan var mı ?

evet canım ya ümitlenmeden düşün tersi olsun,bana hep öle olur hayal ettiğim herşeyin tersi çıkar eee kız ya oda döllenirde çift yumurta ikizleri olursa daha kulübe giricek vakitte bulamazsın valla

evet canım ya ümitlenmeden düşün tersi olsun,bana hep öle olur hayal ettiğim herşeyin tersi çıkar eee kız ya oda döllenirde çift yumurta ikizleri olursa daha kulübe giricek vakitte bulamazsın valla

kiz bilmiyorum ki tekede raziyim yeterki olsunda,napiyim oda nasip hep icimden ikiz gecerdi bekarliktan beri
allah bilir valla isterim ben
daha dollenme olduysa

bende bu ay klomen kullandım doktor yumurta takibi yaptı 1 hafta boyunca herseferınde ya buyuyolar ya bazıları kayboluyor sonra gıttıgımde orda baska bır yumurta cıkıyor bu ne demek o kaybolan yumurtalar catlamısmı oluyor??

Canim kayboluyorsa catlamistir folekuller... INSALLAH gebe kalirsin diyelim

cnm nıe bu kadar yıpratıyorsun kendını çok normal daha çok yenısın,bnde 9 aylıkken hamıle kalmıştım aman ne üzülmüştüm öncesinde ...gunumu gecemı yenı ewlılığımı haram etmiştım kendıme,sora kendıne çok kızacaksın ve benı hatırlayacaksın geçen zaman çok uzun değil olur Allahın ıznıyle..benımde ıkıncı olmuyor bende rahım fılmı çektıreceğim evet zormuş ama yapıcak bırşey yok,deneyeceğim.istatıstıkler rahım fılmı sorası ılk 3 ay ıçınde hamıle kalma kalma olasılığının arttığı söylüyor.rahım fılmı tedavı değil teşhisdir ama içerıye verılen sıvı orayı değiştırebılıyormuş yanı mıkrop öldüruyormuş ne bılım yapışıklığığı gıderıyormuş,bence dene sende.ben bu ay çektıreceğim klomen bende işe yaramadı,hamıle olduğumu sanıyordum gunumde geçınce kesın demiştım.çünki adet belırtılerı ıle hamılelık belırtılerı kesınlıkle aynı ,hamıleliğimi beklerkende aynı adet olcakmış gıbı hıssedıyor ıkıde bır wc koşuyordum sancı kasık ağrısı hep aynı.ama olmadı bu ay hayırlısı ınş.hepimiz için.mevlam neylerse guzel eyler...

cnm nıe bu kadar yıpratıyorsun kendını çok normal daha çok yenısın,bnde 9 aylıkken hamıle kalmıştım aman ne üzülmüştüm öncesinde ...gunumu gecemı yenı ewlılığımı haram etmiştım kendıme,sora kendıne çok kızacaksın ve benı hatırlayacaksın geçen zaman çok uzun değil olur Allahın ıznıyle..benımde ıkıncı olmuyor bende rahım fılmı çektıreceğim evet zormuş ama yapıcak bırşey yok,deneyeceğim.istatıstıkler rahım fılmı sorası ılk 3 ay ıçınde hamıle kalma kalma olasılığının arttığı söylüyor.rahım fılmı tedavı değil teşhisdir ama içerıye verılen sıvı orayı değiştırebılıyormuş yanı mıkrop öldüruyormuş ne bılım yapışıklığığı gıderıyormuş,bence dene sende.ben bu ay çektıreceğim klomen bende işe yaramadı,hamıle olduğumu sanıyordum gunumde geçınce kesın demiştım.çünki adet belırtılerı ıle hamılelık belırtılerı kesınlıkle aynı ,hamıleliğimi beklerkende aynı adet olcakmış gıbı hıssedıyor ıkıde bır wc koşuyordum sancı kasık ağrısı hep aynı.ama olmadı bu ay hayırlısı ınş.hepimiz için.mevlam neylerse guzel eyler...

biz 3 yıllk evliyiz yaklasık 1 yıldır bebek istiyoruz arada ara verdgimz zamanlar oldu ancak artık tam anlamıyla istiyoruz. yanlız benim genc kızlıgımdan beri adet dzensizligim var ve bu sebeple yumurtlama günümü hesaplayamıyorum.. bu ay doktora gidecegim ve catlatmayla ilgili bilgi almak istiyorum budurumda olupta böyle bir girisimi olanlardan yardım ve bilgi istiyorum.. tesekkrler smdiden..

canım bende geçen ay klomen kullandım ılk kez..5.gun başladık 5 gun kullandım.sorasında dr gıttık ıkı yumurtamın oluştuğunu söledi..burada okuduklarımdan öğrendım zaten çatlatma iğnesini,dr a da soramadım.5 gun sık ilişki önerdı.sorakı muayene de tahmın ettığım gıbı çatlamışlar dedı,,beklıycez artık dedı veee malesef adet oldum gecıktı adetım koyu renk ve az gelıyo klomenden oldu sanırım daha önce hiç böle olmazdı..klomen vermeden önce hormon testlerı yapmıştı hepsı normal çıkınca çatlıycanı tahmın ettı demekki,ılk muayenede yumurtlamada küçük bır sorun var gıbı demıştı.şimdi ise adetım bıtınce rahım fılmı çekıleceğim..bır oğlum var demekkı ıkıncıde de sorunlar çıkabılıomuş moralım bozuluyor ama hiç evladı olmayanlar bana kızacak.ama ınanın şükredıyorum ama ınsan yınede uzuluyor..rabbım cumlesıne nasıbeylesın.

