Kasiklarim 3 gundur cok agriyor.. Ovulasyondan sonra yine agri devam ediyormu acaba yada dollenme olduysa yine agri olurmu bilen varmi ? :26:
Kasiklarim 3 gundur cok agriyor.. Ovulasyondan sonra yine agri devam ediyormu acaba yada dollenme olduysa yine agri olurmu bilen varmi ? :26:
ne olur bana yardım edin. ne yapacağğımı bilmiyorum.1 yıllık evliyim.ilk 1 ay eşim korundu sadece. bebek istiyoırum ama olmuyor. 4 aydan beri dokora gittim. bişey demediler. 3 aydan beri klomen kullandım. geçen ayda doktorum dupbaston la birlikte klomen verdi. hasta olursan gel dedi ve oldum hasta. gittiğimde doktor yine normal dedi yumurtalıklarıma.benden bu ay rahim filmi istedi. sanırım oda zormuş.bende bu ay istemeyin dedim. ozaman bu ayda klomen verim dedi. bu ayda hasta olursan kasım ayında rahim filmi isterim dedi. ne yapacağımı bilmiyorum. allahıma bol bol dua ediyorum inşallah duamız kabul olur. çalışan bir bayanım ama hep ağlıyorum olmuyor diye.
Kiz ovulasyon gunumdeyim,adet gununde belli olcak olup olmadigim insAllah olur...kız hamilemisin yoksam:26:
ıgneden sonra agrı oluyor bu yumurtanın catladıgına isaretmiş
ne olur bana yardım edin. ne yapacağğımı bilmiyorum.1 yıllık evliyim.ilk 1 ay eşim korundu sadece. bebek istiyoırum ama olmuyor. 4 aydan beri dokora gittim. bişey demediler. 3 aydan beri klomen kullandım. geçen ayda doktorum dupbaston la birlikte klomen verdi. hasta olursan gel dedi ve oldum hasta. gittiğimde doktor yine normal dedi yumurtalıklarıma.benden bu ay rahim filmi istedi. sanırım oda zormuş.bende bu ay istemeyin dedim. ozaman bu ayda klomen verim dedi. bu ayda hasta olursan kasım ayında rahim filmi isterim dedi. ne yapacağımı bilmiyorum. allahıma bol bol dua ediyorum inşallah duamız kabul olur. çalışan bir bayanım ama hep ağlıyorum olmuyor diye.
Canım durumun nedir sonuc ? bende dun dayanamayıp kan testı taptırdım 1830 cıktı yanı pozitif İns seninde oyledir.
Tebrikler canim,Allah kucagina almayida nasip etsin.. Takvim yap kendine hemen
Sende pco varmiydi ?
yok canım cok sükür Amin bu arada :)
Bende pco vardi,o yuzden clomidi ilk kullanisim buyumusler yumurtalar insAllah gebe kalirim bende bana dua et nolur
Nasil bi duygu gebelik
Ben 6 ay önce 7 haftalıkken düsük yaptım canım o zamankı heycan yok tabi.Sevinemıyorum bir türlü. Rabbim İns kucagıma almayı nasip eder.Dualarım sizinle canım
Kiyamam insAllah bu sefer olur.. Allah yardimcin olsun..
Olucem kasik agrisindan gidip yatiyim bari bende 18 inde adet olmam lazim olmazsam kesin hamileymisim
Ben 5 aydir clomifen kullandim ama tık yok arkadaşlar
Canim ben adet sokturucuyle vakit kaybettim,yumurtlama problemim oldugnu bile bile kadin oyaladi resmen bende doktor degistim simdiki erkek ve ilk ilcata sonuc aldim,sonuc derken yumurtam olustu gerisi Allaha kalmis.. Senin sorunun ne ? pco musun sende ?
kız yumurtlama olduysa hamile kalırsın allahın izniylehadi bakalım inş adet olmazsın gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?