Canim kayboluyorsa catlamistir folekuller... INSALLAH gebe kalirsin diyelim

tesekkurler canım ii dileklerin için:) ama bu ay olmadı galiba ayrıca doktorum izin aldı o sırada yumurta takıbıne baska bı doktora yonlendırdı o da ovitrelle verdi kolumdan vurdurdum o gün ilişki sonrasındada gun asırı ilişki dedi ancak bız sadece iğne oldugum gun ilişkiye girdik anlayacagın iğneyide bosuna vurdurmus oldum kafam cok karıstı bu ay bızım ılk denememız sencede dığer doktorun hemen iğne vermesi normalmı

çok tşk ediyorum canım. bilmiyorum klomen yumurtlamak için sanırım. adetlerim 5 gün fln gecikmeli oluyordu doktor normal dedi.ama 3 aydan beri düzenli adet görüyorum. eşimde gitti doktora yüzde 70 çıktı sonucu. bu ayda inş gebe kalırımda rahim filmine gerek kalmaz. hayırlısı bakalım.

Ovitrelle vermesi icin yumurtanin istenen boyutta oldugunu gormesi lazim ultrasonda canim.. Yani baktimi alttan? Bende alttan bakiyor yumurtalarima ve hazir su anda dedi ama bekliycez olanda var olmayanda ilk seferde,hayirlisi olsun artik napalim... zaten igneden 24 yada 36 saat sonra yumurta catliyormus,spermlerin omrude 2-3 gun.. Olacagi varsa olur kafana takma sen.. Stresten uzak durmamiz lazim bu surecte,dayanma gucu versin Allah herkese.. Diger doktorun ignes vermesi yumurta buyuduyse normal..

Evet klomen yumurtlamak icin canim,esinde problem yoksa sende de pco yoksa bu kadar telasa dusme hemen olmaz bazen,gununu de tutturamayabilirsiniz...
Rahat ol kafana takma daha cok erken 1 sene olmazsa sorun arayin diyo doktorlar

Canım durumun nedir sonuc ? bende dun dayanamayıp kan testı taptırdım 1830 cıktı yanı pozitif İns seninde oyledir.

cnm tebrık ederım cok sevındım benmde pozıtıf bn bugunde yaptrdım 1936 cıktı cok sukur ıns bı sıkıntı cıkmadan sag saglım kucagımıza alırız ınan senn ıcınde cok sevındım.. ultrasnda gorundumu? ne kadrlık dedı doktorun?

kızlar klomen lac kullanıncamı yoksa ıgne yapınca catlayıncamı ılışkı olacak bu nasıl luyor acaba lışkı ne zaman olması lazım ılaclamı bırlıkte yoksa ıgne oluncamı olacak ılışkı

alttan bakmadı zaten yonlendırdıgı doktor benı gormedı bıle hastanenın ultrason kısmındakı gorevlı yumurtamı olctu sonra doktorun yanına gıttım sekreter ıcerı gırdı receteyle geldı:S ınsallah hasta olunca tekrar gıdıcem umarım izin falan almaz doktor senınde guzel haberlerını alırız insallah sonrada tecrübelerinden yararlanırız.D

Klomen kullanmaya baslayinca dr randevu verir,yumurtalara bakmak icin vede randevudan 1 gun once iliski olmasi gerekir.. Buyudugunu gorunce de igne yapar,gun asiri iliski ister.. Buyumezse de buyuyene kadar klomen kullanmak gerekir canim....

Klomen kullanmaya baslayinca dr randevu verir,yumurtalara bakmak icin vede randevudan 1 gun once iliski olmasi gerekir.. Buyudugunu gorunce de igne yapar,gun asiri iliski ister.. Buyumezse de buyuyene kadar klomen kullanmak gerekir canim....

ben kullandım ama bana hıc bısey demedı doktor klomen kullandıgımda ılışkı dedım olabılırmı kendın bılırsın dedı ve yumurtalarıma baktırmaya gıttıgmde ılıskı durumunu sordu ben de olmadıgından yok dedım yumurtam 18 mm dı ve ıgne yaptı gn asırı ılıskı dedı olıvettı yaptı ıgne ve yumurta takıpıne de cagırmadı benı tutmusmudur acaba yumurta buyuyunce catlatınca basladık bız ılışkıye ılk kulllandıgm ıcın de bılmıyorum ve reglıme 8 gun var bazen kasıklarıma bıcak batması ıbı agrı oluyor bazen saga bazen sola tedırgınım tutmuştr ınsallahhh bu topıktede yenıyım ayrıca tesekkur ederım

istanbulda anadolu yakasında klomenle baslayınca tedaıye hangı doktorda yaptınız tavsıye doktor

Canim ben yurtdisindayim prosedur farklidir belki senin doktorunun..
Ben pcoluyum doktora gittigimde pco oldugunu gordu ve hemen klomen verdi bana,5 gun kullandim sabah aksam ve adet olur olmaz beni ara dedi doktor aradim randevu verdi adetin 10.gunune.. Ve randevudan 1 gun oncede iliskiye gireceksiniz dedi.. Onuda spermlerin kalitesine bakmak icin istedi.. Gittik bakti buyumusler yumurta,icimden sivi aldi spermleri inceledi ve sorun yok dedi.. O anda igne aldirdi esime,igneyi orda vurdu kendisi bacagimdan.. su anda olabilir dollenme dedi ve bu aksam ve yari iliski oerdi... simdide biz bekliyoruz canim.. Eger yumurtalarin catladiysa tutar canim,insAllah catlamistir.

insAllah hasta olmazsin canim,yumurtan catlamistir insAllah...
Allah herkese nasip etsin evlat duygusunu

Canim cok sevindim.adina cuma doktora gittim kucuck bi kese gordu :) ben sat 2 ekimdi 4 hafta 5 gunluk bugun senin son adet tarihin ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…